Jump to content
Sign in to follow this  
zoom-zoom

25.04.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB
Philadelphia Phillies - Pittsburgh Pirates(Handicap)
Pick: Philadelphia Phillies -1
Odd: 1.84
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 7/10




Večeras se na Citizens Bank Park, (Philadelphia, Pennsylvania ) igra meč između domaćih Philliesa(9-13) i gostujućih Piratesa(12-9)...
Na redu je 4 meč u seriji posle prvog meča gde su pobedili domaćini dve zaredom pobede Pirata i kao i sinoć kada sam bio na Philliesima i večeras ću ih igrati ali ovaj put u hendikepu.
Nažalost i sinoć su Philliesi imali pobedu u rukama Dok me nije razočarao odbacao je sjajno dozvolivši samo jedan hit i ran u 6 inn. možda je mogao bacati još bar jedan inn. ali je ostavio ekipu saprednosti od 3-1 ali nažalost je bulpen izgubio meč u 8 inn.
Kao i sinoć i večeras je možda i veća prednost u starterima i uz to večeras bi hiting File mogao da uradi mnogo mnogo više.
Večeras na moundu za PHI: C.Lee-LHP (2-1, 2.83) dok za PIT: J.McDonald-RHP (2-2, 4.12) svakako je ovde velika prednost na strani Leea.
C.Lee pičer o kome sam mnogo puta pisao veoma stabilan veoma retko ima loše veče već par sezona baca na vrhunskom nivou.
Ovu je sezonu otvorio veoma dobro jedino je na zadnjem meču kiksao sa Cardinalsima nadam se da nemože ponoviti opet loše veče.
U karijeri sa Piratima ima pozitivnu statistiku 1-0 3,05..
Sa druge strane za Pirate baca J.McDonald sasvim solidan pičer ko je pratio moje analize ja sam često uzimao Pirate kad on baca ali uglavnom samo kad baca kući gde je obično silan dok je na gostovanjima daleko lošiji često ume da se raspadne ako još bude imao problema sa kontrolom lopte to bi lako hiteri File mogli da iskoriste.
U karijeri sa Filom ima jako lošu statistiku 1-2 5,73 era..
Zbog piching mečapa bi i u hitingu dao prednost domaćinu koji ima par ekstra hitera koji prvenstveno dobro udaraju protiv dešnjaka i večeras puno očekujem posebno od Utleya i Howarda.
Kako god bilo mislim da je Fila mnogo bliža pobedi večeras i uzimam ih u hendikepu ...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice: nema 
 
Vrijeme odigravanja: 03:35
Naziv para: Memphis Grizzlies - Los Angeles Clippers
Tip para: 2
Tečaj: 2.570
 
Ev. dobitak: 7.570
Ev. gubitak: 2.570

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLBWashington Nationals - Cincinnati Reds(Money Line)Pick: Washington NationalsOdd: 1.76Bookie: MarathonbetStake: 6/10Večeras se na Nationals Park,( Washington, District of Columbia ) sastaju domaći Nationalsi(10-11) i gostujući Redsi (13-9)...Ja u ovom meču dajem prednost domaćinu i uzimam njihovu pobedu ML...!!!Posle sjajnog starta sezone Was. je u zadnjih 10 mečeva u krizi i imaju skor 3-7 i čak 4 vezana poraza ta njihova kriza se nekako veže sa povredom Zimmermana ali i bez njega oni su izuzetno jak tim na svim poljima i očekujem njihove mnogo bolje igre.Sa druge strane Redsi ne posle tako dobrog starta su u dobroj seriji na zadnjih 10 mečeva imaju 8-2 iako neigraju tako sjajno iako su kući dobili seriju protiv prilično loših Cabsa 2-1 izvukli su se jel lako su mogli sva tri meča izgubiti.Večeras na moundu za WAS: Gio Gonzalez (1-1, 5.85) dok za CIN: Bronson Arroyo (2-1, 3.54) iako statistika to baš ne pokazuje ja bi ovde daoprednost Gonzalezu i upravo taj pičing mečap je jedan od razloga ovog mog beta.Gio Gonzalez posle početna dva sjajna starta na početku sezone na zadnja dva je prilično dohvaćen i on je podlegao sivilu ekipe inače on je u zadnje dve sezone jedan od mojih omiljenih pičera i već sam govorio da je njegovo dovođenje u Was. jedan od najboljih poteza menadžera jel svakako radi se o sjajnom bacaču.Ono što je još za ovaj meč i njemu bi mogla biti olakšavajuća okolnost je to da dva najbolja hitera gostiju su LHP i njima nikako ne odgovara levoruki bacač to je u proteklih par sezona i pokazaojel Gio ima fantastičnu statistiku sa Redsima na 19 inn. ima 1-0 i fantastičnu eru 0,95 i čak 25 SO nadam se i večeras njegovoj dobroj kontroli lopte što mu je bio i najveći problem na prethodna dava starta.Sa druge strane Aroyo pičer koji nije loše startovao sezonu ipičer od koga se mnogo više očekivalo u karijeri ali je on samo na trenutke to pokazivao mislim da je on pičer koga bi mogli da dohvate domaći hiteri u karijeri sa Was. ima 3-3 3,92 eru.Što se hitinga tiči i zbog pičing mechapa bi dao prednost Was. iako im udarači nisu u formi ali imaju odličan hiterski tim i vreme je da se ponovo probude.Kako god bilo dajem prednost Nationalsima i uzimam ih ML....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00, Carolina Hurricanes - New York Rangers, konacni pobjednik tip 2 @ 1.55, 6/10, Expekt

Ovo je jednostavno mec koji moraju dobiti gosti, ali sam zbog toga sto u NHL-u zaista svako moze da dobije svakoga, stavio ipak nesto oprezniji ulog i opciju konancog pobjednika. Zasto moraju dobiti? pa jednostavno da bi osigurali zadnje play of mjesto u svojo istocnoj konferenciji, nalaze se na 8 mjestu sa omjerom 24-18 -4 - 52 boda, isto kao i sedmoplasirana Ottawa ali i smao bod manje od devetoplasirane ekipe Winnipega koja ce im biti za vratom sigurno jos do kraja ovog regularnog dijela. Ovo im je mec lopta jer u slucaju poraza, imat ce u zadnjem kolu mec protiv New Jersey-a sto bi bio "must win" mec...Ipak bi im nominalno trebalo bitilakse u ovom mecu, koji igraju protiv Carlone koja nema imperativ pobjede,m odavno su van play off pozicija, oni su na 13-oj poziciji istocne konferencije sa omjerom 19 - 24 - odnosno 41 bodom. Carolima je dobla zadnja dva meca i bit ce opasni i veceras a Ranagersi su dobili tri od zadnja 4 meca, no veceras moraju potvrditi play off poziciju...idem na onog ko ima imperativ- Rangerse...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...