Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

27.03.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB(Spring Training)
21:05  CET (27/03/2013)
Chicago White Sox - Cleveland Indians(ML)
Pick: Cleveland Indians
Odd: 2.14
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 3/10


Danas se u okviru Spring Traininga sastaju White Soxi(12-13, 7-5 home) i  Indiansi(16-13, 9-5 away)...
Juče sam bio protiv Indiansa a danas ću na njih!!! rizikovaću malo ranije da odigram ovaj par iako neznam kakve će sastave izvesti timovi ali mislim da ovakakvota na Indianse sigurno neće biti ako nedođe do promene na moundu.
Večeras bi na moundu trebalo da baca za CWS: Zaleski (0-0, 9.00) dok za CLE:Carrasco (2-1, 6.00) svakako bi ovde dao prednost Carascu koji iako nije startovao dobro u S.T. ipak ima dva wina zbog dobrog suporta batera.
Iskusan pičer koji je prošle sezone imao čak 21 start u Indiansima iako ne tako blistava sezona imao je dobrih startova.
Sa druge strane Zaleski pičer koji je odbacao samo jedan inn. u S.T. i to katastrofalno nema ugovor sa W.S. i verovatno ga neće ni imati nema neku ni sjajnu karijeru u Minorsima.
Po meni će Indiansi biti i bolji tim ove sezone no videćemo u hitingu očekujem da će Indiansi izvesti možda i prvi sastav jel je sinoć gotovo ceo meč igrao drugi tim sa samo dva startera.
Dok su se W.S. sinoć istresli nad Tex. koristeći dosta igrača i iz prve postave iako će sigurno večeras biti i igrača iz prvog tima sinoć su na moundu bacali najbolji riliveri tako da večeras sigurno će bacati sve igrači iz drugog plana.
Kako god bilo ja ću probati sa ML na Indianse kvota je sjajna i uzimam je.....!!!

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00, Oklahoma - Washington, tip Oklahoma vise od 106.5 poena, @1.85, 8/10, SuperSport

Oklahoma City Thunder uz Miami, San Antonio i mozda jos poneku ekipu definitivno je najjaca trenutno u NBA ligi, a danas im u goste dolazi slabi Washington Wizardsi. Nekih desetak utakmica ostalo je do doigravanja, u koje ce Oklahoma uci s visoke pozicije jer su trenutno na omjeru 52-19, dok ce Washington u doigravanje probati upasti sljedece sezone posto sad imaju omjer 26-44. Ne bi ovdje trebalo biti iznenadjenja, Durant, Westbrook, Ibaka i drustvo mogli kako to i obicavaju protiv ovakvih protivnika stvoriti rano veliku prednost, a drugo poluvrijeme vise vremena provesti na klupi. Vjerujem da ipak granica od 106.5 poena Oklahomi ne predstavlja problem i to na domacem parketu, pa cak i ukoliko Durant i Westbrook budu igrali nesto manje. Razlika je prevelika u kvaliteti i Washington tu tesko obrambeno moze parirati, a razliku najbolje docarava sama kos razlika koja je +653 za OKC, a - 154 za Washington. U zadnjih 5 utakmica OKC je malo smanjila tempo, samo su Dallasu zabili preko ove granice, dok Portlandu, Orlandu, Memphisu i Denveru to nisu ucinili. Washington pak 114 je primio od Charlotte, a od Memphisa, LAL-a, Golden Statea i Phoenixa 101 ili manje poen. Mislim da je stoga vrijeme da Oklahoma nastima sut i zabije preko 110 poena, a ako ozbiljno shvate utakmicu to im nece biti problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

00:30  New York Knicks - Memphis Grizzlies  , tip 1, @ 1.98, 10/10, Expekt

Duel ofanzivne ekipe domacina i veoma defanzivne ekipe Memphisa. Bit ce zanimljivo pogledati ovaj duel. U svom jedinom medjusobnom duelu ove sezone, Memphis je dobio na svom terenu. 
Knicksi u posljednje vrijeme imaju dosta problema sa povredama no najbitnije je da se Carmelo Anthony vratio i da ponovo predvodi Nickse. On je najbolji igrac domacina te jedna od najboljih igraca lige sveukupno. No problem imje i dalje povreda Chandlera, najboljeg skakaca i blokera i neizvjestan je nejgov nastup. Knicksi postizu skoro 100 poena po mecu, a i u odbrani su u gornjem dijelu lige.  Knicksi su u borbi za drugu poziciju na Istoku sa Indianom, a na domaćem terenu za sada imaju dobar omjer od 24 pobjede i 10 poraza. Memphis je u vrhu Zapada, do kraja regularnog dijela ce se zajedno sa Denverom i Clippersima boriti za trecu poziciju. Memphisova odbrana je najbolja u ligi ali unapadu su pomalo neefikasni, no to im ne stvara mnogo problema, jer primaju ispod 90 poena u prosjeku. No i oni imaju problema sa povredama, jer Gasol je van terena i ne zna se tacno kada bi se mogao vratiti u sastav, to bi mogao biti problem za Memphis. Ukoliko ne bude Gasola, mislim da ce ofanzivna igra domacina presuditi za pobjedu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB(Spring Training)
23:10  CET (27/03/2013)
New York Mets - Houston Astros(ML)
Pick: New York Mets
Odd: 1.72
Bookie: Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras se u okviru  Spring Traininga Grapefruit League sastaju Metsi(13-13, 5-9 home) i Astrosi(13-14, 5-9 away)...
Ja bi na ovom meču svakako dao prednost Metsima i upichingu i u hitingu.
Večeras na moundu za NYM:J.Niese (1-0, 1.53) dok za HOU: E.Gonzalez, E (1-0, 1.80).
Svakako da ovde dajem prednost Nieseu koji je imao i odličnu prošlu sezonu i dobro je startovao ove sezone u S.T. na četiri starta dozvolio samo 3 rana i večeras bi trebalo da bude dobar jel Astrosi nastupaju sa rezervnim hiterskim timom.
Dok Gonzalez iako je dobar ove sezone u S.T. nema ni jedan start i večeras će mu biti prvi start ni prošla sezona mu nije bila sjajna jedan ispod prosečan pičer.
Pored prednosti na moundu još veća bi trebala da bude i u hitingu jel Metsi nastupaju sa gotovo kompletnom prvom postavom 6 startera će večeras biti u postavi Metsa -
 
1. Jordany Valdespin (L) 2B
2. Collin Cowgill ® LF
3. Ike Davis (L) 1B
4. Marlon Byrd ® RF
5. Lucas Duda (L) DH
6. John Buck ® C
7. Justin Turner ® 3B
8. Kirk Nieuwenhuis (L) CF
9. Ruben Tejada ® SS

Dok sa druge strane Astrosi izvode kompletnu drugu ekipu hitera bez i jednog startera -

 
1. Brandon Barnes ® RF
2. Carlos Correa ® SS
3. Trevor Crowe (S) LF
4. Brandon Laird ® 1B
5. Matt Dominguez ® 3B
6. George Springer ® CF
7. Jason Jaramillo (S) C
8. Jose Martinez ® 2B
9. Edgar Gonzalez ® P

Uz to Metsi imaju i DH poziciju dok Astrosi imaju pičera za hitera što je svakako još dodatna prednost za Metse.
Kako god bilo po meni je sve na strani Metsa večeras i uzimam ih ML....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...