Jump to content
pimpbeckham

Euro hokej - sezona 2013/2014.

Recommended Posts

15:00, SKA St. Petersburg-Admiral Vladivostok, tip: over 4,5 gola, @1.40, Expekt, 7/10 - 1:3 :nije:

 

prosto nevjerojatno, nakon 30 minuta rezultat je 3:1 za goste, i slijedećih 30 minuta nema gola...ostane takav rezultat!

Nabijem vas SKA na onu stvar... :icon_mad:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00, Hokej na ledu-AHL, Albany-Adirondack, tip: 1/1, @3.60, supersport

 

Vrijedi probati, Albany imao dan pauze, a gostima je treća utakmica u tri dana... :28nhl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:00, Hokej na ledu-AHL, Albany-Adirondack, tip: 1/1, @3.60, supersport -2:0/4:1

 

Vrijedi probati, Albany imao dan pauze, a gostima je treća utakmica u tri dana... :28nhl:

 

Papilova, papilova, papilova...

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:30, Lahti Pelicans-Tappara Tampere, tip: Lahti konačan ishod, @1.73, Unibet, 5/10

 

SM-Liiga, Isku Areena

 

Moj pick danas je za susret finke SM-Liige između prvoplasiranog Lahtija i osmoplasirane Tappare. Zbog nekoliko činjenica dajem prednost domaćinu, koji nakon odličnog starta u sezonu, doživio dva poraz ponajprije zbog lošeg sudačkog kriterija te gustog rasporeda utakmica. Po meni Lahti je u vrhunskoj formi i danas bi trebao slaviti.

 

Lahti predvodi tablicu s 10-3 omjerom pobjeda i poraza, 39:26 gol-razlikom i 28 osvojenih bodova. Ekipa trenera Aravirte je uz Karpat najefikasnija momčad lige, s 3 postignuta gola u prosjeku po utakmici. Upravo i u kategoriji bodova predvode ligu, Radek Smolenak (11 golova + 4 asistenije) i Sopanen (3+11). Po učinku  tu su još Ninimaki (2+9), Saarenheimo (5+4), branič Leimu (4+3), Parssinen (3+4), a Kanađanin Redenbach iz prve napadačke linije koji je upisao 7 asistencija. Nakon 11 utakmica gdje su osvajali bodove, zbog loših sudačkih odluka, propustili su 2:1 vodstvo upravo protiv današnjeg protivnika u Tampereu. Odmah slijedećeg dana igrali su treću utakmicu u 4 dana, i na svom ledu izgubili tek u završnici od Assat Porija, tradicionalno neugodne ekipe po njih, iako su bili potpuno ravnopravi (26:26 omjer udaraca na gol). Aravirtina ekipa sigurno želi prekinuti niz od dva poraz, i pred svojim navijačima pokazati da su u Tampereu imali katastrofalno suđenje. Risovi inače u svojoj Isku Areeni imaju pozitivna iskustva u međusobnim duelima s Tapparom:  u posljednjih 10 susreta 10 pobjeda (9 čistih) uz 39:15 gol-razliku.

 

Za razliku od domaćina, koji je prošle sezone ostao bez doigravanja, Tappara je pomalo neočekivano došla do finalne serije. Ipak naslov su prepustili Assatu. Gosti su trenutno među lošijim napadima lige i jasno je kako još uvijek imaju problema s nadomještanjem odlazaka svojih ponajboljih napadača, prvenstveno Barkova. Imaju 6-6 skor, uz 29:31 gol-razliku i 19 osvojenih bodova. Trener Rautarkorpi popravio je dojam lošeg ulaska u sezonu, upisavši tri pobjede u nizu (Espoo, Lahti, SaiPa). U posljednjoj utakmici protiv SaiPe, iako su bili dobrano nadpucani (23-36), uspjeli su okrenuti 1:2 u svoju 4:2 pobjedu. Momčad predvode Palola (5+3), Jormakka (3+5), Kuusela (3:4), dok su još uvijek ispod prosjeka Amerikanac Connolly, te dvojac iz prve napadačke linije Malinen i Erkinjuntti. Osvježenje u napad bi trebalo donijeti novo pojačanje, Josh Green koji ima respektabilnih 350 utakmica u NHL-u. Green je ipak posljednje vrijeme redovito u AHL-u, i sigurno će trebati vrijeme privikavanja na tempo SM-Liige. Ekipa koja još uvijek ima dosta oscilacija u igri, teško će se suprotstaviti zahuktalom Lahtiju. Pogotovu, kada znamo da je iz međusobne utakmice prije nekoliko dana, ostalo puno nerazjašnjenih stvari.  Moj izbor je Lahti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: bet-at-home
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 17:00
Naziv para: AK Bars Kazan - KHL Medvescak Zagreb (under/over 5.5) 
Tip para: 1
Tečaj: 1.550
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

Broj para iz kladionice: 12244 

 

Vrijeme odigravanja: 17:30

Naziv para: AssatPor(5,5)-Kärpät Oulu

Tip para: manje

Tečaj: 1.500

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00, Kazan(h-1,5)-Medvescak, tip: medvjedi ne gube s 2 i više razlike, @1.60, supersport :nije:

