Jump to content
Sign in to follow this  
Zizu

06.08.2013.

Recommended Posts

Baseball,MLB

02:10(07.08.)

Kansas City Royals-Minnesota Twins

odds:1.50

Pick:Kansas City Royals

bwin

stake-8/10

 

Royalsi u strasnoj formi,zadnjih 10 meceva imaju 9-1 skor,jos vijaju vrh divizije,iako Detroit bezi puno,nista jos nije gotovo...imaju 3 pobede u nizu,sinoc su demolirali Twinse..Shilds veceras,super iskusan pitcher,za Twinse ide pocetnik,prvi mec u karijeri,nadam se da se nisu izduvali puno sinoc,i veceras mislim da lagano dobijaju...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
01:05 CET (07/08/2013)
Washington Nationals - Atlanta Braves(Money Line)
Pick: Washington Nationals
Odd: 1.85
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 5/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB01:05 CET (07/08/2013)Cleveland Indians - Detroit Tigers(Money Line)Pick: Detroit TigersOdd: 2.04Bookie: MarathonbetStake: 7/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 1969

Vrijeme odigravanja: 01:05
Naziv para: Pittsburgh-Miami
Tip para: 1
Tečaj: 1.500

Ev. dobitak: 6.500
Ev. gubitak: 1.500

Share this post


Link to post
Share on other sites

04:10, Seattle Mariners-Toronto Blue Jays, tip: 1, @1.60, bet365

 

GAME: Toronto Blue Jays (52-60) at Seattle Mariners (52-60)
DATE/TIME: Tuesday, August 06 - 10:10 PM EST
WHERE: Safeco Field, Seattle, Washington
PITCHING MATCHUP: Blue Jays RH Josh Johnson (1-8, 6.60 ERA) vs. Mariners RH Felix Hernandez (11-4, 2.30)

 

Večeras se odlučih postaviti prognozu  za utakmicu u Američkoj ligi između Marinersa i Blue Jaysa na Safeco Fieldu. Druga je to utakmica serije, gdje će domaćin probati anulirati sinoćnju 3:1 pobjedu Dickeya i Toronta. Obje ekipe loše stoje u svojim divizijama, Toronto nakon dugo vremena ima dvije pobjede u nizu (iako ima loš gostujući učinak 24-32), dok na mound za domaćine, koji imaju 3-7 u posljednjih deset susreta, izlazi njihova najveća zvijezda, Felix Hernandez. Poprilično sam siguran da će Marinersi večeras lagano upisati pobjedu, koja bi mogla biti i izražena s nekoliko runova razlike.

 

Felix (lider AL-e po ERA-i) je već 12 outinga neporažen, a za to vrijeme skupio je 6-0 omjer pobjeda i poraza uz fantastičnu 2.11 ERA-u. Tim više, u posljednja 4 nastupa je dopustio svega 2 runa kroz 30 inninga koje je proveo na moundu. U prilog domaćina ide i podatak da je Felix već ove sezone u međusobnom duelu s Torontom dozvolio tek 5 hitova u 8 odbacanih inninga, a dodao je i 8 strikeouta. Uoči večerašnjeg izlaska „on the hill“, Hernandez je dozvolio tek jedan run uz 6 hitova u 7 inninga protiv Bostona, ali se na kraju morao zadovoljiti tek no-decisionom, jer je bullpen Marinersa u devetom inningu dopustio 6 runova.

 

Josh Johnson večeras ima po meni nemoguću misiju, jer uz vrlo blijede partije (5 ili više dopuštenih runova u posljednja 4 starta), teško može očekivati solidan outing. Ponajprije, jer bi uslijed loših bacačkih izdanja, mogao izgubiti mjesto u rotaciji Blue Jaysa. Postao je veliko razočaranje nakon vrlo pozitivnih reakcija nakon prelaska iz Miami Marlinsa. To što se Toronto praktički ne nalazi ni u utrci za wild-card, nije samo njegova greška. Johnson u posljednja 4 outinga ima katastrofalnu 14.06 ERA-u, u posljednjih 6 outinga u prva 2 inninga je dopustio čak 21 run. Da stvar po njega bude još gora, na gostujućim utakmicama ove sezone ima 6 odrađenih nastupa, uz učinak 0-5, uz 9.00 ERA-u, a batteri protiv njega ostvaruju visoki postotak od .307.

 

Još jedan jako loš podatak za goste je taj da od 2004. godine još nisu uspjeli uzeti seriju u Seattleu. Poprilično sam siguran da će Marinersi večeras lagano upisati pobjedu, koja bi mogla biti i izražena s nekoliko runova razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...