Jump to content
silly_bet

22.06.2013.

Recommended Posts

21:00 Japan - Mexico Over 2.5 1.80 Unibet

 

Japan je protiv Italije verovatno pokazao svoje najbolje lice u utakmicama protiv velikih fudbalskih imena. Nakon vođstva 2-0 iz prvog poluvremena, Japanci imaju za čim da žale. Italijani, takvi kakvi su, sa svojim uglavnom zatvorenim sistemom igre, retko kada primaju 3 gola na utakmici, a isto tako retko se dešava da postignu više od dva, a Japanu su smestili četiri lopte u mrežu, jednu više nego što su to uspeli Brazilci u prethodnom kolu. I dok je protiv Brazila samo Honda bio na nivou igre kakva se očekuje od jednog reprezentativca, protiv Italije mu se pridružio Kagawa, a ta dva igrača Japana bi trebali i večeras biti najveća opasnost po gol Mexica. Japan je za ovu utakmicu ostao bez svog najboljeg defanzivca, kapitena Hasebea i to će biti prilika za Meksikance da se od ovog turnira oproste sa boljim golgeterskim učinkom. A Mexico to može, posebno sada u utakmici bez takmičarskog značaja i sa oslabljenom odbranom inače ranjivog protivnika. Mexico je u nekoliko situacija bio vrlo opasan po gol Brazila, ali osim dobrog golmana domaćina, nije bilo ni sreće u pojedinim trenucima za Meksikance. Posebno su opasni Dos Santos i Hernandez, a očekujem da bi i Guardado i Aquino mogli nešto napraviti. Utakmica nema takmičarski značaj i teško je predvideti protivnika. Mnogi vide Japance u toj ulozi, poznat je njihov mentalitet ratnika do poslednjeg trena bez obzira na prethodni neuspeh, a realno gledajući to bi mogao biti jedan remi, sa golovima. 2-2, na primer. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 17:00
Naziv para: Meksiko(20)-Grčka(20)
Tip para: 1
Tečaj: 1.600

 

:nije: 1-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 18:00
Naziv para: Terek Groznyi - Wacker Innsbruck/Total Goals Scored
Tip para: over 3,5
Tečaj: 2.750

 

:nije:   0-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

16:00, Víkingur R.-Haukar, tip oba tima daju gol i vise od 2,5 gola @ 2.15, SuperSport, 8/107. kolo u Islandskoj 2. ligi igra se danas, a u ovom kolu se igra jedan oomaci Vikingur se nalazi na 5.mjestu sa 11 osvojenih bodova, dok su gosti na trecem mjestu sa 13 osvojenih bodova. Domacin je do sada odigrao 2 meca kod kuce i jos nema pobjedu, imaju 1 remi i 1 poraz uz gol razliku 2:3. Sdruge strane gosti na strani jos nemaju poraz, imaju 2 pobjede i 1 remi uz gol razliku 6:4.Vikingur na svom terenu na zadnjih 11 utakmica samo na jednoj nije postigao gol, dok je od tih 11 utakmica na cak 8 utakmica bilo da oba tima daju gol, a na 7 je bilo da oba daju gol i da pada 3 i vise golova. Kada su gosti u pitanju, kod njih na strani je jos bolja situacija. Na 11 odigranih utakmica na strani na 9 je bilo da oba tima daju gol, dok je na 7 bilo da oba daju gol i da pada 3 i vise golova. Inace Haukar je na tih 11 utakmica na 9 postizao gol, dok na dvije nije. Na zadnje dvije utakmice ova dva tima, kada je Vikingur bio domacin, na jednoj je bilo 3-1, dok je jedna zavrsila 2-0.Obje ekipe imaju visok postotak datih i primljenih golova. Tako Vikingur u prosjeku daje i prima 3,33 gola po mecu, dok Haukar ima prosjek od tacno 3 gola po mecu.Nema sumnje da cemo i danas vidjeti mec sa dosta golova na obje strane, a kada ih vec bude na obje strane, onda je sasvim logicno da ce ovaj moj tip proci u koji sam oporilicno siguran. Dakle, moj tip je da na mecu pada 3 i vise golova i da ce oba tima postici barem po jedan gol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 2000 
 
