Jump to content
Sign in to follow this  
zoom-zoom

01.02.2013.

Recommended Posts

 Griffin B.(-20,5+)-Tor-LAC    Više 1,85 @ SuperSportKako je najavio tako i igra, Blake Griffin prometnuo se u vođu na parketu Clippersa dok se Paul ne oporavi od ozljede. U 6 utakmica Griffin u prosjeku zabija 23,7 poena a jedini puta kada nije zabio barem 20 poena na utakmici u ovih posljednjih 6 susreta bilo je protiv Phoenixa kada je tokom utakmice ozljedio gležanj zbog kojeg ima problema. U tom susretu u Phoenixu pucao je po košu rekorodno malo samo 9 puta a slobodna bacanja je gađao 2-8. Ta utakmica na njega nije ostavila traga jer je nakon toga odigrao tri utakmice i u njima je zabijao 24,23 i 26 poena. Protiv Toronta Clippersi su igrali jednom ove sezone a Griffin je na parketu proveo 29 minuta što nije bilo dovoljno da ubaci više od 19 poena, njegov doprinos bio je sasvim dovoljan te je kao i ostatak početne petorke mogao odsjediti cijelu 4/4 a igrači sa klupe su završili posao. Danas bi bez Paula Griffin bi trebao imati više od 30 minuta na parketu biti će to tjesna utakmica i blowouta nećemo vidjeti. Blake Griffin je u karijeri odigrao 4 utakmice protiv Toronta i u prosjeku postiže 20 poena, večeras očekujem da zabije barem 21. U zadnjih nekoliko utakmica nije razočarao nadam se da neće i večeras.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jennings B.(-18,5+)-NYK-Mi Više 1,85 @ SuperSportNakon prilično lakog poraza kod kuće od Bullsa, Bucksi idu na gostovanje u New York kod Knicksa. Mike Woodson radi odličan posao sa Knicksima koji igraju bolju obranu nego što su igrali pod palicom Mike D'Antonija , no ipak Knicksi imaju problem u čuvanju bekova. Orlandovi bekovi Reddick i Nelson imali su dobru večer u MSG-u kada su kombinirano zabili 50 poena, glavni forte gostiju iz Milwaukeea upravo su izvrsni bekovski par Elis i Jennings. Pod košem Milwaukee nije jak pa će najviše lopti imati ova dvojica . Felton nije igrač koji igra posebno dobru obranu pa bi brzi Jennings mogao nastaviti svoj dobar niz protiv Knicksa, naime ovaj play u prosjeku postiže 20,1 poen protiv Knicksa, najbolja je to njegova statitiska poena po utakmici u odnosu na bilo koji klub u NBA. Knicksi mu pašu , a i statistički bolje igra nakon dana odmora. 19 poena bi Jennings trebao postići s obzirom na puno šuteva koje uzima u prvoj utakmic zapeo je baš na granici sa 18 poena ali je igrao i samo 29 minuta. On u prosjeku na terenu ipak provodi više gotovo 37 minuta, a i pod novim trenerom igra puno bolje. U zadnjih 10 utakmica u prosjkeu postiže 19,6 poena ne bude li blowouta i Bucksi izdrže pod pritiskom jakog domaćina očekujem da Jennings zabije barem 19 poena. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

