Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Hockey, NHL01:30 CET (15/02/2013)Tampa Bay Lightning - Washington CapitalsPick:  Over 5.5  :uredu: Odd: 1.77Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se u St. Pete Times Forum - (Tampa, FL) igra meč između domaćih Lightning (6-5-1)  i gostujućih  Capitalsa (4-8-1)...Domaćin posle odličnog starta su upali u seriju loših rezultata i u meč ulaze sa serijom od čak 5 poraza.Doksa druge strane Capitalsi su konačno vezali dve pobede i u meč sigurnoulaze jako motiviisani jel su uspeli već izgubljenu utaskmicu od Florideda pretvore u pobedu ali ja ovde nebi tražio pobednika meča već biprobao sa overom koji mi je dosta realna opcija.Obe odbrane igrajuizuzetno loše Tampa dobija skoro 3 gola po meču dok Was. dobija čak3.52  golmani Tampe su oboje na  gotovo 3 gola po meču dok Was. M.Neuvirth 3.05 GAA dok B. Holtby 4.03 GAA.Uz to napad Tampe odličansaprosekom od čak 3.83 golova u kojem su S. Stamkos, V. Lecavalier,M.St. Louis,C. Conacher dok sa druge strane Was. koji je loše krenuo igrasve bolje kao i napad koji je prepun sjajnih igrača A. Ovechkin,N.Backstrom,M. Ribeiro,J. Ward,T. Brouwer...Na zadnjih 6 mečeva u Tampi je bilop 5 overa dok na zadnjih njihovih 9 mečeva 7 je završilo u overu.To će biti i moj izbor večeras Over 5.5 na meču....

Edited by Crni
Posted

Crni  prepisujem od tebe:

Tampa Bay Lightning - Washington Capitals  Under 5,5 @1.70 ,Bwin

Valda si mislio na Over :50yes: