Jump to content
Sign in to follow this  
Petar91

15.01.2013

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:15
Naziv para: Danska(60,5)-Čile
Tip para: manje
Tečaj: 1.750

 

:nije:   43-24

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:15 Hrvatska-Madjarska 1 @ 1,85 SuperSportPrvi pravi derbi u grupi D se igra danas igra izmedju dvije sjajne rukometne reprezentacije.Hrvatska i Madjarska krecu u borbu za vrh tabele. Hrvatska je jucer igrala s Alzirom , nije to bila lagana utakmica kao sto se cini po konacnom rezultatu, Kauboji su od pocetka imali prednost,ali su malo preopusteno igrali u prvom poluvremenu, pa je Alzir imao samo 3 gola zaostatka nakon prvih 30 minuta. U drugom poluvremenu su se stvari poslozile, Kauboji su postavili cvrstu obranu i Alzirci su tesko dolazili do pogodaka, u napadu su unistavali Alzirce brzim kontrama i tako su stigli do lijepe razlike od 11 golova i nastavili svoj niz pobjeda. Za najboljeg igraca na ovoj utakmici proglasen je Marko Kopljar koji je bio sjajan u prve dvije utakmice, a najbolji strijelac je bio uvijek raspolozeni Ivan Cupic.Goluza je jucer izrotirao sve igrace, neke vazne igrace je uspio odmoriti, a mladji su dobili priliku da pokazu sto znaju.Danas bi potpuno spremni trebali biti svi igraci , jucer je Lackovic u jednom startu ozljedjen, ali trebao bi biti potpuno spreman za ovu utakmicu. Madjari takodjer imaju dvije pobjede u dosadasnjem tijeku Svjetskog prvenstva.Jucer su odigrali sjajnu utakmicu i potpuno unistili ekipu Australije sa 43:13.Madjari igraju agresivan i lijep rukomet, u momcadi imaju sjajnog Nagya kojeg su jucer nisu htjeli koristiti da bi bio odmoran za ovaj derbi. Dvije sjajne ekipe, ali ipak mislim da je Hrvatska kvalitetniji tim i da ima bolje pojedince u svojoj momcadi.Ove dvije momcadi su se dva puta susrele na Olimpijskim igrama u Londonu i oba puta je slavila Hrvatska.Madjarskoj bas ne leze Hrvati,dosad nisu imali recepta za Goluzine momke, mislim da ce se ta tradicija nastaviti i danas. U tijesnoj utakmici Hrvatska ce pobijediti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Igor Vori, over 2,5 goals @ 1,70 SuperSportU analizi iznad sam iznio sve sto ocekujem od utakmice,a sada cu u nekoliko analiza iznijeti sto ocekujem od odredjenih igraca. Prvi kojeg sam izabrao je jedan od najboljih centara na svijetu,kapetan Hrvatske Igor Vori. Igor Vori je u prve dvije utakmice odigrao sve ukupno 5-10 minuta,jer ga je Goluza odlucio sacuvati za vazne oglede protiv Madjarske i Spanjolske.Jucer je odigrao tih 5-10 minuta protiv Alzira i uspio je zabiti jedan gol.Danas od kapitena momcadi ocekujem puno,veliku borbu i agresivnost u obrani i sto vise golova u napadu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lazslo Nagy, over 3,5 @ 1,70 SuperSport

Lazslo Nagy je sjajni Madjarski igrac, definivno je jedan od njihovih najboljih igraca, ako ne i najbolji. Trenutno je igrac Barcelone , visok i statit igrac koji ima sjajan udarac i moze opaliti po golu. Jucer protiv Australije uopce nije nastupio, trener ga je odlucio sacuvati za danas. Tako kvalitetan igrac sigurno ce praviti dosta problema obrani Hrvatske i mislim da ce nerijetko biti i strijelac, stoga mislim da ce lagano postici 4 ili vise golova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Domagoj Duvnjak, over 3,5 @ 1,70 SuperSport

