Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

29.04.2013

Recommended Posts

21:45, St. Patricks - Bohemians, tip 1 @ 1.53, bet365, 10/10

10.kolo Irske lige u kojem se sastaju St. Patricks i Bohemians. Domacin se nalazi na 3.mjestu sa 19 bodova i u slucaju pobjede, prici ce vodecoj ekipi Sligo Roversa na 3 boda zaostatka i tako se maksimalno ukljuciti u borbu za prvaka, jer objektivno St.Patricks spada medju 4 najbolje ekipe u Irskoj. Kod kuce su do sada odigrali 5 meceva i imaju 3 pobjede i po 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 9:3. Oni su u izvanrednoj formi. Na zadnjih 6 utakmica imaju 5 pobjeda i 1 remi uz odlicnu gol razliku od 10 datih i samo 1 primljeni gol. 
Bohemians se nalazi na 9.mjestu sa 10 osvojenih bodova. U gostima su odigrali 3 meca i imaju 1 pobjedu i 2 poraza uz gol razliku 3:4. Forma Bohemiansa je dosta losa. Na zadnjih 6 utakmica imaju 2 pobjede i 4 poraza uz gol razliku 6:12.
Zadnja 2 duela ova dva tima je St-Patricks rijesio u svoju korist. Zadnju utakmicu kod Bohemiansa St.patricks je dobio sa 3-2, a predzadnji njihov duel je St.Patricks slavio kod kuce sa 2-1.

Mislim da je St.patrick dosta bolji tim, u boljoj su formi i mislim da ce veceras zabiljeziti pobjedu bez vecih problema. Sa pobjedoms eukljucuju u borbu za sami vrh, pa mislim da to nece prokockati pred svojim navijacima. Moj tip je pobjeda St.Patricksa. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

22:00 Real Betis - Deportivo La Coruna, Alternative Asian Handicap, tip: Deportivo La Coruna +1.5 @ 1.375, bet365, 5/10

* Deportivo La Coruna ne gubi sa dva i više golova razlike

Večeras se igra posljednji meč 33. kola španske Primera lige a u Sevilli se sastaju domaći Betis i Deportivo iz La Corune. Moj tip je da Deportivo ne gubi sa dva gola razlike. Nakon 32 odigrana kola Betis je na 7. mjestu sa 48 bodova i šesta Valencia ima +5 bodova više, dok je La Coruna u zadnje vrijeme u odličnoj formi i izvukla se sa samog dna tabele i sada imaju 30 bodova i 17. su na tabeli. Velika borba je na samom dnu jer zadnja (20.) Mallorca ima 28 bodova dok po 30 bodova imaju Celta, Zaragoza i Deportivo. Malo sigurniji su Granada sa 32 i Osasuna sa 33 boda.

Igrači Deportiva su pod imperativom da ostvare dobar rezultat večeras a i u zadnjim mečevima su pokazali da znaju odlično da odigraju jer su napravili niz od šest mečeva bez poraza u kojim su slavili nad ekipama Zaragoze 3-2, Celte 3-1, Mallorcu 3-2 i Levante 4-0, te su remizirali sa Ath. Bilbaom sa 1-1 i Vallecanom 0-0. Vjerujem da će večeras biti opet dobra igra Deportiva i da neće izgubiti sa dva i više golova razlike, jer igraju sa Betisom koji nema brige oko opstanka niti se bori za euro takmičenja naredne sezone. Zanimljivo je da su zadnja dva međusobna meča u Sevilli pripala Deportivu sa 1-0 i 3-0.

Betis: Adrian, Javier Chica, Mario, Amaya, A.Martinez, Etxebarria, Canas, J.Campbell, Pabon, Ruben Castro, Jorge Molina

Deportivo La Coruna: Aranzubia, Manuel Pablo, Aythami, Kaka, Silvio, Aguilar, Juan Dominguez, Bruno Gama, Valeron, Pizzi, Riki

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...