Jump to content
Sign in to follow this  
Adem_Ljajic

24.07.2013.

Recommended Posts

Bayern Munich vs. Barcelona, tip 1, @1,53 (unibet)

 

Aktuelni prvaci Evrope se u okviru Uli Hoeness kupa sastaju sa Barcelonom u 18:30.

Bayern Minhen je počeo pripreme za narednu sezonu mnogo prije Barseone. Oni su svoje pripreme započeli još 26. juna i od tada su se naporno pripremali u Italiji pod vodstovom novog trenera Pepa Gvardiole. Do sada su i odigrali čak 8 pripremnih utakmica u kojima su postigli čak 59 golova. Posebno se ističu pobjede nad nimalo lakim rivalima Hamburgom (4:0) i Borussijom Menhengladbah (5:1). Također, svi igrači su u punom pogonu i svi se žestoko bore za mjesto u startnih 11, te zbog toga Bajernove pripremne utakmice imaju posebnu važnost. 

S druge strane, Barselona je svoje pripreme počela tek prošle sedmice (zbog nešto kasnijeg početka španske lige) i to bez većine svojih najvećih zvijezda(Iniesta, Buskets, Pike, Ćavi, Dani Alves, Viktor Valdez, Pedro, Fabregas, Nejmar), koji su dobili produženi odmor zbog nastupa na ovoljetnom Kupu Konfederacija te oni neće putovati u Minhen. Također, Barsa ima mnogo problema oko trenera, jer je tim napustio Tito Vilanova(zbog bolesti), te će ekipu voditi pomoćni trener.

 

Zbog svih ovih okolnosti, ali i grotla Allianz arene i 70 000 navijača domaćina, očekujem pobjedu domaćina, a i hendikep je vrlo izgledna opcija . 

 

:48thumbsup:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30, Halmstad - Helsingborg, Tip 2 @ 1.72, Unibet,8/10 


Meč iz Švedske prve lige u kome se sastaju Halmstad i Helsingborg u odloženom meču 12-og kola.
Halmstad je prošle sezone igrao u drugoj ligi i osvojio treće mesto a kroz play off u dva meča sa Sundsvalom 3-0 i 3-4 je izborio povratak u prvu ligu iz koje je ispao sezonu pre toga.
Po rečima naseg trenera u Švedskoj Zorana Manovića oni će se do kraja boriti za opstanak jer imaju prilično slab tim što pokazuje i stanje na tabeli jer su 13-ti sa istim brojem bodova 13 kao i dve ekipe iza njih a u ligi ima 16 ekipa , dve ispadaju direktno a treća igra baraž.
Halmstad ima učinak 15 2 7 6 14 : 23 (-9) 13
na svom terenu imaju učinak 6 1 3 2 4 : 6 6
Helsingborg je godinama u vrhu Švedskog fudbala ali prošle sezone su bili tek šesti sa 9 bodova manje od prvog verovatno jer su bili opterećeni igranjem kvalifikacija za ligu šampiona a zatim učesćem u grupnoj fazi lige Evrope.
Ove sezone igraju odlično i nalaze se na trećem mestu sa bodom manje od prvog Malmea ali i mečom manje a drugi Aik ima 32 boda ali i 2 meča više dakle pobedom bi izbili na prvo mesto što im je i cilj.
Helsingborg ima učinak 15 9 4 2 34 : 11 (+23) 31
u gostima 6 3 3 0 10 : 4 12
zadnja dva meča u gostima su igrali sa jakim Malmeom i Kalmarom i u oba meča je bilo nerešeno i mislim da je ovo idealna prilika da se vrate u pobednički kolosek jer su kvalitetniji od Halmstada. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Najava iz Sportskog Žurnala za Partizan tesko je bilo sta prognozirati mozda je najbolje live ako Partizan neda rano gol i ako bude dobra kvota kasnije igrati 1 
 
Partizan – Širak (20,45)
Beograd – Stadion Partizana: Kapacitet: 32.710. Sudija: Joanis Anastasiu (Kipar). Pomoćnici: Haralambos Haralambus i Joanis Lazaru.
PARTIZAN: Lukač, Aksentijević, Ostojić, Ivanov, Volkov, Marković, Jojić, Luka, Ilić,  Ninković, Šćepović.
ŠIRAK:  Harutjunjan, Kjere, Kadio, Hovhanisjan, Aleksanjan, Davitjan, K. Muradjan, Hakobjan, Diop, Barikjan, Fofana.
 
