Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

02.02.2013.

Recommended Posts

13:45, QPR - Norwich, tip 1 @ 2.20 Bet365, 8/10

 

QPR djeluje jako dobro na terenu u zadnje vrijeme, a sada se svakako ocekuje pobjeda. Odbrana QPR-a funkcioniše fantastično u posljednje vreme. Chelsea, Tottenham i Man City nisu uspjeli da postignu nijedan gol protiv Redknapove ekipe, a to izgleda prilično nevjerovatno s obzirom na poziciju koju QPR zauzima na tabeli. Navijaci znaju danasnja utakmica moze biti jedna od presudnih utakmica u sezoni i imace sigurno i veliku podrsku sa tribina. Domacin bi se pobjedom mogao pribliziti na bod ispod zone opstanka, a pobjeda ovdje jedino i dolazi u obzir.

Norwich je solidna ekipa, a u proslom kolu su remizirali sa Tottenhamom, neocekivano nakon serije losih rezultata iporaza 5:0 od Liverpoola. Bez obzira na taj remi, Norwich i dalje trazi formu i pobjedu, a tesko da ce je naci na ovom gostovanju. Uredove kanarinaca stigao je Luciano Becchio iz Leedsa, koji je odlican napadac, ali QPR trenutno ima snaznu odbranu i mislim da nece imati problema da zadrze njega i Holta.

 

QPR - Norwich 0-0 :nije: :smile_redcard: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Gainsborough - Boston, tip 1 @ 1.62 Sportingbet, 7/10

 

Bez nekog posebnog razloga igram ovaj mec, vodjen jedino cinjenicom da je Boston jedna od najlosijih gostujucih ekipa. U zadnjih 5 gostojucih meceva imaju jedan nerijesen mec i 4 poraza, uz gol razliku 3-15. Pa zasto ne bi i danas primili bar jedan gol.

S druge strane domacin drzi cetvrtu poziciju koja vodi u razigravanje za visi rang takmicenja i sigurno je da ce zeljeti ostati tu do kraja sezone. trece mjesto im je gotovo nedostizno (zaostaju 10 bodova), dok iza sebe imaju 4 ozbiljna pratioca. Znaci svaki bod je vazan, a ovakve goste mozete samo sa radoscu docekati. Sretno! 

 

Gainsborough - Boston 2-2 :nije: :smile_redcard: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...