Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

26.08.2013.

Recommended Posts

18:30 US Open, Ernests Gulbis - Andreas Haider-Maurer

Tip: h1 (-6.5)

Kvota: 1.50

Kladionica: Germaniasport

Share this post


Link to post
Share on other sites

18:30, Verdasco - Dodig, tip: više od 3.5 seta, @1.50, bet365Danas počinje i posljednji Grand Slam sezone i to US Openu koji se igra u New Yorku. Špansko-hrvatski okršaj imat će Fernando Verdasco i Ivan Dodig, a bit će ovo njihov drugi dvooboj, a u provm igranom prošel godine u Monte Carlu na šljaci slavio ej Španac sa 2:1. Odmah da kažem da sam  poprilično ubjeđen da ovaj meč neće zvaršriti u minimalnom broju setiva, znači 3, već da će biti četiri ili više. Verdasco je favorit, ali i Dodig sve bolje igra na Grand Slamovima, a najbolji rezultat od svih je napraviuo upravo ove godine na Wimbledinu gdje je dogurao do 4. kola. Najbolji rezultat na US Openu mu je drugo kolo prošle i 2010. godine. Dodig se neće lahko predati, mislim da vrlo lahko može uzeti jedan se Verdascu koji nije u onoj nekadašnjoj formi, a Ivan sve bolje i bolje igra. Prošli meč je otišao u tri seta i to na šljaci koje je Ivanu slabija podloga, s toga mislim da će se jako suprostaviti Nandu na ovoj tvrdoj podlozi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nadal-Harrinson 29,5 Manje 1,80 @ PSKDanas je počeo US open a prvi par kojeg igram iz današanjeg rasporeda je treći susret na glavnom terenu, meč između Španjolca Rafaela Nadala koji ima omjer na betonu ove sezone 15-0 protiv domaćeg igrača Ryana Harrinsona. Rafael Nadal je osvojio sva tri turnira na betonu na kojima je nastupio ove sezone i jedan je od glavnih favorita za osvajanje naslova i na US openu. Posebno su mu porasle dionice pobjedama na posljednja dva Mastersa u Kanadi i u SAD-u gdje je porazo i Đokovića i Federera. Današnji suparnik je domaći igrač Ryan Harrinson od kojega su Amerikanci očekivali puno više no treutno je Harrinson ipak tek prosječan igrač. Nadal igra fenomenalno na betonu i mislim da u ovome meču Španjolac će brzo poraziti domaćeg tenisača i mislim da je under gemova 29,5 realan. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Federer-Žemlja 28,5 MANJE 1,80 @ PSKDanašnji program na US Openu zaključiti će mčom Švicarac Roger Federer i Slovenac Grega Žemlja. Roger Federer u posljednje vrijeme igra vrlo loše i to gaje koštalo pada na ATP ljestvici te je sada Švicarac na "tek" 7.mjestu sa druge strane njegovom protivniku također ne cvatu ruže Slovenac igra očajano i gubi meč za mečom pa je ovaj dvoboj kao naručen za Švicarca da se napuni samopouzdanjem i nakon par mjeseci suše i susreta prvog kola protiv Hanescua u Wimbledonu nekoga pobijedi relativno lako. Federer je nakon ispadanja u Wimbledonu zaredao lošim rezultatima i ispadanjima u Hamburgu, Gstaadu, u Cincinnatiju se izvukao u 2.kolu ranog ispadanja protiv Haasa no u 3.kolu protiv Nadala nije imao šanse. Upravo taj preokret protiv Haasa u 2.kolu Cincinnatija dobar je znak da Federer još može igrati na visokoj razini, trenutna forma je preslaba za dobiti najbolju trojicu na svijetu, ali nastavi li igrati u tom smjeru nebi mu se smijeli ponavljati Brands ili Stakhovsky. H2H je na strani Švicarca u oba dva susreta lako je dobio Žemlju, Slovenac je u lošoj formi, protiv Federera uredno gubi i sve upućuje na relativno laku pobjedu Švicarca unatoč također ne blistavim igrama Federera. Granica gemova je 28,5 po meni prevelika da Žemlja to izvuče u over. Federer još nije "mrtvac" i očekujem da to pokaže u večeršanjem meču. Under.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...