DeronWill(-16,5+)-Bkn-Chi VIŠE  1,85 @ SuperSportIgrač kojega nikako ne mogu uhvatiti tokom sezone, ali dati ću si još jednu šansu danas protiv Chiaga. Poraz od Miamija prekinuo je niz od 8 vezanih domaćih pobjeda Netsa i prvi domaći poraz od kada je trener momčadi P.J. Carlesimo. Deron Williams je podbacio protiv Miamija šutirao je malo po košu samo 9 puta krivac lošije partije može se možda naći u prehladi koju je imao uoči utakmice ali je svejedno zaigrao. Protiv Chicaga je već dao ove sezone čak 24 poena, a iako su Bullsi čvrsta momčad koja njeguje obranu najslabiji dio tog vrlo dobrog sustava ipak je pozicija playa gdje ni Hinricih ni Robinson ne mogu zaustaviti Williamsa ako uđe u utakmicu sa namjerom da više šutira. Iako je Chicago najbolja gostujuća momčad lige očekujem da se Netsi vrate na pobjedničke staze nakon poraza od aktualnih prvaka u srijedu. U zadnje četri domaće pobjede Williams je u svakoj postigao barem 20 poena, žele li slaviti i večeras biti će potrebna i njegova dobra šuterska utakmica ne samo asistencije. Dan odmora je nadam se bio koristan da se ozdravi od problema koje je imao u srijedu i danas bude na visokom nivou i završi utakmicu sa minimalno 17 poena. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boston-Orlando Magic 1 1,40 @ SuperSportSusret dviju momčadi koji imaju problema sa izostnacima svojih najboljih igrača. Domaći Boston ipak je u nešto komfronijoj situaciji unatoč tome što su ostali bez glavnog razigravača Rajon Ronda upisali su dvije domaće pobjede bez njega. Prvo je pao u produžecima Miami, a u srijedu su Kingsi uvjerljivo izgubili u TD Gardenu. Dvije pobjede zaredom dovele su momčad Bostona na prag izravnjavanja omjera pobjeda i poraza, trenutni skor je 22-23. Večeras bi ih po svemu sudeći trebao čekati laki zadatak jer gosti iz Orlanda su ostali bez Glen Davisa najmanje do kraja sezone. Dok je Davis bio zdrav i Orlando je imao solidne rezultate no bez njega u momčadi, Magic tone sve dublje. Prvo su izgubili 10 od 11 utakmica bez njega, da bi i nakon njegovog povratka i dalje nastavili tonuti. Omjer pobjeda i poraza sa njim u momčadi nakon povratka od ozljede bio je 1-8. Igranje bez Davisa nije najgore za momčad da stvar bude još teže danas neće biti ponovno i Afflaloa. Nelson i Reddick su jedna svjetla točka momčadi no oni sami ne mogu pomoći naći svjetlo na kraju tunela. Zadnja 4 gostovanja za Orlando završila su sa 4 laka poraza u prosjeku sa 20 poena po utakmici. Boston bez Ronda nije momčad koaj se može nadati osvajanju NBA naslova, ali je momčad koja može ostvariti ulazak u playoff. Orlando jednostavno proživljajava tešku sezonu i unatoč Nelsonu i Reddicku male su im šanse za učiniti pozitivan rezultat u TD Gardenu. Boston je pobijedio 6 utakmica zredom Orlando očekujem i 7. pobjedu večeras i izjednačavnje omjera pobjeda i poraza za domaći sastav.

Share this post


Link to post
Share on other sites

BrookNets-Chicago Bulls 1 1,60 @ SuperSportSusret dviju vrlo kvalitetnih momčadi čeka nas u Barclays Centru gdje će Chicago pokušati nastaviti svoju uvjerljivu sezonu što se tiče gostujućih utakmica. Samo 6 puta u 19 utakmica je momčad Chicaga izgubila ove sezone u gostima. Brooklyn je pak sa druge strane postao puno bolja domaća momčad otkada ju je preuzeo bivši pomoćni trener P.J. Carlessimo no niz od 8 pobjeda zaredom kod kuće prekinuli su aktualni prvaci Miami Heat. Priliku da se vrate na pobjedničke staze imaju danas, ali imaju i teškog protivnika. Ovo im je drugi susret ove sezone prvi puta su igrali u Chicagu i Bullsi su slavili 83-82. Bullsi igraju odličnu obranu dopuštaju u prosjeku samo 90.9 poena, hendikep u napadu mogao bi biti neigranje Boozera, ali zato će obrana biti još bolja ako umjesto njega zaigra Taj Gibson. Bullsi dominiraju i unatoč izostanku Derrick Rosea što dovoljno govori kako dobar posao u Bullsima radi trener Tom Thibodeau. Zadnjih 5 od 6 utakmica otišlo je na stranu Bullsa u međusobnim susretima, no razlika između New Jersey Netsa i Brooklyn Netsa je ogromna i takav podatak gotovo je nebitan. Ove sezone Netsi uz Deron Williamsa imaju i zdravog Lopeza vrlo dobrog Johnsona, obrambenog specijalca Wallecea i to je momčad koja na papiru se može nadati finalu Istočne konfrencije. Pod P.J. Carlesiimo osim na papiru to je počelo tako izgledati i na parketu gdje ova momčad obično gubi tek u drugom dijelu back-to back utakmici ili kada ih pristisne zgusnut raspored. Dan odmora od Heata će dobro doći domaćima, i Bullsi također su imali dan odmora nakon još jednog slavlja u gostima. Prva utakmica u Chicagu je bila tjesna, i ova bi mogla biti takva. Iako su Bullsi odlični na gostovanjima, u ovoj utakmici prednost dajem Netsima koji bi trebali slaviti i nastaviti tamo gdje su stali prije utakmice sa Miamijem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Vrijeme odigravanja: 01:30
Naziv para: Hamilton Bulldogs - Grand Rapids Griffins
Tip para: 2
Tečaj: 2.200

