Jump to content
Sign in to follow this  
azarenka007

14.03.2013

Recommended Posts

01:05, Minnesota - Colorado, tip Zach Parise daje gol, @3.00, 8/10, Unibet

Probat cu pogoditi jos jednog strijelca u vecerasnjim NHL dvobojima, a rijec je o igracu Minnesote Wild, Zachu Pariseu. Minnesota zadnjih sezone ne ulazi u doigravanje, igraci i ne vole pretjerano taj grad zbog hladnoce, ali od svih klubova Minnesota je s pojacanjima napravila najbolji posao, jos dok je trajao lockout, pa i prije njega. Uspjeli su dovesti Parisea iz New Jerseja netom posto je ovaj igrao finale Stanley Cupa protiv LA Kingsa, a nesto prije njega i dvojac San Josea Dany Heatleyja i Devina Setoguchija. Ocekivanja su bila velika prije pocetka sezone, no u ekipi se nije bas sve do kraja poslozilo, no u borbi su za doigravanje i ako udju mogli bi svima biti opasan suparnik. Trenutno drze osmo mjesto zapadne konferencije, zadnje koje vodi u doigravanje, no samo su 2 boda iza treceg Vancouvera. Colorado je zadnji na Zapadu, no i on jos ima izgeda uhvatit play off, ali vise teoretski jer ta momcad nema dovoljno kvalitete. Stoga danas ocekujem pobjedu Minnesota, a vjerujem da su sposobni zabiti minimalno 3 gola. Najvece sanse da zabije ima Parise, s obzirom da je daleko najbolji napadac Minnesote, a s 11 golova najbolji je njihov strijelac. Osim toga on puca daleko najvise prema protivnickom golu, cak 99 puta sto je za cak 34 suta vise od sljedeceg igraca Mikke Koivua. Clan je prve linije te provodi ponajvise vremena na ledu, u dobroj je formi i vjerujem da moze zabiti gol pored vrlo lose obrane Colorada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

03:05, Vancouver - Nashville, tip Daniel Sedin daje gol, @2.70, 6/10, Unibet


Dvije jako dobro izbalansirane ekipe koje imaju vrlo malo rupa u svom rosteru. Ove sezone obranu igraju sjajno i jedni i drugi, golmani Vancouvera Luongo i Schneider uglavnom brane odlicno, kao i sjajni Finac Peka Rinne na strani Nashvilla. Sto se tice napada Vancouverov je nesto bolji s 68 golova i tu je negdje kao i sve ostale momcadi NHL-a, ne ukljucujuci nevjerojatni Pittsburgh koji je zabio vec 100 golova u 27 utakmica. Iako ove dvije ekipe ne igraju nesto pretjerano efikasne utakmice, njihovi medusobni dueli nerijetko zavrsavaju upravo suprotno, dakle s dosta golova, pogotovo ako se ne susrecu za vrijeme play offa. Vancouver ima pobjede od recimo 7-3, 4-1, 5-1, a Nashville je znao slaviti s rezultatima 6-5, 5-3 i 4-3(sve ove utakmice igrane su u Vancouverovoj Rogers Areni). Dakle, Nashville prilikom gostovanja u Kanadi dolazi otvorenog garda, sto dovodi do vrlo atraktivnih utakmica. Mislim da ce danas takodjer igrati na taj nacin, s obzirom da su u zadnje 3 utakmice protiv Dallasa, Edmontona i Minnesote primili samo 1 gol u regularnih 180 minuta, a u ligi poput NHL-a non stop igrati obranu na vrhunskoj razini vrlo je tesko, pogotovo jer jos doigravanje nije ni blizu. Vancouver u svojih zadnjih 5 utakmica najvise sto je zabio bila su 2 gola, pa isto vjerujem da ce danas proraditi, tim vise jer su cak 4 od tih 5 utakmica igrali u gostima. Tesko mi je na osnovu ovoga svega prognozirati pobjednika, skloniji sam vjerovati kako ce slaviti Vancouver, ali cu odigrati da njihov vodja, najbolji igrac i strijelac Daniel Sedin daje gol. On je zaista rijetko u golgeterskoj krizi, a buduci da slabom Columbusu u 2 utakmice nije zabio nista vjerujem da veceras hoce. Njegova igra je uvijek bila bolja na domacem ledu, zabijati Nashvillu nije mu strano i vjerujem da od svih igraca na utakmici on ima najvise sansi da da gol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL
00:05 CET (15/03/2013)
Columbus Blue Jackets - Chicago Blackhawks(Money Line)
Pick: Chicago Blackhawks
Odd: 1.61
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se u Nationwide Arena -( Columbus, OH) sastaju domaći  Blue Jacketsi (10-12-5) i gostujući    Blackhawksi (21-2-3)...
Ko je pratio moje tipove zna da je ovo moj omiljeni par koji konstantno igram već dve sezone posebno kad Hawksi gostuju u Columbusu znam da ovoj seriji jednom mora doći kraj i samo iz tog razloga i trenutnih formi neidem jako na ovaj par...!!!
Hawksi su najuspešniji tim u ligi i posle duge serije pobeda su poraženi dva puta zaredom i protiv koga da se vrate na pobednički kolosek ako neće protiv starih mušterijadok sa druge strane Plave Jakne posle užasnog starta sezone bili su u seriji od čak 5 pobeda da bi u prošlom kolu izgubili od Canucksa tek nakon SO sa 2-1...
Jednostavno Jacketsi su mnogo čvršći u odbrani dok je golman S. Bobrovsky u sjajnoj formi ali i to nemože da traje stalno jel jednostavno nemaju tolko kvalitetan roster ali to nadoknađuju frenetičnom borbom na ledu..
Sa druge strane Hawksi posle obaranja svih rekorda u nizu sa osvojenim bar jednim bodom ali sasvim je normalno da nemogu u takom tempu da izdrže i da je normalno da padnu u formi.
Imaju vrhunski tim oba golmana brane sjajno neračunajući zadnji meč dok im je napad sjajan izuzetno brzo kližu što nikako ne odgovara domaćinu.
Tradicija je apsolutno na strani Hawksa koji imaju -

