Jump to content
Sign in to follow this  
FamilyGuy

13.08.2013

Recommended Posts

Paire-Davydenko 1 1,45  :nije: Prvi par sa ATP Mastersa u Montrealu je susret između FRancuza Pairea i Rusa Davydenka. U jedinom susretu ove dvojice igrača bolji je bio Paire , no taj susret je bio odigran na zemlji pa što se tiće današnjeg susreta njihov prethodni meč nema neku težinu. Prošli tjedan u Montrealu bolji rezultat ostavrio je Rus koji je izgledao kao u svojimnajboljim danima kada je bio pri vrhu ATP ljestvice, Rus je stigao do 1/4finala, ali tamo je morao predati meč domaćoj senzaciji Pospisilu zbog problema sa disanjem. Paire je sa druge strane stigao do osmine finala i tamo ispao od Australca Matođevića u tri seta. Paire je na putu do tog susreta izbacio Kohslchribera u prvom, te Wawrinku u drugom kolu obojicu sa 2-0 u setovima. Benoit Paireu tvrda podloga odgovara ima vrlo dobar servis i uspije li kontrolirati svoje živce mislim da danas može slaviti protiv Davydenka koji često osclira pa nakon vrlo dobrog turnira idući bude ne tako dobar. 8 godina mlađi Francuz u ovom dvoboju je favorit i očekujem da to potvrdi i na terenu danas.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Isner-Mayer 1 1,50   :uredu: Nakon što je ispao u 1.kolu Mastersa prošlog tjedna u Montrealu Isner pred domaćom publikom traži bolji rezultat, ždrijeb mu je dobar za porvu prepreku dobio je Njmeca Mayera koji je prošli tjedan ispao u 2.kolu od Đokovića i to vrlo uvjelrjivo. Mayer je u prvom kolu dobio lošeg Tomića koji se na ovaj Masters nije ni uspio plasirati jer je ispao u kvalifikacijama. Isner je u prvom kolu ispao od Pospisila no u tom meču nije bio ništa lošiji od domaćeg igrača dapače imao je više aseva i više break prilika no to nije uspio pretvoriti u pobjedu. Mayer je više kvalitetniji na zemlji i mislim da u ovom susretu protiv Isnera nema previše šansi. Isner ima puno kvalitetniji servis i Njemac će teško poraziti Isnera i drugi puta na domaćem terenu, prošle godine Mayer je u Mimaiju također na Mastersu porazio Isnera no u ovom susretu ne očekujem prevlike probleme za domaćeg igrača da se plasira u drugo kolo.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wawrinka-Seppi 1 1,40  :uredu: Švicarac Stanislas Wawrinka odradio je vrlo dobar dio sezone do Wimbledona, ovaj posljednji dio sezone započeo je loše porazom u prvom susretu prošlotjednog Mastersa u Montrealu gdje je izgubio od Francuza Pairea sa 2-0 u setovima. Tjedan dana pripreme više na betonu trebalo bi uroditi plodom u današnjem meču kada će se susreti sa svojom mušterijom na tvrdoj podlozi Talijanom Andreasom Seppijem. Njih dvojica odigrali su međuosbno 4 susreta na tvrdoj podlozi no posljednji takav susret odigran je prije 3 godine. Posljednji susret njih dvojica odigrali su na domaćem terenu Talijana u Rimu na zemljanoj podlzi i tu je Seppi bio bolji sa 2-1 u setovima. 9.igrač svijeta Wawrinka ne može se dozvoliti još jedno ispadanje u prvom nastupu Mastersa i mislim da u ovom susretu Švicarac je izraženi favorit i nakon poraza prošlog tjedna u ovom susretu očekujem bolji njegov meč i relativno laganu pobjedu.

Edited by FamilyGuy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 1646

Vrijeme odigravanja: 00:00
Naziv para: DodigI/MeloM-BlakeJ/Johnso
Tip para: 1
Tečaj: 1.550

Ev. dobitak: 6.550
Ev. gubitak: 1.550

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...