Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

08.03.2013.

Recommended Posts

Hockey, NHL
01:30 CET (09/03/2013)
Florida Panthers - Winnipeg Jets(Money Line)
Pick: Winnipeg Jets  :uredu:

 Odd: 1.90
Bookie: Marathonbet
Stake: 6/10


Večeras se u Office Depot Center - (Sunrise, FL) igra meč između domaćih    Panthersa (7-12-5) i gostujućih  Jetsa (11-11-1)...
O ovom meču sam pisao pre neki dan kada su igrali  tada sam igrao kao i večeras na Jetse ML ali se nadam da će večeras biti rezultat na strani gostiju jel u tom meču su Panteri pobedili sa čak 4-1!!!
Iako to nije realan rezultat Jetsi nisu imali ni sreće na tom meču prvo su imali dve strašne šanse da povedu da bi u sledećem napadu dobili go isto tako i na 1-1  isti scenario imali su mnogo više šuteva ali su poraženi.
Mislim da večeras imaju još više šansi nego tada jel posle tog meča su pregrmeli izuzetno teško gostovanje dobili Tampu na jednom od najtežih gostovanja što je vrlo bitno ostavili su Tampu na samo jednom datom golu što je izuzetno teško i iako igraju day-to-day meč sigurno da dolaze u mnogo boljem raspoloženju od domaćina koji je takođe igrao sinoć ali oni su doživeli katastrofu od Capitalsa izgubili su čak 7-1.
Panteri već sam pričao o tome da imaju gomilu problema sa povredama igrača čak 10 njih od toga možda samo dvojica zaigraju iako oni imaju već dugo te probleme sve se teže nose sa tim jer tim koji i ovako nema sjajan roster teško može da isprati ovaj ubitačan tempo posebno kad igraju dan za danom.
Zaista se trude ali već sam pominjao krenu žestoko i ako ne povedu prvi obično gube mečeve polako ih i publika napušta jel hala je polu prazna.
Odbrana je katastrofalna dobili su 7 golova iz samo 26 šuteva na gol će verovatno J. Markstrom treći golman koji je sinoć takođe branio zamenivši napucanog S. Clemmensena ali je i on dobio dva gola zanimljivo iz samo dva šuta na njegov gol!!!
Napad sve umorniji sa manje linija posebno kvalitetnih što bi gosti morali da iskoriste.
Jetsi se bore za pley of na 9 su poziciji 8 Rangersi im beže samo 3 boda i ako žele u pley of nesmeju sebi dozvoliti luksuz da dvaput zaredom izgube od zaista skromne Floride.
Jednostavno na svim pozicijama su Jetsi kvalitetniji nadam se da će to večeras i dokazati i uzimam ih ML...!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:00, Miami(h-19.5) - Philadelphija, tip 1, @3.30, 7/10, SuperSport

Ove godine Philadelphija 76ersi igraju ispod svih ocekivanja, a uz to u zadnje vrijeme forma im je ocajna. Uspjeli su pobijediti jedino Golden State u ozujku, a izgubili su od Bostona, Washingtona, Chicaga i Atlante. Aktualni prvaci Miami Heat imaju cak 16 pobjeda za redom i skupa sa San Antoniom su na vrhu ljestvice s omjerom od 48 pobjeda i 14 poraza. Philadelphija je daleko od doigravanja, imaju cak 22 pobjede manje od Miamija, a od ekipe s Floride gotovo redovito gube. U mecu igranom u Philaadelphiji ove sezone izgubili su 90-114, a tek sad Miami igra kao prava ekipa. Svi su zdravi, Lebron igra gotovo cijele utakmice, Wade je sve bolji, a imaju i tricase poput Allena, Batiera, Chalmersa. Miamiju probleme mogu stvoriti jedino ekipe s izuzetno jakom centarskom linijom, poput Memphisa, Indiane, LA Clippersa, San Antonija, a Philadelpijina definitivno nije na razini. Odlucio sam se da Miami ovu utakmicu dobija s najvecim postvljenim hendikepom, a on iznosi -19.5. Nije bas zicer, ali mislim da ako se Miami rano odvoji da Philadelphiji vise nema povratka. Osim toga, Heat je protiv Orlanda prije dva dana odigrao neizvjesnu utakmicu gdje su slavili s 97-96, pa mi se nekako cini da ce ovu utakmicu ipak shvatiti puno ozbiljnije. Ovdje je jasno da sve zavisi od Miamiju, Philadelphiju se tu nece puno pitati, ostaje samo vidjeti je li ipak ovaj hendikep prevelik. Po meni razlika izmedju ove dvije ekipe je bas tu negdje za oko 20 poena na stranu Heata.

Edited by azarenka007

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet-at-home
Broj para iz kladionice: nema 
 
Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: New York Rangers - Ottawa Senators
Tip para: 1
Tečaj: 1.950

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...