Jump to content
Sign in to follow this  
mita-sk

03.06.2013.

Recommended Posts

02:00 Pittsburg Penguins - Boston Bruins, tip:1 @1.91 WillHill 8/10

Penguinsi su u prvoj utakmici kiksali protiv Bostona te izgubili 3:0 tako da sada u seriji gube 1:0 s tim da Boston ima ogromnu prednost zato jer je pobjedio u gostima. Prošla utakmica između njih je bila klimava od strane Penguinsa, ekipe koja igra užasno ofanzivan hokej i rijetko im se desi da upće ne zabija gol, no upravo to je bio slučaj u prošloj utakmici. Danas pod obavezno moraju pobjediti te tako izjednačiti seriju na 1:1 jer ih nakon ove utakmice čekaju 2 teška gostovanja kod Bostona i tamo im sigurno nee biti lako. Kao što sam napisao i u prošloj analizi, Penguinse očekujem u finalu zajedno s chicago Blackhawksima. Uz to ako se Vokoun razbrani Boston nema što tražiti na ledu. Nešto mi jedino kapetan ne igra dobro u zadnje vrijeme, ali nakon odlično digranog regularnog dijela i on je zaslužio da malo nestane sa scene, no očekujem njegov veliki povratak i to već u ovoj utakmici tako da bi i on se mogao upisati u strijelce. Ako napadački trojac Kunitz, Crosby i Dupuis prorade ovo bi trebala biti laka zadaća. Još treba spomenuti i Malkina iz druge postave koji može zamjeniti bilo koja od ova tri napadača ukoliko ne budu na razini. Ko želi sigurnije neka odigra na ukupnog pobjednika jer postoji šansa da se ode u OT.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Miami - Indiana(+7,5), tip h2 @1,85 (Premier)

 

Večeras se igra odlučujuća utakmica u finalu istočne konferencije NBA lige. Miami, svakako ima više šansi najviše zbog domaćeg terena. Obje momčadi su tokom ove serije imali svoje trenutke, ali što se tiče Miamija, jedino je MVP regularnog dijela sezone Lebron James bio standardno dobar i pridonosio ekipi najviše kada je bilo najvažnije. Što se tiče ostalih igrača magičnog tria, Wadea i Bosha, oni su prilično ispod svog prosjeka u ovoj seriji i to sigurno smanjuje šanse za prolazak Miamia u finale NBA lige. Nekoliko zadnjih utakmica, to su nadopunjavali momci sa klupe kao što su Chalmers, Udonis ili Allen. Ali, oni i dalje ne mogu nadomjestiti slab prosjek Wadea(14.5) i Bosha (11.3).

Što se tiče Indiane, oni su bili manje-više konstantni tokom ove serije. Paul, David, George i Roy su bili na svom nivou u svakoj utakmici, ali i pripomognuti sa nekim igračima sa klupe bi mogli ovdje do izenađenja.

Mislim da ovdje Miami iako dobije meč, neće pobijediti sa razlikom većom od 7 poena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

-27,5+/LeBron, tip 2 preko @1,70 (Premier)

 

Igrač koji preuzima odgovornost kada treba i nekoliko puta u ovoj seriji je pokazao da najbolje igra kada je najteže 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 12969 
 
Vrijeme odigravanja: 02:30
Naziv para: Miami(pk)-Indiana Pacers
Tip para: 1/1
Tečaj: 1.550

