Jump to content
Sign in to follow this  
selektor3

13.02.2013

Recommended Posts

18.00 Kuznetsova - Bartoli 2 2.10 8/10 pinnacle

Meč dvoje veteranica u tenisu. I jedna i druga več 13 godina igraju wta turnire. srele su se več 4 puta i rezultat je 2:2, a poslednja dva meča dobila je bartoli bez izgubljenog seta, kuzna je dobila njezina meča 8 godina natrag. Bartoli prejako udara po loptici za kuznu, koja ove godine jako puno igra i vjerujem, da več osječa umor, kao i svake godine u ovo doba, jer do sada u dohi nikad nije ništa posebno odigrala. # puta je bila ovdje i najviše je prošle godine došla do 3 kola., bartoli na drugoj strani jako voli igrat ovaj turnir. Isto tako je bila 3 puta ovdje i prošle i pretprošle godine došla je do polufinala. U prvom kolu pobjedila je italijanku schiavone u 2 niza, a kuzna savladala je bethanie matek sa istim rezultatom. Kuzna ima bolji omjer pobjeda i poraza u ovoj sezoni ali vjerujem u način igre francuzinje, koji ne odgovara rusinji, pošto više i nije u najboljoj fizičnoj pripremi, a odigrala je ove godine, puno utakmica, što se osjetilo več u meču protiv amerikanke, koja je sama sebe pobjedila, a francuzinja neče toliko griješit. Na wta tabeli je bartoli 11, a kuzna 51.


2011 French Open Bartoli 2 7 6 QF Kuznetsova 0 64 4
2010 Miami Bartoli 2 6 6 R16 Kuznetsova 0 3 0 2006 Bali Kuznetsova 2 7 6 F Bartoli 0 5 2 2005 Australian Open Kuznetsova 2 6 6 2R Bartoli 0 2 0


 

  • [*] 

Share this post


Link to post
Share on other sites

13.30 Struff - Ignatik rez. 2:0 2.50 bet 365  8/10Meč između njemca struffa i bjelorusa ignatika. Ob imaju 22 godine i prvi put igraju na ovom turniru, kojeg je prošle godine osvojio nizozemac sijsling. Igra se u dvorani, koja je njemcu najomilenija podloga, dok ignatik najviše voli igrat po američkim challengerima na hardu. Ignatik ima omjer u dvorani 47/34 u karieri, ove godine 1/2, dok ima njemac u karieri 63/34 a ove godine 9/3. Ne volim igrat na igrača, koji pretekli tjedan osvoji turnir ili igra u finalu, a ovdje je svejedno prevelika razlika u kvalitetu. Struff je prošli tjedan - tačno prije 3 dana u trečem setu tie breaka u finalu sličnog turnira u bergamu izgubio od poljaka przysiesnog a igrao je i u finalu hellbrona i izgubio protiv berrera. Ignatik ima očito isti put, u bergamu je izgubio u prvom kolu od a. becka, a u hellbronu u drugom kolu. Na atp tabeli je njemac 20 mjesta bolji, a bolji je i u međusobnim dvobojima, gdje vodi 1-0, prije 2,5 godine bio je bolji sa 6-4, 6-4 u dortmundu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...