Jump to content
Sign in to follow this  
MysticAladin

21.08.2013

Recommended Posts

15:50 Rusija - Češka Rep........1 @ 1.55

 

 

Supersport

 

 

 
Pomalo iznenadjujuća kvota na pobjedu Rusa, obzirom da je maksimalna kvota na stranim kladionicama oko 1.40. Rusija ovo predstojeće Evropsko prvenstvo igra bez Kirilenka, ali svejedno mislim da imaju oružje da dobiju Češku. Igrači koji će braniti boje Rusije na predstojećem Eurobasketu su: 
 
Shved, Voroncevich, Sokolov, Fridzon, Voronov, Vjalcev, Karasev, Monya, Ponkrashov, Antonov, Grigoryev, Kulagin i još par momaka, manje poznatih koji će možda biti poslati kući. Ispod su rezultati Rusije u prijateljskim mečevima odigranim pred ovaj Eurobasket.
 
18.08.13 FRI Slovenia Russia 84 : 80
17.08.13 FRI Russia Bosnia & Herzegovina 80 : 67
12.08.13 FRI Serbia Russia 84 : 79
09.08.13 FRI Latvia Russia 67 : 73
 
Sa druge strane, Češka je odigrala svega dva pripremna meča, oba sa Turskom i u oba je poražena: 110-100 i 75-68. Mislim da u njihovom timu nema toliko kvalitetnih igrača kao kod Rusa i da će Rusi ipak dobiti ovaj meč 10-ak razlike. Kad smo kod tima Češke, ovo je njihov sastav:
 

 

T. Satoranský, J. Welsch, M. Čarnecký, J. Kudláček, V. Hruban, P. Pumprla, D. Jelínek, L. Bartoň, J. Veselý, O. Balvín, P. Benda, P. Houška, J. Houška, K. Švrdlík.

Share this post


Link to post
Share on other sites

14:30 Rwanda - Burkina Faso........kp 2 @ 2.00

 

 

Pinnacle

 

 

 

 
Afričko prvenstvo u košarci ulazi u svoj drugi dan, a juče su kladionice već dva puta žestoko obarale kvotu, jer su i za njih ove reprezentacije nepoznanica. Raštelovani Egipat je izgubio od Senegala kao što je bilo i očekivano (kvota na Senegal je pala sa 1.70 na 1.15), Mozambik je "iznenadio" CAR (kvota je pala sa 3.75 na 2.50).
 
Danas svoj meč igraju Ruanda i Burkina Faso. Burkina Faso je velika nepoznanica, obzirom da je ovo njihov prvi nastup na prvenstvima. Međutim, imaju nekoliko igrača sa koledža u USA, iz francuske i belgijske lige. U prijateljskim mečevima su dobili CAR, a imali su jako tijesan meč sa Mozambikom koji su na kraju ipak izgubili. 
 
Sa druge strane Ruanda će na ovaj turnir doći sa samo 5 profesionalnih igrača. Razlog tome su problemi sa sastavljanjem ekipe i brojni otkazi. Brannon Darius, Cedrick Isom (koji igra u Angoli, ako neko ne zna, Angola je najjača selekcija u Africi i ima najjaču ligu), Dan Manzi i Adonis Rwabigwi (Tampa, Florida) su također otkazali svoje nastupe.
 
Mislim da su kvote postavljene na pogrešan način i ja danas igram na Burkinu. Kvota pada u kladionicama i padat će i dalje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...