Vađenje fleka sa Kavkaza na ušću Save u Dunav za nastavak plovidbe po Evropi i pohod na treće učešće u grupnoj fazi Lige šampiona.
Opomena iz Jermenije, sa 1.500 metara nadmorske visine, za spuštanje na zemlju i devizu da je ulaznica među fudbalski krem Starog kontinenta jedino moguća uz: boj ne bije svetlo oružje, već boj bije srce u junaka. Partizan protiv Širaka – za merak navijača i prolaz u treće kolo kvalifikacija eminentnog takmičenja!
- Dobili smo šamar na vreme. Iz remija sa Jermenima izvukli smo pouke. Obećavam navijačima: onakva utakmica neće nam se više nikada ponoviti. U revanšu protiv Širaka bićemo na nivou – jasan je Vuk Rašović, šef struke crno-belih.
U Đumriju jedva ostvarenih 1:1, golom Vladimira Volkova u drugom minutu sudijske nadoknade, za ples po živcima pristalica i zaključak: bilo, ne ponovilo se. Partizan u sledeću rundu kvalifikacija, na megdan boljem iz duela Ludogorec – Slovan, vodi svaka pobeda, ali i nerešen ishod, bez golova.
- Ne bih pristao na 0:0! Želim da igramo, napadamo, postižemo golove. Hoću da pokažemo da smo dobra ekipa!
OBRADOVIĆ ZA ISKUSTVO, ĐEMBA ĐEMBA ZA ČVRSTINU
Vuk Rašović zadovoljno trlja ruke – u pobednički mozaik moraće da uklopi Milana Obradovića i Erika Đemba Đembu!
- Imamo mnogo mladih igrača. Obradović će nam doneti iskustvo u poslednjoj liniji. Sa Đemba Đembom dobićemo čvrstinu na sredini terena. Biće pravo pojačanje.
To, ipak, nije sve…
- Očekujem od Malbašića i Grbića da za deset dana uđu u takmičarsku formu. Kad bude tako – imaćemo dobar tim – tvrdi Rašović.
VERUJEM IVANU
Ivan Ivanov se vratio u Partizan pošto mu je propao transfer u Bazel i večeras će preuzeti staru ulogu – komandanta odbrane.
- Razgovarao sam sa Ivanom. Spreman je, biće u konkurenciji za tim. Mnogo znači ekipi, svi se uz njega osećaju sigurnije. Uveren sam da će dati maksimum – kaže Rašović.
Uz dodatak:
- Voleo bih da nas posle Lige Evrope uvede i u Ligu šampiona!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:30, Ludogorets (Bul) - Slovan Bratislava (Svk), tip 1 @ 2.10, SuperSport, 8/10

 

Revans utakmica drugog pretkola lige prvaka u kojem gosti iz Slovacke brane minimalnu prednost od 2-1, koja se igrala prije 7 dana u Bratislavi. Na toj utakmici Ludogorets je vodio sa 1-0, ali se zadnjih 10 minuta utakmice desio veliki pad gostiju i Slovan je uspio postici 2 gola i to sa igracem manje, jer je od 81.minute iskljucen Grendel. Mozda je i to uticalo na pad u ekipi, jer su mislili da ce sa igracem vise lako utakmicu privesti kraju. Ludogorest je na toj utakmici, ako nije bio bolji, ali je sigurno bio potpuno ravnopravan protivnik. Imali su 12 udaraca na gol, od toga 5 u okvir gola i 6 kornera. Treba istaci da je Slovan u prvoj utakmici promasio i penal.

No, sada igraju pred svojim navijacima na svom terenu i mislim da ce imati mnogo ozbiljniji pristup i da nece biti ovakvog pada, kao u Bratislavi. Njima je dosta i pobjeda od 1-0, tako da mislim da im to nece predtsvljati veliki problem. Gosti ne mogu racunati na krilnog igraca Grendela, koji je dobio crveni karton u prvom mecu.

Prije nekoliko dana u domacem sapionatu Ludogorets je porazen u gostima kod novajlije Lyiubimets 2007 sa 1-0, pa je smijenjen dosadasnji trener i postavljen njegov pomocnik. Mislim da ce to samo pozitivno djelovati na ekipu, a i ova je utakmica je mnogo mnogo bitnija od ove ligaske, pa ne treba da previse cudi taj poraz.

 

Sastav Ludogoretsa:

Stoyanov - Minev, Moti, Mantyla, Junior Caicara - Dyakov - Stoyanov, Fabio Espinho, Marcelinho, Ivanov - Bezjak

 

Slovan nije igrao svoj mec u ligi proteklog vikenda, jer su trazili odgoodu tog meca, pa su imali dovoljno vremena da se pripreme za ovaj za njih veliki mec u Bugarskoj.

 

Sastav Slovana:

Putnocky - Bagayoko, Kolcak, Gorosito, Josimov - Kladrubsky, Hlohovsky - Peltier, Meszaros, Milinković - Halenar

 

Sve u svemu mislim da je bugarski tim dosta bolji i da ce slaviti na ovom mecu, a njima je dovoljna i minimalna pobjeda od 1-0 da se plasiraju u trece pretkolo lige prvaka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet365Broj para iz kladionice:Vrijeme odigravanja: 18:30Naziv para: Bayern - BarcelonaTip para: Zbroj golova 3+Tečaj: 1.570Ev. dobitak: 6.570Ev. gubitak: 1.570

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet365
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 02:00
Naziv para: Sao Paulo -  Internacional  half-time
Tip para: x
Tečaj: 2.200

Ev. dobitak: 7.200
Ev. gubitak: 2.200

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svedska

18:30 Halmstad- Helsingborg, tip: 2 @ 1.60 willHill

Share this post


Link to post
Share on other sites

13:00 Tosu (Jpn) - Sydney FC (Aus) @ 1 @ 1.85

Edited by micha

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:00 Schalke (Ger) - Southampton (Eng. @ 1 @ 1.50

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00 Hannover (Ger) - Kasimpasa (Tur) @ 1 @ 1.50

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30 Verona (Ita) - Feyenoord (Ned) -2 @ 1.85

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...