Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

01.05.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB
18:40  CET (01/05/2013)
Miami Marlins - New York Mets(Money Line)
Pick:  New York Mets  :uredu:

 Odd: 1.78
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 5/10


Večeras se na Marlins Park,( Miami, Florida) igra meč između domaćih Marlinsa(8-19) i gostujućih Metsa(10-15)...
Ja bi na ovom meču dao prednost gostima iako nemaju neku prednost na moundu ali su svakako kvalitetniji tim...
Marlinsi su jako loše otvorili sezonu što je i očekivano posebno što i ovako dosta skroman tim ima još velikih problema sa povredama.
Dok sa druge strane Metsi su dosta dobro otvorili sezonu ali su upali u krizu više po meni rezultata i zabeležili čak 6 vezanih poraza mislim da bi i 7 bio zaista i previše i da ih pometlaju ovako loši Marlinsi bi zaista bilo previše...
Ovo je treći meč u seriji prethodna dva su dobili vrlo tesno Marlinsi -

04/30/13  @MIA  L 1 - 2  
04/29/13  @MIA  L 3 - 4

Iako su oba meča mogli da dobiju i Metsi.
Večeras na moundu za MIA:W.LeBlanc-LHP (0-4, 6.20) dok za NYM: D.Gee-RHP (1-4, 5.96)   jako loš početak za oba pičera u ovom duelu bi dao blagu prednost Geeu.
LeBlanc je pičer koji je malo bio riliver malo starter iako u karijeri ima dobru statistiku sa Metsima 0-1 2,42 nema ni jedan win zbog užasnog suporta batera što bi i večeras moglo da se desi.
Sa druge strane Gee obično solidno krene ionda ima loš jedan inn. inače je on pičer koji može da obbaca solidan meč i u karijeri sa Marlinsima ima pozitivan skor 1-0 3,27.
Što se hitinga tiče tu je velika prednost na strani Metsa u gotovo svim kategoriama i po R su čak 3 u N.L. dok u HR 6 a Marlinsi su gotovo u svim kategorijama na samom začelju N.L.
Marlinsi i ovako lošeg rostera imaju još problema sa povredama na svim pozicijama poslednja je povreda najboljeg hitera  G. Stantona koji je posle lošeg starta taman ušao u formu i sad je na DL-u to je svakako ogroman udarac jel se radi o jednom od najboljih power udarača u ligi.
Dok Metsi nemaju problema sa povredama bitnih igrača i u svojim redovima imaju odličnih hitera.
Metsi nebi smeli sebi da dozvole još jedan poraz jel im sledi izuzetno teška serija sa Bravesima.
Kako god bilo uzimam pobedu Metsa ML....
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB21:35  CET (01/05/2013)Oakland-LA AngelsPick: LA AngelsOdd: 2,00Bookie: Bet365Stake: 4/10

 

Biram danas ovaj pick iz 3 razloga,prvi razlog su najavljeni pitcheri :

 

Starting Pitchers

Los Angeles: Wilson (2-0, 4.30 ERA)

Oakland: Milone (3-2, 3.38 ERA)

 

Dajem ovdje prednost Wilsonu,iako do sada u ovoj sezoni ima samo 2 odigrana meča.Drugi razlog je taj šta Wilson ima iskustva s Oaklandom, susreo se s njima 10 puta i ima omjer 6-4 sa era: 3,01 , dok se Milone susreo s Angelsima 3 puta do sad i ima omjer 2-1 uz era: 4,80. 3 razlog je taj sto je Angelsi moraju pokrenut i uci u formu, trenutno igraju jako loše omjer im je 9-17, a najkritičnije je dio gostovanja gdje omjer imaju 3-11. U ovoj sezoni Oakland ima 5-0 omjer protiv Angelsa,ali opet vjerujem da su Angelsi bolja ekipa od njih i da ih mogu dobit danas, ovakav value treba uzet i probat iako na njihovoj strani nije statistika ni forma.Angelsima u narednih 2 tjedna slijede lakše momčadi poput Houstana i White Soxa, i ovo je vrijeme gdje če oni morat krenut jednostavno popravljat svoj omjer i izborit playoff na koji ciljaju.Sretno svima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 01:30
Naziv para: Pittsburgh Penguins   - New York Islanders, Hendicap
Tip para: Pittsburgh Penguins   -1.5
Tečaj: 2.250