Edited by pimpbeckham

Share this post


Link to post
Share on other sites

10:00, Amur Khabarovsk-Avangard Omsk, tip: Away Team over 0,5 Goals in 1st Period, @1.70, Unibet, 5/10 :uredu:

 

KHL, Platinum Arena

 

Za početak novog tjedna, odigrati ću pick koji se igra u ranojutarnjem terminu na Dalekom Istoku. Teško je povjerovati da ekipa koja u svojim redovima ima ovakve napadače (Syomin, Frolov, Kostitsyn, Popov, Perezhogin, Ruzicka, Kalinin, Kazionov), još nema pobjedu u gostima. Omsk je na predzadnjem mjestu Istočne konferencije s 39:68 gol-razlikom, a nakon dvije domaće pobjede (Vityaz, Novgorod) uslijedio je niz od tri poraza. Trener Miloš Riha vjeruje da će konačno i obrana odigrati na razini više. Iz utakmice u utakmicu raste samopouzdanje bekova, nakon što su otputili Teeamu Lassilu i doveli iskusni vratarski dvojac Mezin-Garon.  Igrači Omska inače imaju više udaraca na gol od protivnika, ali svejedno gube susrete. Tako su u posljednjem porazu od Novokuznetska, imali 37-23 omjer udaraca na gol u svoju korist, ali i upisan poraz nakon 3:1 početnog vodstva. Domaćin ima dva boda više od Avangarda uz 36:52 gol-razliku. Trener Evgeni Popikhin ima velikih problema s ozlijeđenima (Petružalek, Fisenko, Orolov, Sedunov, Kryukov), dok su se na led u posljednjo utakmici vratili nedovoljno oporavljeni branič Salcido i slovenski napadač Muršak. Iako je domaćin u problemima, u posljednjem nastupu je upisana 4:2 pobjeda nakon niza loših rezultata. Yugra je bila dominantnija, s čak 46 upućenih udaraca na gol Murygina, ali ostala je bez bodova. Ipak prorijeđen roster mogao bih ići „na mlin“ gostiju. Omsk inače u Platinum Areni u posljednjih deset međusobnih susreta ima 8-2 omjer pobjeda i poraza, uz 15:29 gol-razliku. Vjerujem da Omsk kreće po prvu gostujuću pobjedu, i to već od prve trećine.

Edited by pimpbeckham

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:00, Vityaz Chekhov-KHL Medveščak Zagreb, tip: Medveščak konačan ishod, @1.62, Unibet, 5/10 :nije:

 

KHL, Ice Hockey Center 2004

 

Danas za ekipu trenera Marka Frencha slijedi treće uzastopno gostovanje. Svakako protivnik po mjeri, trebao bi biti ruski Vityaz. Medvjedi su nakon niza od 8 pobjeda, ušli u negativnu seriju i upisali 3 poraza. Usprkos porazima, Medveščak nije igrao loše. Protiv Spartaka Moskve odlučivalo se izvođenjem kaznenih udaraca, nakon početnih 4:1 za Kazan uslijedila je neizvjesna završnica u kojoj su Medvjedi kapitulirali petim golom na nebranjenu mrežu, te naposljetku, kada se činilo da će „pasti skalp“ nad aktualnim prvacima u sred Moskve, dogodio se preokret u posljednjoj minuti susreta. Ostaje otvorena dvojba jel  igrač Dinama napravio prekršaj nad Dekanichem ili ne, kod pobjedonosnog gola Mosalyova?! Kako god, ekipa iz Zagreba zauzima četvrtu poziciju Zapadne konferencije s 29 osvojenih bodova. Postigli su 56 golova (Vesce 8+11 asistencija, Murley 5+10, Cheechoo 10+3, Foster 4+8) u 19 susreta, i tu vidim njihovu prednost danas. Naime, domaćin je više defanzivno orijentiran i do sada je upisao 40 golova. Vityaz ima 23 osvojena boda, uz 12 poraza. Trenutno imaju dvije pobjede u nizu, a poraženi su Dinamo Minsk nakon penala i Donbass s 4:2. Igraju bez vrlo bitnog napadača Korolyuka, pa  mislim da je to previše za ovu ekipu, koja ima dosta problema u napadu, a powerplay realizacija od 5% najgora je u ligi. Shodno tome vratar Lisutin je prvo ime ekipe u dosadašnjem dijelu sezone. Mislim da „sjevernoamerički štih“ (većina igrača iz AHL-a) koji ima Medveščak također ide u prilog gostima. Tipujem pobjedu Medveščaka.

