Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

19.05.2013.

Recommended Posts

19:00 Crvena Zvezda - Mega Vizura, tip: Mega Vizura +14.5 @ 1.40, William Hill, 8/10

Večeras se igra derbi 12. kola srpske košarkške lige u kojem se sastaju Crvena Zvezda i Mega Vizura. Moj tip je da gosti ne gube sa 15 i više koševa razlike. Nakon 11 odigranih mečeva Mega Vizura je odlična i trenutno je druga na tabeli sa istim omjerom kao vodeći Partizan, tj. sa omjerom od 9 pobjeda i 2 poraza, dok je Crvena Zvezda treća i ima omjer od 8 pobjeda i 3 poraza. U prvom meču u Kruševcu je bilo 83-76 za Mega Vizuru. 

Mega Vizura je najjači tim iza Partizana i Crvene Zvezde te je ove sezone pojačana odličnim igračima poput Novice Veličkovića, Bobija Marjanovića i Vase Micića, te su idealan spoj mladosti i iskustva. Upisali su 9 pobjeda i samo dva poraza od ekipa Partizana 66-89 i 64-95. Ove sezone su najozbiljniji kandidat da idu kao treći u ABA ligu. U prvom meču su savladali Crvenu Zvezdu sa +7 i sada iz tabora Crveno bijelih najavljuju pobjedu sa većom koš razlikom kako bi u slučaju istog broja pobjeda imali poziciju 2, koja donosi prednost domaćeg terena u Play-Off-u.

Crvena Zvezda ove godine je igrala i EuroCup i ABA ligu i pamtimo je po odličnim mečevima u ova dva takmičenja gdje je u ABA ligi igrala finale Final Foura i gdje je poražena od Partizana. Vjerujem da je Zvezda za nijansu kvalittnija ekipa ali teško da će savladati Mega Vizuru sa velikih +15 koševa razlike.

U zadnje 4 godine međusobno su se sastali 5 puta i Mega Vizura ima jednu pobjedu 83-76 dok je Zvezda slavila 4 puta sa +4, +1, +28 i +3. Međutim sada je Mega Vizura dosta pojačana i teško je očekivati debakl gostiju.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...