Jump to content
Sign in to follow this  
Almiric

28.02.2013.

Recommended Posts

04:35, Minnesota Timberwolves kod Los Angeles Lakers, tip Los Angeles Lakers -11, @1.91, 10/10 Bwin

Pobjeda Lakersa sa vise od 11 razlike. 

Lakersi ganjaju osmo mjesto na Zapadu i ovosezonski play-off.  Minnesota je dobro pocela sezonu, no povree su ih opet limitirale.
Lakersi imaju problema protiv brzih i mladjih ekipa. Oni su jedan od najstarijih timova lige i kako je nedavno istakao Kobe Bryant, tesko mogu da pariraju brzinom svojim protivnicima. Protiv Wolvesa ce morati ustopati Rubia, jer on bi mogao da im stvara najvece probleme. Adut Minesote je i  Nikola Pekovic, koji igra oslicnu sezonu i jedna je od najboljih centara ove sezone.. U tim duelim ispod kosa ce biti zanimljivo, Hauard i Pekovic, ali nema Gasola zbog povrede.. Lakersi su trenutno deveti na Zapadu sa 28 pobjeda i 30 poraza, a u svojoj dvorani imaju 18 pobjeda i 11 poraza. Protiv timova sa Zapada imaju negativan skor odnosno 16 pobjeda i 20 poraza, ali su u prvom ovosezonskom mecu protiv Wolvesa slavili na gostujucem terenu sa 111:100. Bryant je standardan i bit ce naravno najveca opasnot Minesoti...
Minesota ima problema sa povredama, pogotovo recimo Kevina Lovea. Pored njega, jos mnogo drugih bitnih igraca su imali problema sa povredama  a posljednji u nizu je Kirilenko, ciji je vecerasnji nastup pod upitnikom. Wolvesi su najbolji u skoku, statisticki, dok su u ostalim kategorijama prosjecni. Trenutno imaju omjer od 20 pobjeda i 34 poraza  U negativnom nizu su od tri uzastopna poraza, a ove sezone na gostujucim terenima imaju 7 pobjeda iz 27 utakmica. 

Lakersi su ipak  favoriti, posebno ako Kirilenko ne bude igrao. Igram na hendikep poena, dakle pobjeda sa vise od 11 poena razlike..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I da hocu  ne mogu promasiti:

 

San José Sharks - Detroit Red Wings ( KI) 1 @1,60  expekt

 

San José Sharks - Detroit Red Wings ( KI)  2 @2,25  H2H

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL01:00 CET (01/03/2013)Boston Bruins - Ottawa Senators(Handicap)Pick: Boston Bruins -1Odd: 2.12Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se u The FleetCenter - (Boston, MA) igra meč između domaćih  Bruinsa (12-2-2) i gostujućih   Senatorsa (12-6-2) ...Oba tima su u sjajnoj formi Bruinsi imaju 4 vezane pobede dok Senatorsi čak neverovatnih 5 vezanih pobeda.Jabi ovde dao prednost domaćinu za koga smatram da je daleko kvalitetnijitim neću ići sa ML jel je zaista mali dok pobedu u regularnom tokuizbegavam ići ću sa hendikepom -1 na Bruinse jel mislim da mogu večeras ido ubedljivije pobede a ako bude pobeda Bruinsa sa jedan razlikeračunajući i eventualni OT i SO tip je VOID.Boston igra sjajno veomačvrstaodbrana sa sjajnim golmanom T. Rask dok i napad deluje dostadobro tu su B. Marchand,N. Horton,M. Lucic,T. Seguin,D. Krejci  sjajantim koji već sada pokazuje da će ponovo biti jedan od najvećih favorita.Sadruge strane Otawa koja iako ima sjajne rezultate iako se od njihočekivao pad zbog brojnih povreda u ekipi ali oni su nastavili sapobedama iako nemogu da se otrgnem utisku da je to gotovo sve uz dostasreće jel zaista nepružaju dobre partije i nemože to dugo da traje.I večeras sa mnogo izostanaka iako se Mihalek oporavlja kao i gol. Anderson ali neverujem da će na led no videćemo.U svakom slučaju i da je Otawa kompletna smatram da je Boston kvalitetniji i uzimam njihovu pobedu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...