Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

15.03.2013.

Recommended Posts

World Baseball Classic 2013
00:05 CET (16/03/2013)
USA - Puerto Rico(Handicap)
Pick: USA -1.5
Odd: 1.75
Bookie:Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras se na Marlins Parku(Miami) igra meč između USA(1-1) i Puerto Rico(1-1) meč koji označava za poraženog eliminaciju dok pobednik obezbeđuje mesto u polufinalu...
Sinoć sam bio svim silama protiv Amerikanaca igrao sam na Dominicanu i (ML) i  sve hendikepe ali ću večeras uzeti Amerikance jel jednostavno smatram da imaju mnogo kvalitetniji tim od Portorika na svim pozicijama posebno u pičingu gde vidim veliku razliku od startera do bulpena i sve sem sigurne njihove pobede bi bilo ogromno iznenađenje.
Večeras na brdašcu na prelepom stadionu jednom od najmodernijih sportskih objekata na Svetu sagrađen prošle godine za domaćina USA baca startni pičer SVETSKIH ŠAMPIONA Giantsa Ryan Vogelsong(1-0 4.50) dok za Puerto Rico baca Nelson Figueroa(1-0 4.50) svakako ogromna razlika na strani Amerikanaca Vogelsong već dve sezone baca izvanredno odbacao sjajno i pley of i "SVETSKU SERIJU" dok je Figueroa je  iako iskusan pičer jedan ispod prosečni pičer kojeg očekujem da izuzetan hiterski tim dohvati.
Amerikanci su sinoć izašli bez najboljeg hitera na ovom prvenstvu 3B David Wrighta očekujem večeras najjači sastav dok i Portoriko ima solidan hiterski tim ali mislim da je njihova najveća mana pičing posebno bulpen koji je možda i najlošiji deo tima.
Igrali su meč pre tri dana i Amerikanci su dobili sa laganih 7-1 očekujem i da večeras dobiju igraću u hendikepu -1.5....!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB(Spring Training)
18:05  CET (15/03/2013)
Baltimore Orioles - Boston Red Sox(ML)
Pick: 1
Odd: 1.85
Bookie: Bet-at-home
Stake: 4/10


Večeras se u okviru Spring Traininga sastaju u takozvanoj Grapefruit League  Oriolesi(11-5, 6-2 home) i Red Sox(10-9, 7-3 away)...
Baltimor je trenutni lider lige naravno to ništa neznači ali ja bi probao večeras sa njihovompobedom iz par razloga pošto je ovo Spring Training idem ponovo sa nižim ulogom.
Jošni jedna kladionica nenudi ovaj meč jedino bet-at-home ijaovo moram uzeti.
Prvo večeras na brdašcu je možda jedina prednost Red Soxa za koje baca (C. Mortensen - R) dok za Oriolese  (Z. Britton - L) što nemora ni biti neka prednost pošto je Mortensen riliver bio i još nema iskustva kao starter dok Briton može odbacati i fenomenalno ali i totalno podbaciti.
Ali najbitniji razlog što ovo igram je potpuno drugi tim Bostona u Lineupu-

1. Brock Holt (L) 2B
2. Jose Iglesias ® SS
3. Jackie Bradley (L) CF
4. Ryan Lavarnway ® DH
5. David Ross ® C
6. Mauro Gomez ® 1B
7. Mitch Maier (L) LF
8. Drew Sutton (S) 3B
9. Bryce Brentz ® RF

Ali bukvalno ni jedan igrač nebi trebao da bude starter što neznači da oni nemogu da pruže dobru partiju!!!
Dok sa druge strane Oriolesi izlaze sa dosta dobrom postavom sa čak 7 startera-

1. Nate McLouth (L) CF
2. Brian Roberts (S) 2B
3. Matt Wieters (S) C
4. Chris Davis (L) 1B
5. J.J. Hardy ® SS
6. Wilson Betemit (S) DH
7. Manny Machado ® 3B
8. Chris Dickerson (L) RF
9. Lew Ford ® LF
Uz to pored lošeg lineupa dosada Bal. je dobio ubedljivo najmanbje poena i neverujem da ovako loš hiterski sastav Red Soxa može da bude efikasan.
Mislim da će se vrlo brzo ovde kvote promeniti u korist Baltimora no videćemo.
Ali ja mislim da se ovde isplati uzeti Oriolese makar i za manji ulog....!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrijeme odigravanja: 00:05
Naziv para: Philadelphia Flyers - New Jersey Devils
Tip para: 1
Tečaj: 2.100

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

23:55, Washington Wizards - New Orleans Hornets, tip 1, @1.60, 8/10, SuperSport

Dvoboj sa samog zacelja NBA lige, tradicionalno katastrofalna momcad iz glavnog grada te nista puno bolja ekipa iz New Orleansa. Iako ne volim igrati ovakve susrete mislim da ovog puta cak i Washington ima sansu pobjediti glatko. Wizardsi su na omjeru 21-42, a New Orleans ima pobjedu vise i poraz vise od njih. Washingtonu se vratio donedavno ozlijedjeni play John Wall, a samim time oni postaju momcad koja bar na domacem terenu moze nanizati nekoliko pobjeda. To upravo i rade jer su svladali Philadelphiju 90-87, zatim Charlottu 104-87, te prije dva dana Milwaukee 106-93. Naravno, u gostima sve redom gube, ali danas ne igraju u gostima. Hornetsi takodjer u gostima nikog da konacno pobjede, izgubili su u proslih nekoliko dana glatko od Memphisa i od Brooklyna. Gledajuci roster, Washington osim Walla ima solidnog rookija Beala, brazilce Barbosu i Nenea, te jos neke ajmo reci prosjecne igrace. New Orleans u ekipi ima cak 4 rookija, to su Davis kojem prognoziraju odlicnu karijeru, ali nista veliko jos nije pokazao, zatim sin trenera Bostona Doca Riversa- Austin Rivers, koji igra lose, te Miller i Roberts. Ryan Anderson im je zasada najbolji igrac, no on igra losu obranu i to je uglavnom to. Mislim da Washington zeli nastaviti svoju seriju pobjeda kod kuce, jer tako limitirana ekipa mora uzeti svaku pobjedu koju je u stanju ugrabiti, a New Orleans ionako od ove sezone nema ocekivanja, njihova je momcad mlada, koliko nam uskoro ce i ime kluba promjeniti i u iscekivanju su boljih vremena. Po meni sanse su 65-35 u postotku za Wizardse, a vidjet cemo slazu li se Strsljeni s time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...