Almiric Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 On 5/6/2013 at 1:10 PM, Goran1 said: Naslove u NBA-u uglavnom osvajaju momčadi koje znaju igrati obranu. Treba zaboraviti regularni dio sezone jer je doigravanje ipak nešto drugo. Evo, ponajbolje napadačke momčadi Denver i Houston su već ispale , a sada se to sprema i New Yorku, Golden Stateu , Oklahomi ... Po meni , u finalu će ove godine igrati Miami i San Antonio jer obje momčadi uz vrlo dobar napad znaju odigrati i odličnu obranu. Potpisujem Gorane....dzaba brza igra i atraktivni poeni, kada im defanzivne ekipe naprave i po pet minuta da ne zabiju kos...ovi se odlijepe i dok ih stignes, ode sve... slazem se za ocjenu finalista, jer su to jedine dvije ekipe koje su ujednacene u obje faze . odbrane i napada... Quote
Almiric Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 On 5/6/2013 at 3:41 PM, HaRe! said: Napad donosi pobjede, odbrana trofeje. Vazda bilo. Hare voli Mourinha, priznaj? :) Quote
HaRe! Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 On 5/6/2013 at 3:57 PM, Almiric said: Hare voli Mourinha, priznaj? :) Cijenim ga puno, dok ga baš i ne volim, jer mi se ne sviđaju stvari koje radi mimo terena, česte svađe i sl. Shvatam da to radi svjesno, da skine teret sa ekipe, ali nisam pobornik toga. Quote
Crni Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 On 5/6/2013 at 10:33 AM, Almiric said: Dobro Dino ubijedio si me...necu recimo americki bejzbol igrati (ako ne prepisem od Crnog i Tuto-a)..prelazim na meskicki bejzbol Uf bilo bi lepo da i to neko prati Quote
Recommended Posts