Vrijeme odigravanja: 21:00
Naziv para: Brazil - Italija
Tip para: ps1
Tečaj: 1.700
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 20:00
Naziv para: Turska - El Salvador(U20)
Tip para: Zbroj golova 4+
Tečaj: 2.300

Ev. dobitak: 7.300
Ev. gubitak: 2.300

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: UnibetBroj para iz kladionice:Vrijeme odigravanja: 15:30Naziv para: Sarpsborg 08 - StartTip para: 1Tečaj: 2.150Ev. dobitak: 7.150Ev. gubitak: 2.150

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 21:00
Naziv para: Japan -  Meksiko half time
Tip para: X
Tečaj: 2.150

Ev. dobitak: 7.150
Ev. gubitak: 2.150

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrijeme odigravanja: 20:00
Naziv para:  Turska ( -1,5 ) - El Salvador
Tip para: 1
Tečaj: 1.625

 

:icon_eek: 3-0  :uredu: 

Edited by PERKAN

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00, Italija - Brazil (-1), tip: X, @3.55, Expekt*Brazil pobjeđuje sa jednim golom razlike.Večeras se u grupi A na Kupu konfederacija igra posljednje kolo koje će odlučiti koje reprezentacije će igrati sa Španijom i Urugvajem u polufinala. Zna se, to će biti ove dvije reprezentacije, ali se ne zna ko će s kim igrati. I Brazil i Italija imaju po dvije pobjede nad Japanom i Meksikom tako da će njihov večerašnji meč odrediti ko će završiti na prvom mjestu. Favorit je domaćin, Brazil, još kad se uzme u obzir da za Italiju neće igrati Pirlo i De Rossi. Mislim da će to biti veliki hendikep za Italijane, ali da se oni neće predavati kao što je to običaj s njihovim nastupima na velikim takmičenjima. Kup konfederacija nije toliko veliko takmičenje, ali sigurno da ima bitan značaj za njih. Protiv Japana su se provukli, samo onako kako je karakteristično za Italijane, pa sada imaju priliku da se bore za prvo mjesto. Neriješen rezultat im ne odgovara tako da moraju ići na pobjedu ukoliko žele izbjeći dominantnu Španiju u polufinalu. Brazil odlično igra na ovom Kupu pred svojim navijačima, još nisu primili pogodak pa će biti vrlo zanimljivo vidjeti da li će se večeras ta serija prekinuti. Oni imaju prednost domaćeg terena, iako im igra i remi, ne vjerujem da će se Brazilci toliko kockati već da će iskoristiti priliku i pobijediti Italijane. Italijani kao Italijani, ma koliki god autsajderi bili, ne vjerujem da će se tako lahko predati, ali ipak im predviđam poraz i to sa jednim golom razlikom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00, Japan - Meksiko, tip: oba tima daju gol, @1.67, bet365

Bit će ovo utakmica bez nekog posebnog značaja s obzirom da su se iz ove grupe Italija i Brazil plasirali dalje. Uzevši to u obzri, nadam se golovima, a naročito da će oba tima postići barem po jedan. Realno je to očekivati, jer su u prva dva kola obje ekipe pokazale da mogu zabiti. Istina, nijednoj reprezentaciji nije uspjelo za nogom postići pogodak Brazilu, ali su zato protiv Italijana pokazali kako su sposobni zabiti i mnogo jačium selekcijama, naročit se tu pokazao Japan koji je bio na pragu pobjede nad Italijanima, ali su ipak na kraju poraženi. Utakmica nema rezultatski značaj pa će s toga faktor opuštenosti biti još veći što će nadam se utjecati na to da obje ekipe zabiju barem po jedan gol, jer imaju kvalitetu za to a i uz napadački fudbal koji su pokazali, mislim da je ovaj tip dosta izgledan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...