 

Po meni je dosta kvalitetniji domacin i ako budu igrali ozbiljno i u punoj snazi prolazi hendicep od dva razlike a i fina je kvota a isto tako domacin mi je favorit za osvajanje stenlija... Ulog 6/10

Edited by Sasa

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB01:05  CET (02/05/2013)Cleveland Indians - Philadelphia Phillies(Money Line)Pick: Philadelphia PhilliesOdd: 1.77Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Progressive Field,( Cleveland, Ohio )  igra meč između domaćih Indiansa(11-13) i gostujućih Philliesa(12-15)...Drugi meč u seriji iako su sinoć Indiansi ponizili Filu sa čak 14-2 i pored toga gosti su večeras favoriti razumljivo je i zašto zbog ogromne prednosti na Moundu!Radi se o meču Interlige gde je već sam spominjao timovi iz N.L. imaju dodatnog hitera i time su ubojitiji to nije sinoć pomoglo gostima ali bi večeras trebali da imaju mnogo bolji pičing na brdašcu dok sa druge strane bi trebali da daju svom pičeru mnogo bolji suport!Večeras na moundu za CLE: Trevor Bauer (0-1, 5.40) dok za PHI: Cliff Lee (2-1, 3.03) svakako ogromna prednost za Leea.Bauer izuzetno mlad bacač svega 22god. i ovo će mu biti tek drugi start u sezoni i to posle skoro mesec dana i tek 6 start u karijeri sezonu je otvorio porazom u Tampi uz užasnu kontrolu lopte sa čak 7 BB i večeras bi dodatno mogao da bude nervozan jel će mu ovo biti prvi start u Clev. pred domaćom publikom i mislim da bi ga mogli hiteri File dohvatiti koji izlaze u najjjačem sastavu.Sa druge strane Lee sjajan pičer o kome sam već puno pisao dolazi na stadion na kome je igrao punih 7 godina i svakako je da se u Cle. oseća kao kući ovo mu je prvi meč sa Indiansima od odlaska nadam se da mu neće proraditi emocije jel radi se o izuzetno iskusnom pičeru i zadnjih par sezona najdominantnijem pičeru u MLB-u koliko on vredi Fili pokazuje i najjača plata u ligi od čak astronomskih $25,000,000!!!Sezonu je počeo odlično i verujem da će konačano dobiti dobar suport iako su hiteri Indiansa opasni ali obično kad neki tim postigne toliko poena na jednom meču  obično sutra dan budu praznih pušaka nadam se da će tako biti i večeras.Indiansi izlaze sa -1. Michael Brantley (L) LF2. Jason Kipnis (L) 2B3. Asdrubal Cabrera (S) DH4. Mark Reynolds ® 3B5. Carlos Santana (S) 1B6. Ryan Raburn ® RF7. Mike Aviles ® SS8. Yan Gomes ® C9. Drew Stubbs ® CFDok Fila sa -  1. Jimmy Rollins (S) SS2. Michael Young ® 3B3. Chase Utley (L) 2B4. Ryan Howard (L) 1B5. Delmon Young ® DH6. Domonic Brown (L) LF7. Carlos Ruiz ® C8. Laynce Nix (L) RF9. Ben Revere (L) CF Ja bi večeras i na lineupu da prednost Fili upravo zbog pičing mečapa i Fila izlazi sanajboljim timom sa svim pover udaračima vratio se i C Ruiz i Fila bi hiterski trebala da je sve bolja posebno kad je kao i večeras na moundu RHP bacač...Kkao god bilo po meni Fila večeras ima prednost u svemu i uzimam ih ML...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...