Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

15.04.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB
01:05  CET (16/04/2013)
Pittsburgh Pirates - St.Louis Cardinals(Money Line)
Pick:  Pittsburgh Pirates
Odd: 2.10
Bookie: Marathonbet
Stake: 4/10


Večeras se na PNC Park, (Pittsburgh, Pennsylvania ) igra meč između domaćih Piratesa(6-6) i gostujućih Cardinalsa(7-5)...
Ja na večerašnjem meču moram uzeti pobedu Piratesa ML iz više razloga.
U večerašnji meč timovi ulaze sa različitim raspoloženjima domaćin je uspeo da preokrene meč protiv Redsa iako su gubili sa čak 5-0 do 7inn. da bi pobedili sa čak 10-7 dok sa druge strane činilo se da će Cardinalsi pometlati Brewerse jel su do 8inn. vodili sa 3-0 ali ipak izgubili posle Extra inn. sa4-3!!!
Piratesi su jedan veoma perspektivan tim od koga se očekuje dosta ove sezone imaju problema sa povredama startera ali i pored toga solidan start sezone imaju i odličnog menadžera Clint Hurdlea i biće mnogima veoma nezgodan rival.
Jedan od bitnijih razloga što večeras uzimam pobedu Pirata je i večerašnji startni pičer domaćina gde na moundu za PIT: J.McDonald-RHP (1-1, 3.75) dok za STL: L.Lynn-RHP (1-0, 4.50)  ja bi ovde svakako dao prednost McDnaldu.
J.McDonald je pičer velikog potencijala jako puno sam pisao o njemu i prošle sezone kad sam ga često uzimao počeo je sezonu fenomenalno da bi pred kraj pokvario utisak.
Ono što je kod njega je to da jeon domaćinski pičer koji kući baca fenomenalno tako i ove sezone u prvom meču odbacao sjajno iako je zabeležio poraz zbog slabog suporta batera iako je u 7inn. dozvolio samo jedan ran i dva hita. Njegov problem može biti kontrola lopte i kad bi to još  popravio zaista bi mogao izrasti u fenomenalnog pičera.
U karijeri sa Cardinalsima ima izuzetnu statistiku 4-1 2.27 i iako gosti imaju dobrih udarača mislim da bi mogao imati dobar meč pod uslovom da dobije dobar suport ali se nadam da hoće jel sigurno posle sinoćnog preokreta kad su imali čak 14 hitova i 10 ranova da domaći udarači ulaze nabrijani na ovaj meč samo se nadam da se sinoć nisu istrošili.
Sa druge strane za Cardinalse baca Lynn jedan solidan mladi pičer koji takođe ima potencijal ali je još neiskusan i nekonstantan kad uđe u probleme često se raspadne i velika su mu mana gostovana gde uglavnom pruža loše partije u karijeri iako ima pozitivan skor protiv Pirata 2-1 ali i prilično visoku eru 4.44 mislim da je on pičer koga domaći udarači mogu dohvatiti.
Uz sve to bulpen domaćina mnogo bolje baca dok je bulpen Cardinalsa jakološ na početku sezone i izgubili su 3/4 već gotovo dobijena meča.
Dok u hitingu nebi nikome posebno dao prednost jeste da Cardnalsi imaju 2/3 extra hitera ali i oni i većina ostalih udarača su u jako lošoj formi na početku sezone i pravapremija je ovaj njihov pozitivan skor na početku sezone jel igre osim u 2/3 meča su bile jako loše.
Dok Pirati nemaju da kažem neku takozvanu super zvezdu ali imaju veliki broj dosta kvalitetnih hitera spoj mladosti i iskustva.
Jednostavno po meni je ovde kvota trebala biti obrnuta i ovde ponajviše igra ime kluba zbog koga se favorizuju gosti možda i grešim ali kako god bilo uzimam pobedu Pirata ML...!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB
01:10  CET (16/04/2013)
Cincinnati Reds - Philadelphia Phillies(Money Line)
Pick:  Philadelphia Phillies
Odd: 1.82
Bookie: Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras se na Great American Ball Park, (Cincinnati, Ohio) igra meč između domaćih Redsa(5-7) i gostujućih Philliesa(6-6)...
Ja bi na ovom meču dao prednost Philliesima i na moundu i donekle i u hitingu i uzimam ih ML...!!!
Domaći Redsi dolaze kući posledve gostujuće serije u kojima su jako loše prošli 1-5 samo su dobili prvi meč sa St.Louisom iako rezultat tu pokazuje ubedljivu pobedu to je daleko od istine jel su do 8inn. gubili 4-2 da bi iz jedne greške izjednačili u 8 inn. da bi potom imali extra 9inn. ali nakon toga usledilo je čak 5 poraza posebno ih je sigurno jučerašnji dotukao protiv Pirata i to posle vođstva od čak 5-0 sve do 8inn. da bi na kraju izgubili čak 10-7 sigurno da dosta deprimirani dočekuju seriju sa Filom.
Sa druge strane Fila dobila seriju u Miamiu tri dosta tvrda meča do sada najveći problem sa efikasnošću ekipe koja je i sinoć imala čak 12 hitova a dala svega 2 rana no ohrabruje dobra igra pičera File kao i to da bi večeras mogli da iskoriste no piching stadion i da konačno i bateri se raspucaju!!!
Večeras gde vidim najveću prednost File je svakako na moundu gde za CIN: B.Arroyo-RHP (1-1, 5.25) dok za PHI: C.Lee-LHP (2-0, 1.08) svakako biovde trebala da je velika prednostna strani Leea!!!
B.Arroyo pičer od koga se u karijeri mnogo očekivalo ali samo na momente je on pružao dobre partije sezonu nije baš počeo sjajno već je na dva meča dopustio 7 ranova.
Uz to u karijeri sa Filom ima užasnu statistiku 2-7 6.55 era jako loša statistika nadam se i večeras da neće se puno poraviti  i da će ga hiteri i večeras tradicionalno dohvatiti.
Sa druge strane C.Lee već 5 sezona baca fantastično u kontinuitetu sa jako malo oscilacija i ove sezone počeo brilijantno u prvom meču odbacao skoro ceo meč sa Bravesima dozvolivšiim samo2 hita u jedinom njihovom porazu u sezoni i sa veoma dobrim Metsima dozvolivši im 2 rana.
I večeras očekujem njegovu dobru partiju iako domaćin ima odličnih hitera ipak čak tri možda i ponajbolja udarača su LHP i njima nikako ne odgovara levoruki bacač i možda bude i izmena u hitingu verovatno će nekood njih na klupu i u karijeri ima odličnu statistiku sa Redsima 6-2 3.91.
Što se hitinga tiče mislim da bi gosti mogli mnogo protiv Aroya dok očekujem od Leea dobru partiju.
Kako god bilo mislim da je Fila mnogo bliža pobedi i uzimam ih ML....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