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB04:05 CET (04/06/2013)Los Angeles Angels - Houston Astros(Handicap)Pick: Los Angeles Angels -1  :nije: Odd: 1.76Bookie: Pinnacle SportsStake:6/10Pobeda Angelsa sa više od 1 razlike akopobede sa 1 razlike tip je VOID!Večeras se na Angel Stadium of Anaheim,( Anaheim, California ) igra meč između domaćih Angelsa(25-32) i gostujućih Astrosa(20-37)...Četvrti meč u seriji i večeras domaćin će pobedom pokušati da se spasi METLE umesto da bude obrnuto!I juče sam razmišljao o Angelsima bio je mizeran koeficijent hteo sam da ih uzmem u hendikepu ali sam izbegao ali večeras nemogu a da neodigram na njih tačno i da sam ja startnipičer za Angelse večeras!!!Sto puta sam već pisao da kod velikih serija od četiri meča je izuzetno teško jednoj ekipi da počisti drugu a posebno kad je ta ekipa bila pre ove serije totalni aucajder!Angelsi su taman delovali kao da se polako bude i hvatajupriključak jel svakako pre početka sezone su važili za jednog od najvećih favorita i taman kad je izgledaloda će ući u seriju dožive takav šamar od najlošije ekipe u ligi ali to je Baseball!!!Večeras na moundu za LAA: Joe Blanton (1-8, 5.94) dok HOU: Erik Bedard (0-2, 5.32) svakako je da je Bedard mnogo kvalitetniji pičer ali njemu svakako neće biti lako večeras.Blanton je užasno otvorio sezonu uostalom kao i ceo tim zadnja dva starta je odbacao solidno.Iako se sa njim nikad nezna ipak ima sjajnu statistiku u karijeri sa Astrosima 2-1 2.86 era.Sa druge strane Bedard koji je obećavao da će iamti fantastičnu karijeru ali su ga povrede u toku 2008 i 2009 koja ga je odvojila gotovo dve pune godine od terena njigovu karijeru totalno okrenula u pogrešnom smeru i samo na trenutke pokazuje dobre partije nadam se da to neće biti slučaj večerassezonuje počeo jako loše ali je kao i Blanton zadnja dva starta bolji ali bez suporta što se nadam da će biti i večeras. U karijeri jako loša statistika sa Angelsima 3-5 4,89 Lineup Angelsa je jako dobro namešten preva levorukom pičeru što bi mu mogao biti veliki problem.Što se hitinga tiče iako to nisu pokazali u prethodna tri meča hiterski su Angelsi da ne preteram dve svetlosne godine ispred Astrosa!!!Kako god očekujem pobedu Angelsa i sve sem njihove pobede bi bilo zaisat previše uzimam ih u hendikepu -1 !!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 1119

Vrijeme odigravanja: 02:30
Naziv para: James L(-28,5+)-Mia-Ind
Tip para: više
Tečaj: 1.700

Ev. dobitak: 6.700
Ev. gubitak: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB01:05 CET (04/06/2013)New York Yankees - Cleveland Indians(Broj poena ekipe)Pick: Cleveland Indians više od 3.5  :uredu: Odd: 1.85Bookie: Super SportStake:5/10Večeras se na Yankee Stadium,( Bronx, New York) igra meč između domaćih Yankeesa(31-25) i gostujućih Indiansa(30-26)...Na ovom meču sam se dugo dvoumio dali da igram naIndianse ML ali ću ipak to izbeći zbog loše serije Yenkija kao ni sjajne forme Indiansa i na ovom meču ću ipak odigrati over poena Indiansa granica od 3.5 mi se čini veoma dostižnom!!!Večeras na moundu za NYY: Andy Pettitte (4-3, 3.83)veteran koji je odlično otvorio sezonu ali je onda pao u formi kao i povreda koja ga je odvojila skoro dvadeset dana od terena i neverujem da večeras može duboko u meč a bulpen Yenkija mi baš neuliva poverenje.U karijeri ima 6-4 3,65 era iako je zadnji meč odbacao odlično u Cle. ali indiansi sa početka sezone i kasnije su nebo i zemlja .Hiteri Indiansa iako su u zadnje vreme malo ukočili i pokvarili statistiku ipak su i dalje u svim kategorijama u vrhu A.L. imaju sjajan hiterski tim odličnoizbalansiran i večeras izlaze u možda i anjačem mogućem sastavu odlično nameštenom protiv levorukog pičera  -1. Michael Bourn (L) CF2. Mike Aviles ® 2B3. Asdrubal Cabrera (S) SS4. Nick Swisher (S) 1B5. Mark Reynolds ® 3B6. Carlos Santana (S) DH7. Ryan Raburn ® LF8. Yan Gomes ® C9. Drew Stubbs ® RF Uzimam over poena na Indianse...!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...