Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

01.06.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB01:15 CET (02/06/2013)New York Yankees - Boston Red Sox(Money Line)Pick: New York YankeesOdd: 1.90Bookie: MarathonbetStake:6/10Večeras se na Yankee Stadium,( Bronx, New York) igra meč između domaćih Ynkeesa(31-23) i gostujućih Red Soxa(33-23)...Duel u Bronxu je svakako najveći derbi MLB-a i jedno od najvećih rivalstava u Istoriji Sporta!!!To ogromno rivalstvo  datira još od dvadesetih godina prošlog veka kada je tadašnji vlasnik Red Soxa  Harry Frazee napravio možda najveću grešku u istoriji sporta prodao tada najboljeg igrača Babe Rutha  najvećim rivalima Yankeesima !!!Babeov transfer je napunio kasu, Bostona ali je i odneo srca navijača sa Feinaway Parka na koji je kako to kažu Bostonjani palo "Prokletstvo". Red Soxi nakon Babeovog odlaska nisu osvojili prvenstvo više od  86 godina...!!! Od tada vlada neverovatno rivalstvo između timova i navijača koji malo je reći da se "MRZE"..!!!Drugi meč u seriji sinoć su prema mom očekivanju dobili domaćini uz po meni poklon kvotu koja je i večeras zasad prilično visoka ali je počela dapada iako večerašnji mečap nije toliko na strani domaćina doduše nije bio ni sinoć ali je ono što je evidentno da Red Soxi imaju sve više problema sa lineupom dok se to kod Yenkija popravlja iako su i dalje na DL-u još dosta igrača ipak je povratak Mark Teixeira i   Kevin Youkilisa velika stvar i na ovako dosta jak lineup Yenkija.Večeras na moundu za NYY: Hughes (2-3, 4.97)   dok za BOS: Doubront (3-2, 5.29) dosta loš start za oba pičera iako su u zadnja dva starta dosta dobro odradili posao posebno Hughes kome bi dao i malu prednost iako nema baš sjajnu statistiku sa Red Soxima.Dok ipak mislim da bi najveća prednost trebala biti u hitingu na strani domaćina jel i Bos. ima problema sapovredamaudarača.Posle sjajnih igara Yenkiji su upali bili u krizu i izgubili 5 mečeva zaredom koji su sinoć prekinuli!!!Kako bilo uzimam večeras pobedu Yankeesa ML...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakav si ti to navijač kad ne veruješ u svoj klub  :smile_redcard:  :icon_biggrin:  kako su me Yankees izradili na početku, zaobilazim ih u širokom krugu. Ruku na srce, i sam sam kriv, jer bili su tada jako oslabljeni u napadu. Ja ć u malo kasnije izbaciti neki svoj predlog za MLB, da vidimo najpre hoće li biti nekih iznenadnih izostanaka. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nikakav :50yes: nemešam posao i zadovoljstvo :icon_biggrin:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB22:05 CET (01/06/2013)Baltimore Orioles - Detroit Tigers(Money Line)Pick: Baltimore OriolesOdd: 2.34Bookie: MarathonbetStake:3/10Večeras se na Oriole Park at Camden Yards,( Baltimore, Maryland ) igra meč između domaćih Oriolesa(31-24) i gostujućih Tigersa(29-24)...Ovde ću ići protiv tradicije i probati sa da kažem malim iznenađenjem ako toga uopšte i ima u MLB-u jel svako svakog može da pobedi!!!Iako su Tigersi uvek kad baca Verlander favoriti ipak mislim da u ovom slučaju nisu toliki!!!Prvo niti je on ove sezone toliko dominantan a posebno na gostovanjima Tigersi u jako lošoj formi dok sa druge strane Oriolesi igraju odlično.Večeras na moundu za BAL: Jason Hammel (7-2, 4.98) dok sa druge strane DET: Justin Verlander (6-4, 3.68) naravno da je u prednosti Verlander!!!Hammel iako ima jako visoku eru ima sjajan odnos pobeda i poraza jel ima sjajan suport batera na zadnja dva starta odradio odličan posao.Sa druge strane Verlander koji nebaca u sajjnoj formi iako se radi o jednom od najboljih pičera današnjice posebno je ipresivan njegov skor u karijeri sa Baltimorom 7-0 2.85 era  i kad sam rekao da ću igrati protiv tradicije upravo sam na to mislio ali i tradicije postoje da se ruše a mislim da je ovo upravo možda i najbolji trenutak za to niti je on u formi niti udarači Detroita  a Baltimor nikad moćniji u napadu i zato se i usuđujem da igram protiv Verlandera ali on iako ima mana onada su to svakako gostujuće utakmice posebno na no pitchig Stadionima a svakako Orioles Park to jeste.Što se tiče hitinga tu su oba tima moćna ali Detroit ipak lošiji nego pre bez dva sjajna hitera T. Hunter i A. Jackson što se i oseti dok Bal. večeras igra sa veoma jakim sastavom i u hitingu bi im dao prednost koju jedino može da anulira Verlander ako bude imao svoje veče.Baltimor izvodi -  1. Nate McLouth (L) LF2. Manny Machado ® 3B3. Nick Markakis (L) RF4. Adam Jones ® CF5. Chris Davis (L) 1B6. Matt Wieters (S) C7. J.J. Hardy ® SS8. Chris Dickerson (L) DH9. Ryan Flaherty (L) 2BDok Detroit malo izmešan tim bez par standardnih udarača -  1. Omar Infante ® 2B2. Andy Dirks (L) RF3. Miguel Cabrera ® 3B4. Prince Fielder (L) 1B5. Victor Martinez (S) DH6. Jhonny Peralta ® SS7. Alex Avila (L) C8. Matt Tuiasosopo ® LF9. Avisail Garcia ® CFKvota na pobedu Baltimora ML je sjajna i ja moram probati večeras da je uzmem makar i za manji ulog!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...