Share this post


Link to post
Share on other sites

nevjerovatno da od jednog od najboljih timova ahla, ovi bulldogsi završe zadnjih par sezon ko najveće rasulo lige..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alo, da malo probamo odigrati i NHL-a:

 

Tampa-Winnipeg, tip: 1, @1.95

Vancouver-Chicago, tip: X2, @1.50

Anaheim-Minnesota, tip: ki 1, @1.70

(AHL) Portland-Worcester, tip: over 5,5 golova, @1.85

 

www.supersport.hr, sretno!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL01:30 CET (02/02/2013)Detroit Red Wings - St.Louis Blues(Money Line)Pick: St.Louis BluesOdd: 1.97Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se u Joe Louis Arena -( Detroit, MI) igra meč između domaćih   Red Wings (3-2-1)  i gostujućih  Blues (6-1-0) ...Navećini kladionica su Red Wingsi bili postavljeni za favorite što pomeni večeras svakako nisu jedina njihova prednost večeras je to štoBluesi igraju Day-to-Day meč i ništ drugo kvota na pobedu gostiju je upadu što je realno što naravno neznači da će i pobediti ali ja uzimamBluese večeras ML!Red Wingsi se muče na početku sezone po meni ništaveliko nemogu ni da urade ove sezone čak me nebi iznenadilo ni daostanu bez pley ofa.Imaju i dosta igrača koji su van stroja ili sulakše ili teže povređeni! Odbrana im neigra sjajno  kao i golman JimmyHoward od koga oni imaju velika očekivanja zasad je na ne baš sjajnih2.77 GAA problem je i to što u ovakom ritmu nema adekvatnu zamenu jelmladi Thomas McCollum  još nema ni jedan nastup a i neće ih ni imatipuno.Dok u napadu imaju dosta dobrih igrača ali je to iako uigrantim ipak sastavljen od igrača koji su već u poznim godinama PavelDatsyuk ,Henrik Zetterberg ,Johan Franzen ,Johan Franzen jako maloigrača ispod 30 god.Sa druge strane Bluesi koji i ovu sezonu igrajusjajno tim koji je bio hit prošle sezone i ove igra odlično u naletu suod četiri vezane pobede.Imaju kvalitetnu odbranu koja može i mnogobolje da igra dva golmana koja braneo dlično sinoć je na golu bio B.Elliott tako da večeras će braniti sjajni J. Halak koji dosad ima svetri pobede uz sjajan prosek od samo 1.69 GAA.Napad igra odlično V. Tarasenko,T. Oshie,P. Berglund,D. Perron,A. McDonald...Ove sezone su se u prvom meču sastali u St.Louisu i tada su Bluesi ponizili Det.01/19/13  STL 6 - DET 0Det. će svakako hteti da se osveti ali po meni su Bluesi bliži pobedi i uzimam ih ML.......

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Naziv kladionice: Unibet
Vrijeme odigravanja: 01:30
Naziv para: Hamilton Bulldogs - Grand Rapids Griffins :uredu:
Tip para: 2
Tečaj: 2.200

1:5FT :uredu:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...