Domagoj Duvnjak je u dosadasnjem dijelu prvenstva igrao solidno, on je odlican igrac na kojemu je velika odgovornost. Duvnjak mora sto bolje zamijeniti legendu Balica, mora igrati na vrlo visokom nivou, organizirati igru i postizati vazne golove. Duvnjak je igrac sa izuzetnim pucackim sposobnostima i moze potegnuti iz vecih udaljenosti. Nadam se da ce danas opravdati svoju vrijednost i odigrati jednu od najboljih svojih utakmica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ivan Cupic, over 6,5 @ 1,75 SuperSport

Jos bih u ovoj utakmici preporucio odigrati na sjajnog Ivana Cupica, granica je 6,5 , ali on je igrac koji izvodi vecinu sedmeraca i lako postize golove s krila. On je definitivno jedan od najboljih krilnih igraca na svijetu. Takva lakoca postizanja golova rijetko se vidja, iako Hrvatsku danas ceka teska utakmica mislim da ce Cupic biti na visokoj razini kao i uvijek i da ce upisati 7 ili vise pogodaka na ovom mecu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

15:45 Korea Republic - Belarus, Handicap, tip: Korea Republic +3.5 @ 1.50, bwin, 8/10* Južna Koreja ne gubi sa 4 i više golova razlikeDanas se na Svjetskom prvenstvu u Španiji 2013 igraju mečevi 3. kola a u grupi C se sastaju selekcije Južne Koreje i Bjelorusije. Ovaj meč je jako bitan za obje ekipe kako bi obezbjedile prolaz dalje. Nakon 2. kola na tabeli vode Slovenija, Poljska i Srbija sa 4 boda (2 pobjede i 0 poraza), dok Bjelorusija, Južna Koreja i Saudijska Arabija imaju 0 bodova (2 poraza). Pobjednik u ovom meču će imati velike šanse za prolaz dalje ako se uzme u obzir da rukometaše Saudijske Arabije ne možemo porediti sa ove dvije selekcije. Bjelorusi su na SP došli kroz kvalifikcije gdje su bili prvi u grupi ispred Rumunije i Luksemburga. Sa materima iz Luksemburga su se lako obračunali dok su sa Rumunima imali po pobjedu i poraz ali zbog bolje gol razlike su prošli u baraž gdje su bili bolji od Slovačke ali sa samo jednim golom više 26-24 i 24-25, tako da su se provukli na SP. U prva dva kola su poraženi od Poljske 22-24 i Srbije 28-34. Sa druge strane Južna Koreja je pomalo razočarala u dosadašnjem dijelu SP-a jer su lakše od očekivanog izgubili od Srbije 22-31 i Slovenije 27-34 i vjerujem da će danas pružiti mnogo bolji meč i da neće biti poraženi sa 4 i više golova razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 Spain - Australia, tip: manje od 55.5 golova @ 1.60, bet365, 8/10   U 3. kolu rukometnog SP-a sastaju se domaća Španija i totalni autsajder prvenstva, ekipa Australije, a moj odabir za ovaj meč je da će biti manje od 56 golova. Riječ je o meču iz grupe D gdje su se na tabeli odvojile Španija, Mađarska i Hrvatska sa po 2 pobjede iz dva meča dok Australija, Egipat i Alžir imaju po dva poraza.Australija je izgubila od Hrvatske 13-36 i Mađarske 13-43, tako da i danas očekujem da Australci postignu 12-14 golova na meču a da neće primiti preko 42 gola što bi bilo dovoljno za prolaznost mog para. Španija je kao domaćin ovogodišnjeg SP jedan od kandidata za medalju pa je tako i započela svoj put na SP gdje su u prva dva kola bili bolji od Egipta 29-24 i od Alžira 27-14. U oba meča vidjeli smo da su Španci dali 29 i 27 golova (28 prosjek) i večeras ako daju i deset više golova to bi trebalo da bude dovoljno za prolaznost mog para. Do sada us se sastajali na Svjetskom prvenstvu 2005 i 2009 godine i slavila je Španija sa 51-19 (2005) i sa 42-10 (2009).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...