Jump to content
Sign in to follow this  
mostovoj

09.04.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: BDortmund(zžk4,5)-Malaga
Tip para: vise
Tečaj: 1.700

 

:uredu:   5

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Borussia Dortmund - Málaga/Total Goals Scored 3.5
Tip para: over
Tečaj: 2.450

 

:uredu:   3-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Borussia Dortmund - Málaga, Broj udaraca u okvir gola, tip: manje od 17 @ 1.75, Expekt, 8/10

Večeras se u Ligi prvaka igraju uzvratni mečevi 1/8 finala Lige prvaka a u Dortmundu se sastaju Borussia i španska Malaga. Nakon prvog duela imamo rezultatsku neizvjesnot i rezultat 0-0. Moj tip za večerašnji meč je da neće biti 18 udaraca u okvir gola iz Expekt ponude po kvoti 1.75. Kladionice daju prednost njemačkom prvaku koji je odlično odigrao ove godine u Ligi prvaka i prošao je grupu smrti sa ekipama Real Madrida, Manchester City-a i Ajaxa, dok je Malaga prošla kroz grupnu fazu pored ekipa Milana, Anderlechta i Zenita. U nokaut fazi Dortmund je bio bolji od Shakhtara sa 2-2 i 3-0 dok je Malaga elminisala favorizovani Porto sa 2-0 i 0-1. 

Vjerujem da ćemo večeras gledati terensku incijativu Dortmunda koji je kvalitetniji sastav ali opet je nerealno očekivati čak 18 udaraca na gol, ili da bude svakih 6 minuta udarac u okvir gola. U prvom meču je bilo 3-6 u udarcima na gol za ekipu Dortmunda. Dortmund je u Ligi prvaka kod kuće u zadnjim mečevima imao: protiv Shakhtara 9-4 u udarcima na gol, dok je i protiv Manchester City-a bilo također 9-4. Sa druge strane Malaga u gostima u Ligi prvaka je imala sljedeći omjer udaraca u okvir gola: Porto 5-1 Malaga udarci u okvir gola dok je protiv Zenita bilo 7-4 za Zenit u udarcima u okvir gola.

Borussia Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Subotić, Felipe Santana, Schmelzer, Kehl, Gundogan, Blaszczykowski, Reus, M.Gotze, Lewandowski

Malaga: Caballero, Jesus Gamez, Demichelis, Lugano, Antunes, Toulalan, Portillo, Joaquin, Isco, Julio Baptista, Saviola

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nogomet, Austrija 2. liga, 18:30 Hartberg - St.Polten(zg), zbroj golova, tip: 3+, wwin @ 1.65, 8/10

Danas se igraju mečevi druge austrijske lige a moj odabir je meč između ekipa Hartberga i St. Poltena te opcija da ćemo vidjeti tri i više golova na meču. Riječ je o meču iz 27. kola Erste Lige u kojem deveti, a ujedno i predzadnji Hartberg dočekuje ekipu St. Poltena koja je trenutno na četvrtom mjestu na tabeli. Hartbergu trebaju bodovi jer se mora izvući iz opasne zone gdje je sada i mirna luka mu bježi pet bodova jer Hartbetg sada ima 24 boda dok Horn na osmom mjestu ima 29 bodova, s tim da Horn ima i jedan meč manje. Sa druge strane St. polten se nalazi u zlatnoj sredini na četvrtom sa 42 boda i nemaju realne šanse da idu u veći rang jer prva Austrija iz Lustenaua ima devet bodova više. Ovdje je realno očekivati da domaći tim postigne barem jedan gol s tim da i St. Polten će sigurno tražiti način da sa nova tri boda se primakne vrhu tabele. Ekipa St. Poltene ima najbolji napad lige sa 54 postignuta gola iz 26 meča ili u prosjeku daju po 2 gola po meču dok im je ukupni prosjek golova po meču fenomenalnih 3,90 gola po meču. Hartberg je sa skromnijim učinkom jer imaju gol razliku od 20-37 ili 2,30 gola po meču. U međusobnim duelima imamo zadnja tri meča koja su završila sa 4-1, 3-0 i 3-1. Po svemu prikazanom ovdje je za očekivati tri i više golova.

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Galatasaray - Real Madrid, Broj udaraca u okvir gola, tip: manje od 17.5 @ 1.70, Expekt, 8/10

U drugom večerašnjem meču Lige prvaka u Istanbulu se sastaju ekipe Galatasaraya i Real Madrida. Nakon prvog meča sve je prektički riješeno jer kraljevski klub iz Madrida ima prednost od 3-0 i večerašnji uzvrat će biti samo formalnost. Moj odabir za ovaj meč je manje od 18 šuteva u okvir gola jer smatram da nećemo gledati previše zanimljiv i brz meč kako kladionice predviđaju. U prvom meču u Madridu omjer udaraca u okvir gola je bio: 7-5 za Real iz Madrida.

Real iz Madrida je do 1/8 finala Lige prvaka došao kroz grupu sa Dortmundom, Manchester City-em i Ajax-om, Sa druge strane Galatasaray je bio u grupi sa Manchester Unitedom, Clujom i Bragom. U daljnjem toku takmičenja Real Madrid je bio bolji u duelu sa Manchester Unitedom kojeg je izbacio nakon dvomeča sa 2-1 1-1, dok je Galatasaray bio bolji od njemačkog Schalke 04 sa 3-2 i 1-1. 

Uzećemo zadnja 4 meča Galatasaraya u Ligi prvaka kod kuće i pogledati omjer udaraca u okvir gola, te tako imamo: Schalke 8-3, Mancester United 7-5, Cluj 8-1 i Braga 6-5. Kao što vidimo najviše je bilo udaraca u okvir gola protiv Manchester Uniteda i to 12 udaraca. Sa druge strane Real Madrid u gostima je imao ove sezone: Manchester United 9-11, Manchester City 6-6, Dortmund 8-2 i protiv Ajaxa je bilo 2-14. Također ovdje vidimo da je smao jednom bilo više od 17 udaraca ali ruku na srce tada im je suparnik bio Manchester United a večeras je Galatasaray. 

Galatasaray: Muslera, Eboue, Kaya, Gokhan Zan, Riera, Altintop, Felipe Melo, Selcuk Inan, Sneijder, Bulut, Drogba

Real Madrid: Diego Lopez, Arbeloa, Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Modrić, di Maria, Ozil, Ronaldo, Higuain

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...