Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

04.09.2013.

Recommended Posts

14:00, Mainz II - Eintracht Frankfurt II, tip vise od 2,5 gola @ 1.57, bet365, 8/10

 

Jos jedna od onih utakmica koja mi je zapela za oko zbog statistike. Radi se o utakmici Njemacke regionalne lige, tek toliko da znamo u kojem rangu se takmice ova dva tima. No, to je zaista manje bitno, jer prosjek datih i primljenih golova je ono sto me privuklo i odlucio sam odigrati ovaj par bez imalo razmisljanja.

Ovo je 7. kolo i trenutni lider sampionata je ekipa Mainza II, koja je osvojila 15 bodova, imaju 5 pobjeda i samo jedan poraz uz gol razliku 21:6. na prvi pogled zaista fascinatna gol razlika i u prosjeku na njihovim utakmicama do sada gledaoci su vidjeli 4,5 golova po mecu. Sa ovim prosjekom oni su i prvi na tabeli u tom segmentu igre. Kod kuce imaju 2 pobjede i 1 poraz i to u proslom kolu kada su kod kuce izgubili sa 3:2. prije toga su kod kuce slavili ubjedljive pobjede od 5:1 i 4:1. Gol razlika kod kuce im je 11:5 na 3 odigrana susreta, sto je vise od 5 golova po utakmici. Kiksali su u proslom kolu kod kuce, tako da ce vjerovatno sada svim silama nastojati doci do pobjede, kako bi zadrzali lidersku poziciju.

U goste im dolazi ekipa Eintracht Frankfurt II koja se nalazi na 12. mjestu sa 7 osvojenih bodova. Imaju 2 pobjede, 1 remi i 3 poraza uz gol razliku 11:14, sto je u prosjeku 4,2 gola po mecu. Oni su treci u ligi po prosjeku datih i primljenih golova. takodjer jako visok prosjek datih i primljenih golova, skoro kao i kod domacina Mainza II. Oni su losoj formi, jer su na zadnja 3 meca upisali isto toliko poraza. Posebno su katastrofalno odigrali zadnja 2 meca na kojem su porazeni sa po 5:1 na oba susreta. Jedan mec su igrali kod kuce, a drugi u gostima. Sada idu lideru sampionata, koji je zeljan pobjede i vracanja poljuljanog samopuzdanja zbog poraza u proslom kolu. Nema sumnje da ce im biti izuetno tesko oduprijeti se ekipi, koja bolje stoji na tabeli i koja je dosta vise pruzila u prvenstvu, pa su samim tim sigurno i dosta kvalitetnija ekipa.

 

Obje ekipe su na zadnjih 5 utakmica u ligi igrali over 2,5 gola, a nerijetko su utakmice zavrsavale sa overima od 3,5 i 4,5 gola. Nema sumnje da nas na ovom mecu ocekuje jedna prava golijada sa dosta golova. Domacin favorit i dosta je blizi pobjedi, ali i gosti mogu zaprijetiti, jer su gosti na zadnjih 8 utakmica uvijek postizali barem po jedan gol, a to dokazuje i broj golova koje su postigli do sada u ligi. na 6 odigranih susreta su dali 11 golova, sto je skoro 2 gola po utakmici. Dakle, da ne duzim, ovdje ocekujem dosta golova i to na obje strane, a moj tip je da ce na utakmici biti 3 i vise golova.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Regional liga Bavaria
18:30 Gr. Furth Amat. - Tsv 1860 Rosenheim 1 @ 1.50 @ WillHilll

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 2826

Vrijeme odigravanja: 20:30
Naziv para: Ferencvaros-Soproni Vse
Tip para: 1-1 (poluvreme-kraj)
Tečaj: 1.650

Ev. dobitak: 6.650
Ev. gubitak: 1.650

Share this post


Link to post
Share on other sites

17:30, Viby-FC Djursland, tip vise od 2,5 gola @ 1.50, SuperSport

 

FT 3-3 :uredu:

Share this post


Link to post
Share on other sites

04:00, Seattle - Chivas, tip: oba tima daju gol, @2.00, Willian Hill, 8/10

 

Seattle sa dosta problema prije pocetka duela. Dosta igraca sa prvog tima nisu na raspolaganje zbog vise faktora: Dempsey, Johnson i Martinez zbog obaveze u reprezentacije, Gonzales suspendiran, Zakauni, Evans i Ford su povredeni dok Martins, Traore i Caskey su upitni. Pocetne kvote ne daju u predvid pravo situacija za ovog meca. Domaci tim jeste favorit ali daleko da je toilko siguran i toliko veliki po ovakve smesne kvote koje su krenuli da raste na stranu domacina ali jos uvek ne prikazuju value.

Chivas nije stigao do dobar rezultat protiv Seattle od 2006 godine, kada su posledni put uspeli da ih dobiju na domacin teren. Kao gosti jako katastrofalni. Samo dva osvoenih poena, samo dva neresenih ishoda od devet odigranih duela, naravno sva ostala sedam meceva je dobio Seattle. Ne verujem da je Chivas ni u ovakva situacija spreman za veliki resultat ali verujem da mogu prikazati nesto bolje. Jos uvek su bez pobede kao gostina megutim nisu tako lose u poslednih meceva. Uspeli su da zabiju pet golova protiv Vancouvera i New York. Takodje su bili sposobni da konstatnu zabiju na poslednih nekoliko duela kao gosti, bez razlike na kvalitet i formu protivnika. Samo nekoliko dana ranije, ovih dva tima su imali svoj dvoboj, naravno Seattle je bio bolji i dobio mec ali Chivas je opet uspeo da otvore mec i da zabiju gol.

To je sve so nama treba u ovaj mec, golovi. Sada je situacija malo drugacija, obe ekipe imaju svoje prednosti. Sa tih razloga, odlucio sam se na golovi, ocekujem dobar fudbal sa oba tima, bez taktike i defanzive, da idu lagano sa namerom da pobede. Seattle zbog pritisak i uloga favorita a Chivas sa namerom da imaju idealna prilika da dodje do prva pobeda.

Sretno! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...