Jump to content
Sign in to follow this  
roberth

06.05.2013.

Recommended Posts

21:15 FH Hafnarfjardar - Keflavik /2,5/ TIP OVER @ 1,50 Bwin 5/10V Islandiji s tekmo IBV - Akranes poteka 102. sezona 1.islandske lige kjer je dolga leta tudi sponzor najbolj znana pijača na svetu Pepsi. V lanski sezoni je naslov osvojil FH Hafnarfjardar kjer je v zadnjih 9 letih osvojil 6 naslovov,rekorder pa je KR Reykjavik z 25 naslovi. Izpadla sta ekipi Grindavik in Selfoss. V novi sezoni pa sta nova prvoligaša Thor iz Akureyri in Vikingur iz Olafsvika kjer so ustvarili največji uspeh v zgodovini saj v 101 letu obstoja 1.islandske lige še nikoli niso igrali. V tej sezoni nastopajo 12 klubov, od teh kar 4 klubi iz glavnega mesta Islandije.Jutri bo v bližini Reykjavika v mestu Hafnarfjadar na solidnem stadionu(kap. 6600 gledalcev) prvenstvena tekma med aktualnim državnim prvakom FH in Keflavikom iz istoimenskega mesta. Oba kluba sta igrala "pripravljalne" tekme v ligaškem pokalu...FH je bil v skupini B na 2.mestu z 5-0-2 in 18:11,medtem ko so nogometaši Keflavika v skupini C osvojili skromno 4.mesto med 8 klubi. Oba kluba sta igrala v ligaškem pokalu z številnimi zadetki,tudi na zadnji tekmi domačega moštva proti KR iz Reykjavika na nevtralnem pokritem stadionu Egilsholl zmagali z 3-1.Moja napoved : Islandska liga je ena od mojih priljubljenih in kar dobro spremljam ligaška tekmovanja....Za začetek bi z polovičnim vložkom stavil na tip OVER oziroma,da bodo na tej tekmi padli vsaj 3 zadetki....TIP OVER

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: US Sassuolo-Padova
Tip para: 1
Tečaj: 1.500

 

:nije:   1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 21:00
Naziv para: Sunderland - Stoke City
Tip para: 1
Tečaj: 2.100

 

:nije:   1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30 JK Nomme Kalju - JK Tammeka Tartu, Half Time / Full Time, tip: 1/1 @ 1.50, bet365, 8/10

Danas se na stadionu Kadrioru u Tallinu sastaju domaći Nomme Kalju i Tammeka Tartu u okviru 9. kola estonske nogometne lige. Moj tip je da će domaći sastav već na poluvremenu da vodi i da će slaviti na kraju utakmice. Domaći tim je apsolutni favorit jer nakon 8 odigranih mečeva Nomme Kalju ima 19 bodova i trenutno je treći sa mečem manje od vodeće Levadie, dok su gosti odigrali samo 4 meča i skupili 4 boda i trenutno su na 8 mjestu na tabeli. 

Nomme Kalju ima omjer od 6 pobjeda, 1 remi i 1 poraz. Savladali su ekipe Paide 3-2, Kuressaare 2-1, Levadiu 1-0, Trans Narvu 4-0, Tallina Kalev sa 3-1 i Tallinu Infonet sa 3-0. remizirali su sa Sillamäe Kalev 1-1 i jedini poraz imaju od ekipe Flore Tallin sa 0-1. Imaju gol razliku od 17-6 iz 8 mečeva i na domaćem terenu imaju u zadnjih 35 mečeva smao jedan poraz i čak 26 pobjeda. Imaju jako dobar tim za estonske uslove a imaju i nekoliko internacionalaca, poput portugalca Ferreira Rodrigues, italijane Bianchija i Quintieri, najboljeg strijelca lige japanca Wakui i drugog japanca Usamija, te francuza Kimbaloula i bosanca Hadžanovića.

Zanimljivo je da u međusobnim duelima, ekipa Nomme Kalju uvijek demolira Tartu sa: 5-1, 5-1, 4-1, 3-0, 4-0... a zadnji meč je bio u okviru kupa Estonije i Nomme Kalju je slavio sa visokih 5-1 (30.04.2013. godine). Nomme Kalju ima niz od 11 pobjeda u zadnjih 11 međusobnih duela. Ukupno je bilo 21 međusobnih duela i čak 18 puta je pobjedio Nomme Kalju, 2 puta je bilo neriješeno i smoa 1 pobjedu ima Tartu, uz ukupnu gol razliku od 56-18. Kvota na pobjedu domaćina je u rasponu od 1,10 - 1,18 i vjerujem da će ovo biti uvjerljiva pobjeda domaće ekipe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...