Blackhawks are 21-7 in the last 28 meetings
Blackhawks are 13-3 in the last 16 meetings in Columbus
Uz to jmaju čak 10 vezanih pobeda nad Plavim Jaknama -

03/01/13  CHI 4 - CLB 3 (OT)  
02/24/13  CHI 1 - CLB 0  
01/26/13  CLB 2 - CHI 3  
03/20/12  CLB 1 - CHI 5  
02/18/12  CLB 1 - CHI 6  
01/10/12  CHI 5 - CLB 2  
12/26/11  CHI 4 - CLB 1  
11/10/11  CLB 3 - CHI 6  
10/29/11  CHI 5 - CLB 2  
04/01/11  CLB 3 - CHI 4 (SO)

Sve je na strani gostiju i očekujem da se tradicija pobeda Hawksa nastavi.....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

World Baseball Classic 2013
00:05 CET (15/03/2013)
Dominican Republic - USA(Money Line)
Pick: Dominican Republic
Odd: 2.47
Bookie:Pinnacle Sports
Stake: 3/10


Večeras se na Marlins Parku(Miami) sastaju Dominican Republic(1-0) i  USA(1-0) u okviru World Baseball Classic radi se o drugom meču u okviru 2 runde.
Izuzetno bitan meč za oba tima iako imaju po pobedu u prvim mečevima svakako da pobednik u ovom duelu direktno ide u polufinale dok bi poraz značio da u zadnjem kolu moraju imati most win što bi svakako želeli da izbegnu.
Pratim ovaj turnir od starta gotovo svaki meč i zaista ima mnogo iznenađenja jedenostavno nisu još igrači u top formama iako nikad ovaj turnir nije bio jači ja bi se na ovom meču usudio da igram protiv tako reći dream tima Amerike jel ako je jedan Mexico uspeo da im skine skalp zašto to nebi mpogla Dominicana koja je takođe sa možda i najboljim timom u istoriji na prvenstvu.
Na brdašcu za Dominicanu baca mladi Samuel Deduno sjajan bio u prvom meču veomaq talentovan bacač dok za USA baca R.A. Dickey iako je imao prošlu sezonu brilijantnu ja ga previše necenim i Meksikanci su ga lako dohvatili pa zašto nebi i mnogo bolji lineup Dominikane.
Izuzetni hiteri sa obe strane iako Amerikanci imajustrašan hiterski tim David Wright,Joe Mauer,Jimmy Rollins,Ryan Braun,..
Ali ništa slabija ni Dominikana Robinson Cano,Nelson Cruz,Edwin Encarnacion,Hanley Ramirez,Carlos Santana...
Bulpeni odlični možda i bolji Dominikane jednostavno dva vrhunska tima...
Jednostavno na ovaku kvotuna Dominikanu moram da odigram makaer i za manji ulog...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...