Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

08.07.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB01:05 CET (09/07/2013)Baltimore Orioles - Texas Rangers(Money Line)Pick:  Texas Rangers  :uredu: Odd: 2.00Bookie: MarathonbetStake: 4/10Večeras se na Oriole Park at Camden Yards,( Baltimore, Maryland ) igra meč između domaćih Oriolesa(49-40) i gostujućih Rangersa(51-37)...Prvi meč u seriji oba tima se nalaze u solidnim formama na zadnjih 10 mečeva imaju 6-4 u ovom meču iako su domaćini postavljeni za favorita ja se baš sa tim nebi složio ovo bi u najboljem slučaju trebalo da bude egal meč ali u ovakom mečapu po ovakoj kvoti ja moram uzeti Rangerse ML bar za manji ulog!!!Večeras na moundu za BAL: S.Feldman-RHP (7-6, 3.43) sa druge strane za TEX: D.Holland-LHP (6-4, 3.13) u ovom dvoboju svakako bi dao prednost Hollandu...Feldmanu će ovo biti drugi start u novom timu od kako je prešao iz Cabsa ali i prvi start pred domaćom publikom i svakako da će biti pod pritiskom a posebno što će bacati protiv tima u kojem je proveo do ove sezone celu karijeru to jest punih 8 godina je proveo sa Rangersima.Iakoje sezonu počeo bio sjajno ipak je to bilo nerealno i kaoko sezona odmiče nivo igara mu je padao jel ipak se radi o prosečnom bacaču i ako ga nekopoznaje onda su to svakako hiteri Rangersa koji bi to večeras mogli da iskoriste.Sa druge strane Holland svakako veliki potencijal koji je tek ove sezone počeo da pokazuje šta se od njega očekivalo ove sezone baca odlično posle par lošijih mečeva na zadnja dva starta je bio odličan posebno u Bronxu protiv Yankeesa kad je odbacao ceo meč bez i jednog rana sa samo 2 dozvoljena hita taj sam meč i gledao i stvarno je delovao impresivno.Na gostovanjima baca bolje nego kući i ima 2.95 eru i u karijeri sa Bal. ima pozitivan skor 3-1 3.55 iako su hiteri Bal. veoma opasni ipak najboljim pover udaračima pre svih tu mislim na fenomenalnog C. Davisa kome ipak ne odgovara levoruki bacač.Hiterski su Oriolesi u maloj prednosti ali mislim da bi Holland to mogao da anulira ako bude imao svoje veče.Tradicaija u zadnje vreme je apsolutno na strani Rangersa -TEX are 10-3 in the last 13 meetings!Kvota je uvećini kladionica u padu što je po meni bilo i realno očekivati!!!Kako bilo ja večeras uzimam pobedu Rangesa ML...!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
01:05 CET (09/07/2013)
Philadelphia Phillies - Washington Nationals(Money Line)
Pick: Washington Nationals  :nije:

 Odd: 1.86
Bookie: Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras se na Citizens Bank Park,( Philadelphia, Pennsylvania) igra mečizmeđu domaćih Philliesa(43-46) i gostujućih Nationalsa(46-42)...
Prvi meč u seriji diviziskih rivala i svakako veoma važna serija u kojoj bi ja dao blagu prednost Nationalsima koji su kako sami najavljivao posle silnih povreda ponovo kompletni u zadnjih 10 mečeva imaju 7-3 i u seriji su od 4 pobede i ponovo su se vratili u igru i samo su na 4 pobede od Atlante.
Večeras na moundu za PHI: John Lannan-LHP (1-3, 5.15) dok za WAS: Dan Haren (4-9, 6.15) oba pičera jakološa ove sezone a posebno Haren koji je mnogo bolji pičer nego što to ove sezone pokazuje koja mu je najgora u karrijeri.
Ima ugovor na čak $13,000,000 i krajnje je vreme da se trgne i počne ba baca mnogo bolje.
Dok i Lanan zasad baca najgore u karijeri a on je upravo do ove godine celu karijeru proveo u Was. i ovaj tim ga jako dobro poznaje što se nadam da će iskoristiti večeras.
Iako statistički su hiteri File bolji od Was. to je dobrim delom i zbog velikih izostanaka dobrog dela lineupa Was. koji je konačno kompletan koliko su moćni pokazali su na zadnja četiri meča gde su postigli čak 32 rana uz to Fila bez svog najboljeg udarača Ryan Howarda.
Phillisi večeras izvode -

1. Ben Revere (L) CF
2. Jimmy Rollins (S) SS
3. Chase Utley (L) 2B
4. Domonic Brown (L) LF
5. Michael Young ® 3B
6. Delmon Young ® RF
7. Darin Ruf ® 1B
8. Carlos Ruiz ® C
9. John Lannan (L) P

Dok Wash. -

1. Denard Span (L) CF
2. Ian Desmond ® SS
3. Bryce Harper (L) LF
4. Ryan Zimmerman ® 3B
5. Jayson Werth ® RF
6. Adam LaRoche (L) 1B
7. Anthony Rendon ® 2B
8. Wilson Ramos ® C
9. Dan Haren ® P

Gosti sa gotovo najajčim mogućim sastavom sa svim najboljim udaračima u lineupu.
Da Haren ne baca tako loše ove sezone uzeo bi ovaj meč možda i jače ali bojim se ako se on raspadne!!!
Ali kako bilo uzimam Nationalse ML...!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...