Jump to content
Sign in to follow this  
Snoop

01.01.2013.

Recommended Posts

18:30 Southampton-Arsenal 2 @ 1,80 WilliamHill Southampton je osamnesta momcad prvenstva i na noge im dolazi petoplasirani Arsenal. Southampton je jedan od kandidata da se vrati u 2. ligu i vjerojatno ce tako i biti , Southampton moze se reci da su u dobroj formi, u zadnje 5 utakmice su odigrali dva remija sa Stokom od 3:3 , sa Fulhamom 1:1 , upisali jednu pobjedu od 1:0 protiv Readinga , i izgubili su od Sunderlenda 1:0 i od Liverpoola s istim rezultatom 1:0. Arsenal je u odlicnoj formi imaju cetri uzastopne pobjeda , u proslom kolu su odigrali cudesnu utakmicu i pobijedili Newcastle sa 7:3 , jos su pobijedili Wigan 1:0, Reading 5:2, WBA 2:0 i izgubili su jednu utakmicu od Swansea 2:0. Arsenal u puno boljoj formi i dosta je kvalitetniji tim i mislim da ce lagano pobijediti Southampton.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00 Wigan-Manchester United 2 @ 1,72 PinnacleWigan je tek sesnesta ekipa prvenstva sa 18 bodova , ove sezone nisu bas u najboljoj formi,istina da su u proslom kolu pobijedili ekipu Aston Ville,ali to meni puno ne znaci jer je Aston Villa jos losija od njih .Iz zadnjih pet utakmica,osim te pobjede imaju 3 poraza i jos jedan remi sa slabasnim QPR-om od 2:2. Manchester United je u zadnjih pet utakmica imao tezak zadatak i odlicno su ga polozili, pobijedili su redom nezgodne protivnike: WBA sa 2:0,Newcastle sa 4:3,Sunderland sa 3:1 i Manchester City sa 3:2, a izmedju tih pobjeda odigrali su i jedan remi sa Swanseam,rezultat je bio 1:1. I sad kad pogledamo svu tu statistiku i formu momcadi, jedino logican zakljucak je da ce ih United deklasirati, a to i mislim Wigan je uspio u proslom kolu izvuci nekakve bodove i malo vratiti optimizam u momcad, ali United melje sve redom i vjerujem da ce s lakocom pobijediti i Wigan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Rochdale - Rotherham, tip Over 3.5 Goals @ 2.70 Unibet ili 

3.00, William Hill, 8/10Mec iz Engleske lige Two u kome se sastaju domaci Rochdale i gost Rotheram.Prvo sam ovaj par razmatrao za over 2.5 golova ali razlika u kvoti je velika a samo 1 gol treba da padne vise za  over 2,5 je kvota 1.70 a za over 3.5 je kvota 3.00 u William Hillu ali i za ovaj tip ima puno razloga, od toga da Rochdale u zadnjih  7 meceva sve su bile sa najmanje 4 gola na mecu a zadnjih 10 cak 8 su bile 4+ dok su sve bile 3+,Rotheram nema tako dobar prosek ali u zadnjih 10 meceva 7 su 3+ a od toga 4 su bile 4+ do toga da i medjusobni mecevi obiluju golovima od 7 meceva 5 su bile 4+ a sve su bile 3+.Rochdale je deseti na tabeli sa ucinkom 25  10  6  9  44 : 42  (+2)  36Rotheram je sesti na tabeli sa ucinkom 24  12  4  8  40 : 34  (+6)  40Dakle obe ekipe i daju i primaju puno golova i ocekujem i u danasnjem mecu dosta golova na obe strane a verujem da ce i praznicno raspolozenje uticati na to da igraju opustenije i za publiku sto znaci da ce sve karte baciti u napad a da ce odbranu staviti u drugi plan, ovde je over 2.5 sigurniji tip ali vredi rizikovati over 3,5 jer je kvota izvanredna

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00 Manchester City - Stoke, Handicap betting, tip: Stoke +3.0 @ 1.30, Expekt, 8/10Na Etihad stadionu u Manchesteru se sastaju domaći City i Stoke City u okviru 21. kola Premier Lige, a moj tip je da dajem prednost od tri gola ekipi Stoke-a ili u prevodu neće biti poraženi sa 3 i više golova razlike. Nakon 20 odigranih mečeva, aktuelni prvak City je i dalje jedini kakav-takav kandidat Unitedu jer ima 42 boda dok vodeći United ima 49 bodova. Manchester City je olako ispao iz grupne faze Lige prvaka  te im je jedini cilj ostao odbrana titule. Sa druge strane Stoke je i ove sezone pokazao da su ozbiljna ekipa i trenutno su 8 sa 29 bodova i sa odbranom koja je primila samo 17 golova iz 20 mečeva ili manje od gola po utakmici. Taj prosjek su pokvarili u zadnjem kolu kada su igrali kod kuće 3-3 sa Southamptonom. Mislim da je Stoke jako tvrda ekipa i da City neće slaviti sa 3 i više golova razlike.City danas igra bez Balotellija, Kolarova, Maicona, Rodwella, Nasrija i Richardsa dok je Stoke bez Delapa, NZozija i Wilsona.Manchester City: Hart, Zabaleta, Kompany, Nastasić, Clichy, Barry, Javi Garcia, Yaya Toure, Silva, Aguero, Džeko.Stoke: Begović, Cameron, Shawcross, Huth, Wilkinson, Kightly, W.Palacios, Whelan, Etherington, Walters, K.Jones.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Novu  sezonu pocinjem ovako:

 

FudbalEngleska 2Vreme: 16:00Peterborough - Barnsley Tip: vise od 2,5 golaKvota: 1.65Kladionica: Expekt

 

:icon_eek: 

 

2-1 :uredu:

 

Dobar pocetak u Novoj

 

:icon_eek:

Edited by PERKAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...