04:00 Phoenix Suns - Houston Rockets (-3.5) tip 2, @ 1.50, 5/10, BET 365 

Ovo je dakle pobjeda Houstona sa vise od 3,5 razlike iliti minimalno 4 razlike....

Gosti u veceransjem duelu imaju ponu veci motiv za pobjedu, jer se bore za ocuvanje 6 pozicije za play off, kojeg su obezbjedili po prvi put nakon cetiri godine..Oni su na tom mjestu sa omjerm 45 - 35 istovjetnim omjerom kakav ima i Golden State, ali Houston ima bolji medjusobni susret ove sezone sa omjerom od 3:1. No prijetnja su i Lakersi, koji su sinoc dobili Spurse i to bez Bryanta, tako da mec poput ovog Houston jednostavno mora dobiti. U dobroj su formi, dobili su 6 od zadnjih 8 meceva. Naravno najjaci adut Houstona je Harden, covjek koji igra sezonu karijere, i koji je inspirisan i protiv Phoenixa - u zadnjim mecevima protiv Phoenixa imao je individulani ucinak od  29.7 poena sa postotkom suteva 53.3 % a  52.2 % sa linije za tri poena, prema statistici NBA-a...Hoston je dobio zadnja dva medjusobna meca. S druge strane, Phoenix je ekipa koja je na posljednjem mjestu na tabeli Zapadne konferencije, sa omjerom od 24-56 i vec im je zagarantovano da ce uslovno receno postici drugi najgori rezultta u klupskoj historiji..Samim tim njihov motiv u ovom mecu nije na nekom visokom nivou, a i da jeste upitno bi bilo mogu li postici bilo sta protiv kvalitetnije ekipe kao sto je Houston. Tim Phoenixa je izgubio 15 od zadnjih 17 meceva, sta reci za tu formu? U tih 17 meceva imaju u prosjeku 15,5 turnovera, sto je najvise u ligi u tom periodu...Nakon tih gresaka, protivnici su im ubacili 21.3 poena po mecu..Veceras igram na puno bolju i motivisaniju ekipu Houstona koja ako ce zabiljezit neku sigurnu pobjedu, to ce morati biti barem iznad 3.5 razlike, jer sve ispod znaci neizvjesnu zavrsnicu, do koje vjerujem nece doci...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet-at-home
Broj para iz kladionice: nema 
 
Vrijeme odigravanja: 04:05
Naziv para: Oakland Athletics - Houston Astros
Tip para: 1
Tečaj: 1.500
 
Ev. dobitak: 6.500
Ev. gubitak: 1.500

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: bet-at-home
Broj para iz kladionice: nema 
 
Vrijeme odigravanja: 01:10
Naziv para: Cincinnati Reds - Philadelphia Phillies
Tip para: 1
Tečaj: 2.000
 
Ev. dobitak: 7.000
Ev. gubitak: 2.000

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice: nema 
 
Vrijeme odigravanja: 02:40
Naziv para: Colorado Rockies - New York Mets
Tip para: 2
Tečaj: 2.100
 
Ev. dobitak: 7.100
Ev. gubitak: 2.100

 

 

Kako ja ovo postavljam i Crni bi pozavidio :)  :icon_neutral:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...