Jump to content
Sign in to follow this  
Sasa

01.07.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: Unibet
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 19:10
Naziv para: Toronto Blue Jays - Detroit Tigers
Tip para: 2
Tečaj: 2.200
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
01:05 CET (02/07/2013)
Washington Nationals - Milwaukee Brewers(Handicap)
Pick: Washington Nationals -1  :uredu:

 Odd: 1.77
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Pobeda Nationalsa sa više od 1 razlike ako bude tačno 1 tip je VOID!

Večeras se na Nationals Park, (Washington, District of Columbia ) igra meč između domaćih Nationalsa(41-40) i gostujućih (32-48)...
Svakako su domaćini večeras veliki favoriti koji imaju prednost u svemu večeras od mounda hitinga i bulpena.
Nationalsi su zbog dosta problema sa povredama u lošijoj poziciji nego što se to očekivalo ali konačno je mnogo bolje stanje sa povredama i očekujem od Was. mnogo bolje partije u drugom delu.
Šta da kažem za Mil. koji je juče toliko tužno izgledao iako su nesrećno poraženi jel su u 8 inn. napravili dve greške i dozvolili izjednačenje i onda se igralo čak 14 inn. a oni su u napadu toliko delovali nemoćno da je delovalo da seigra do jutra da nebi dali ran i jednostavno i umorni i isfrustrirani neverujem da večeras nešto mogu učiniti ofanzivno veliko protiv jednogod najdominantnijih pičera u MLB-u a posebno kod kuće.
Večeras na moundu za WAS: Jordan Zimmermann (11-3, 2.289 dok za MIL: Yovani Gallardo (6-7, 4.20) swvakako prednost za Zimermana.
Šta da kažem za Zimermana čovek koji kući nije izgubio gotovo 3 god. i ove je fantastičan gde kući ima 1.09 eru i u karijeri sa Mil. ima fantastičnu statistiku na dva meča 2-0 1.42 eru. nadam se i večeras da će imati dobro veče.
Sa druge strane za Mil. Gallardo pičerkoji svakako poseduje kvalitet ali je dosta nestabilan iako na strani baca bolje nego kući u karijeri sa Nationalsima ima pozitivan skor 3-2 ali i dosta lošu eru 4.89.
Ako nebude imao sjajnu kontrolu što je kod njega  često slučaj bulpen će uzeti dobar deo meča a on je svakako lošiji deo tima uz to i dosta istrošen sinoć.
Hiterski su Nationalsi u prednosti u lineupu posle dužeg vremena se vraća sjajni Harper -

1. Denard Span (L) CF
2. Jayson Werth ® RF
3. Bryce Harper (L) LF
4. Ryan Zimmerman ® 3B
5. Adam LaRoche (L) 1B
6. Ian Desmond ® SS
7. Anthony Rendon ® 2B
8. Kurt Suzuki ® C
9. Jordan Zimmermann ® P
 
Dok Mil. izvodi -

1. Norichika Aoki (L) RF
2. Jean Segura ® SS
3. Carlos Gomez ® CF
4. Aramis Ramirez ® 3B
5. Jonathan Lucroy ® C
6. Rickie Weeks ® 2B
7. Juan Francisco (L) 1B
8. Sean Halton ® LF
9. Yovani Gallardo ® P  

Kako bilo mislim dasu domaćini mnogo bliže pobedi i uzimam ih u hendikepu...!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:10, Baseball-MLB, Minnesota Twins-NY Yankees, tip: 2, @1.86, bet365Monday 7/1, 8:10 PM ET at Target FieldZa večeras sam odlučio odigrati pickove za utakmicu između Yankeesa i Twinsa na Target Fieldu. Iako se gosti iz New Yorka (42-39) nalaze u vrlo lošoj formi (3-7 u posljednjih deset susreta), mišljenja sam da večeras mogu stići do pobjede. Sa izgubljenom serijom od Baltimorea za vikend i serijom od 5 poraza Yankeesi već sada zaostaju 8 velikih pobjeda u odnosu na Bostonovih 50, u diviziji East. Također, unatoč problemima sa sastavljanjem lineupa, vjerujem da još uvijek imaju kvalitete da slave na ovom gostovanju i prekinu niz poraza. Prošli mjesec Yankeesi su bili posljednji što se tiče postignutih runova, a njihova rotacija čak 26. po ERA-i. Manager Joe Girardi ipak naslućuje bolje dane, jer polovica je sezone i za Njujorčane još nije sve gotovo. Za 20-tak dana u lineup se vraća i Derek Jeter, pa bi stvari za Bronx Bomberse mogle krenuti na bolje. Za goste će na mound večeras Andy Pettitte (5-6, 4.22 ERA), koji je nakon odličnog starta u sezonu ipak izgubio dobru formu i trenutno ima 3 poraza u nizu uz 5.49 ERA-u. Ipak ohrabrujuće po njega je tradicija međusobnih susreta protiv Twinsa, u kojima bilježi odličnih 10-1 omjer pobjeda i poraza uz vrlo solidnu 2.50 ERA-u, i taj podatak ne mogu samo tako ignorirati. Girardi vjeruje da će Pettitte već večeras pokazati da zaslužuje mjesto u rotaciji. Uvjerljiva pobjeda gostiju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:10, Baseball-MLB, Minnesota Twins-NY Yankees, tip: over 8,5 runova, @2.05, bet365, 6/10 Monday 7/1, 8:10 PM ET at Target FieldVeć sam u gornjem postu dosta napisao o gostujućoj ekipi, pa neke podatke neću ponavljati. Moj drugi pick za utakmicu na Target Fieldu večeras je over 8,5 runova za po meni odličan koeficijent. Prednost dajem gostujućem pitcheru što se tiče ukupnog rezultata, ali realno oba startera su u lošoj formi, a dozvoljavaju protivnicima i dosta hitova i runova u posljednje vrijeme. Uz Pettittea koji ima 5.49 ERA-u u posljednja 3 outinga, niti domaćini ne mogu računati na vrhunske predstave Scotta Diamonda (5-7, 5.40 ERA). Čak naprotiv, Diamondova ERA se u posljednja tri outinga penje na 6.19, a u međusobnim dvobojima protiv „jenkija“ na čak 11.25, što kazuje da ćemo i večeras vidjeti mnogo runova. Diamond je u prošlom nastupu protiv Miamija imao naizgled dobar outing. U prva 4 inninga dozvolio je svega 2 hita, ali je onda sve pokvario u 5 inningu dopustivši 5 hitova, 3 runa, uključujući i home-run. Za gostujuću ekipu iz New Yorka problem bi mogao predstavljati i domaći .261 batting average. S godinama i Andy Pettitte baca sve lošije, njegov hitting je lane bio .232 za razliku od ovogodišnjeg .272, pa ćemo sigurno vidjeti i nekoliko runova upisanih kod Twinsa. Moj izbor je over runova za postavljenu granicu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

02:10, Baseball-MLB, Minnesota Twins-NY Yankees, tip: 2, @1.86, bet365 - 4:10 :uredu:

 

02:10, Baseball-MLB, Minnesota Twins-NY Yankees, tip: over 8,5 runova, @2.05, bet365 - 4:10 :uredu:

Edited by pimpbeckham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...