Jump to content
Sign in to follow this  
rockytomas

19.08.2013.

Recommended Posts

14:00, Banik Ostrava U21-Slovan Liberec U21, tip: 1/1, @3.40, bet365, 3/10

 

Započeti ću tjedan velikim hazardom. Jednostavno me privlači ovaj koeficijent, iako je sinoć bio i veći (4.50) jer su bookmakeri postavili za favorita goste. Danas su se koeficijenti obrnuli, pa da vidimo ili ću uhvatiti dobru kvotu ili ću proći 'ko bos po trnju. Čudno se nešto događa sa ovom utakmicom, ali zbog forme i statistike igram na domaćina.

 

Juniori Banika do sada su odigrali slijedeće susrete:

Teplice-Banik 1:0

Banik-Dukla 6:2

Pardubice-Banik 1:1

Banik-Taborsko 5:0

Plzen-Banik 1:3, a trenutnu tablicu možete pogledati ovdje: http://www.fcb.cz/tabulky.php?tym=20

Nakon loše prošle sezone u kojoj su upisali 23 poraza uz 23:43 gol-razliku, Banik je u novoj sezoni eksplodirao. Možda je to zasluga i novog trenera Radomira Korytara, koji teži ofenzivi. U taboru domaćina izuzetno su motivirani pred današnji dvoboj, koliko sam si mogao prevesti sa češkog. Žele nastaviti pobjeđivati i potvrditi odličan ulazak u sezonu. Postigli su čak 20 golova u 5 utakmica, a prednjače Byrtus (3), Puda (3) i Šašinka (3), a svi oni su i danas u početnoj jedanaestorki. Sastav (iako nama to ništa puno neće pomoći, već događaji na terenu): Pavlenka – Byrtus, Celba, Stronati, Vengřínek – P.Kundrátek, Foltýn, L.Kundrátek, Čech – Půda, Šašinka.

 

Slovan je jako loše započeo sezonu, na neki način u skladu s prošlogodišnjim plasmanom u donjoj polovici tablice. Imaju 2 pobjede, 1 remi i 2 poraza uz 6:6 gol-razliku. Očiti problem je efikasnost ekipe, jer uz posljednjoplasirane juniore Bohemiansa i Trineca zabijaju daleko najmanje u ligi. Prošle sezone u međusobnim dvobojima odigrali su dva neriješena ishoda. Po meni domaćin je u boljoj formi. Koeficijent dobar, jednostavno moram probati, pa što bude…

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 153

Vrijeme odigravanja: 22:00
Naziv para: Almeria - Villarreal
Tip para: pik 2
Tečaj: 2.000

Ev. dobitak: 7.000
Ev. gubitak: 2.000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 158

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Galatasaray - Gaziantep (-3+)
Tip para: zX2
Tečaj: 1.550

Ev. dobitak: 6.550
Ev. gubitak: 1.550

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 176

Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Randers - Esbjerg
Tip para: pikX
Tečaj: 1.500

Ev. dobitak: 6.500
Ev. gubitak: 1.500

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:20, Orebro - Hammarby, tip 1 @ 1.90, SuperSport, 8/10

 

Posljednja utakmica 19.kola Svedske Superettan lige igraju Orebro i Hammarby. Orebro je u proslom kolu igrao derbi protiv Sundsvala i bio porazen sa 1-0, da bi u ovom kolu Sundsval ponovo slavio kuci i tako zauzelo lidersku poziciju uoci ove utakmice Orebra i Hammarbyija. Orebro ima 39 bodova, bod manje od Sundsvala, pa bi ukoliko Orebro pobijedi ponovo zauzeo celnu poziciju.

 

Orebro ove sezone igra jako dobro i jasno je da klub zeli u elitno takmicenje. U dosadasnjih 19 odigranih kola Orebro ima 12 pobjeda, 3 remija i samo 3 poraza uz gol razliku 31:11. Zanimljivo je da su najmanje primili golova u ligi i to mjesto dijele sa danasnjim protivnikom, koji je takodjer primio samo 11 golova. Kod kuce Orebro nije izgubio nijedan bod, odigrali su 9 utakmica i na svih 9 slavili pobjede uz fenomenalnu gol razliku od 19 datih i samo 2 primljena gola. Zaista fenomenalan ucinka kod kuce, da su primili samo 2 gola iz 9 utakmica. nakon poraza u proslom kolu na gostovanju kod Sundsvala i tako izgubili prvo mjesto, zaista je tesko ocekivati da ce i danas prosuti bodove, posebno na svom terenu, jer kao sto vidimo igraju vise nego odlicno.

 

Hammarby se nalazi na 7.mjestu sa 27 osvojenih bodova i imaju 12 bodova manje od treceplasirane ekipe, a to mjesto vodi u razigravanje za prvu ligu. Hammarby u gostima ima omjer od 4-2-3 uz gol razliku 9:4. kao sto se moze vidjeti jako tvrdo igraju, a golova ima jako malo na njihovim utakmicama. Pa i ne cudi sto su primili samo 11 golova, ali i ne daju bas mnogo. Ukupno su u ligi do sada postigli 17 golova, sto nije ni 1 gol po mecu.

U prvom dijelu sezone hammarby je kod kuce pobijedio Orebro sa 2-1, pa je ovo sada dobra prilika da im se Orebro osveti za taj poraz. Orebro ukoliko zeli da se vrati na lidersku poziciju, mora danas slaviti,a  nakon proslodesmicnog poraza mislim da bi jos jedan lo rezultat uzdrmao ekipu i unazadio samopuzdanje pred finis sampionata, sto nikako ne bi bilo dobro za ekipu koja pretendira za ulazak u prvu Svedsku ligu. Mislim da se to nece desiti i da ce Orebro slaviti i nastaviti fantastican niz kod kuce od 10 utakmica bez izgubljenog boda. Moj tip je pobjeda Orebra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 21:00
Naziv para: ManCity(-2+)-Newcastle
Tip para: vise
Tečaj: 1.600

 

:uredu:   4-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 22:00
Naziv para: Almeria CF - Villarreal/Total Goals Scored
Tip para: over 2,5
Tečaj: 2.250

 

:uredu:   2-3

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...