Edited by pimpbeckham

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00, Färjestad-HV 71, tip: over 4,5 gola, @1.75, Unibet, 5/10 :uredu:

 

SHL, Löfbergs Lila Arena

 

Kratko ću prokomentirati ovaj pick. Obje ekipe u sezonu su krenule poprilično ispod svog nivoa. Farjestad zauzima desetu poziciju, s 5-9 omjerom pobjeda i poraza, uz 31:37 gol-razliku, uz 16 osvojenih bodova. Ozlijeđeni su  Belle, Liffton, Stafford, Aberg, pa je cijeli teret na mladim igračima.Trener Carlsson nema rezervnih opcija ako kojim slučajem dođe do ozljede na zagrijavanju. Nakon 4 poraza uspjeli su slaviti protiv Skellefteae nakon kaznenih udaraca (4:3). Gosti su na posljednjem mjestu tablice, s 4-11 omjerom, 33:56 gol-razlikom i 11 osvojenih bodova. HV71 u prosjeku prima 3.71 gol po susretu, dok u gostima ima svega 3 osvojena boda uz 32 primljena gola. Prije dva dana doživjeli su poraz od Skellefteae (1:5), unatoč pobjedi nad Linkopingom, čime su prekinuli niz od 6 poraza. U današnjem će duelu gosti dobiti i barem jedno posebno pojačanje, kako bi nastavili svoju sezonu novom pobjedom protiv Farjestada. Uz Davidssona bi danas na ledu trebao biti i branič Salmela koji iza sebe ima i NHL i KHL iskustvo te se od njega očekuje jako puno. Kapetan Davidsson, koji je već objavio kako će se umiroviti, vraća se na led i pokušava ponovno pomoći svojoj ekipi. Trener Stillman vjeruje u još koje pojačanje, a dodatno mu je roster opterećen ozljedama braniča Karlsson i suspendiranog napadača Holzapfela. Obje ekipe su nekonstantne i po meni trebao bi doći over 4,5 gola.

Edited by pimpbeckham

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinoć tiket Amerike katastrofa (3/6), ajde onda danas da vidimo šta je s Europom:

 

16:30, 05B.Bystrica-MHC Martin, tip: 1, @1.55

17:00, EnergKVary-Amurskie Tigry, tip: 1, @1.60

15:15, Salzburg(J)-HC MVD Balas., tip: over 5,5 golova, @1.60

17:45, SERCWildW-Adler Mannheim, tip: Mannheim ki, @1.55

14:30, Eisbaren-Krefeld Ping., tip: over 5,5 golova, @1.80

15:00, KhimikNo-HK Vitebsk, tip: 1, @1.30

-----------------------------------------------------------------------------------

@15.29, supersport

 

Sretno!!! :14clover:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sinoć tiket Amerike katastrofa (3/6), ajde onda danas da vidimo šta je s Europom:

 

16:30, 05B.Bystrica-MHC Martin, tip: 1, @1.55

17:00, EnergKVary-Amurskie Tigry, tip: 1, @1.60

15:15, Salzburg(J)-HC MVD Balas., tip: over 5,5 golova, @1.60

17:45, SERCWildW-Adler Mannheim, tip: Mannheim ki, @1.55

14:30, Eisbaren-Krefeld Ping., tip: over 5,5 golova, @1.80

15:00, KhimikNo-HK Vitebsk, tip: 1, @1.30

-----------------------------------------------------------------------------------

@15.29, supersport

 

Sretno!!! :14clover:

:nije:  4/6, loš izbor za jučer...više sreće drugi put :icon_neutral:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - Finland 
17:30h TPS Turku - Karpat
Tip: 2H (-1) 
Kvota: 2.18 
Pinnacle Sports

Karpat je najjaci tim u ligi koji trenutno potpuno dominira. Nalaze se na prva pozicija na tabeli sa solidna bodovna prednost i jedna utakmica manje. Najmocni napad u ligi, najjaca defanizva takodje. Serija od 13 pobeda u nizu ukupno, 6 vezanih na gostinskih terena koji su dosli nakon 2 vezanih poraza u 2 gostinskih duela za samo 2 dana. Krenuli su superiorno nakon pause od nekoliko dana sa velika pobeda od 7-0 protiv Hameenlinna.
Turku prolazi kroz teska sezona, situacija je veoma alarmantna. Nalaze se pretposledna pozicija na tabelu koja ne obecava play-out. Uspeli su da dodje do solidna pobeda protiv poslednoplasirani tim na tabele, prije ove pobede imali su niz od 7 vezanih poraza. Najlosa defanziva u ligi sa nesto prosecan napad. Kad uzmem svega u obzir, ne zelim da im uzmem njihove eventualne sanse za iznenadjenje danas ali takodje ne ocekujem da dodje do iznenadjenje. 5 pobeda sa 5 poraza je record na domaci teren, nakon loseg pocetka imali su 3 vezanih pobeda na pocetka Oktobra ali moram da spomenim da 4 od sva 5 poraza su dosli so najmanje 2 gola razlike. 
Ova dva tima su odigrali svoju prvu utakmicu prije samo 3 nedelja, Karpat je uspeo da dobije mec sa 2-0. Nadam se da mogu da ponove u najmanje ruka isti rezultat a zasto da ne nesto sigurnije.
Sretno! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport 
 
Vrijeme odigravanja: 19:15
Naziv para: ViennCap(h-1,5)-Dornbirner
Tip para: 1
Tečaj: 1.550
 
:uredu:    5-3
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...