Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

04.09.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB
01:05 CET (05/09/2013)
New York Yankees - Chicago White Sox(Handicap)
Pick: New York Yankees -1
Posted Image  Samo VOID a vodili 6-1 u 8 i na 2 u autu dobiju 3 rana   Posted Image

Odd: 1.73
Bookie:Pinnacle Sports
Stake: 7/10


Pobeda Yankeesa sa više od 1 razlike ako pobede sa 1 razlike tip je VOID!

Večeras se na Yankee Stadium,( Bronx, New York) igra meč između domaćih Yankeesa(74-64) i gostujućih White Soxa(56-81)...
Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Yenkiji -

09/03/13  NYY 6 - CHW 4
09/02/13  NYY 9 - CHW 1

Sinoć su Yenkiji bili na pragu poraza gubili 4-1 do 8inn. ali onda postižu čak 5 ranova i dobijajau meč i sigurno podižu samopouzdanje pred finiš sezone.
Oni ovake mečeve jednostavno moraju dobiti ako hoće da ostanu u igri za pley of jel im posle večerašnjeg meča predstoji možda i ključna serija sa Red Soxima od čak 4 meča realnije je da dopley ofa dođu kroz wild card ali i tu ima čak 4-5 timova koji se bore za kartu!!!
Večeras je sve na njihovoj strani i oni to moraju da iskoriste...
Večeras na moundu za NYY: CC Sabathia (12-11, 4.91) dok za CHW: E.Johnson (0-0, 0.00)
Sabathia sigurno ne baca svoju najbolju sezonu to jest baca ispod svakih očekivanja mislim da je krajnje vreme dapruži jednu dobru partiju CWS su mu uvek ležali u karijeri ima sjajnu statistiku protiv njih 18-4 3.63...
Sa druge strane debitant i uvek velika nepoznanica dobijo je šansu zbog sjajnih igara u minorsima ali svakako da nije isto bacati u Minorsima i u pro. ligi dosad je pokazao da ima dobru kontrolu lopte što će mu večeras biti najpotrebnije.
Ali mislim da Bronx nije najbolje mesto na Svetu gde želite da imate svoj debi jel su se Yenkiji dosta dobro komletirali od povreda uz par pojačanaj i udaraju sve bolje neverujem da može dugo da izdrži na moundu a bulpen CWS se prethodna dav dana pokazao u lošem svetlu no videćemo ako uspe da na Yankee Stadiumu odbaca odičan meč svaka čast!!!
Hiterski svakako velika prednost na strani Yenkija i uzimam pobedu Yankeesa u hendikepu...!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB
01:10 CET (05/09/2013)
Cincinnati Reds - St.Louis Cardinals(Money Line)
Pick: St.Louis Cardinals
Posted Image    Posted Image

Odd: 2.14
Bookie: Marathonbet
Stake: 5/10


Večeras se na Great American Ball Park,( Cincinnati, Ohio) igra meč između domaćih Redsa(78-61) i gostujućih Cardinalsa(79-59)...
Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Redsi -

09/03/13  CIN 1 - STL 0  
09/02/13  CIN 7 - STL 2

Svakako veoma važan meč za oba tima Redsi pobedom da smanje prednost nad rivalima dok Cardinalsima nikako nebi METLA dobro došla pred seriju na Bushu sa vodećim Piratima.
Isto kao i u seriji sa Piratima najveći problem suport batera što bi najmanje trebalo da bude problem kod ekipe sa sjajnim ofanzivnim delom ali nadam se večeras da to nebi trebao da bude problem!!!
Svakako dva ofanzivno veoma moćna tima iako to sinoć nisu pokazali na prvom meču sam uzeo Over koji je ušao ali večeras ću pokloniti poverenje Cardinalsima ponajviše zbog startera večaeras!!!!
Večeras na moundu za CIN: Bronson Arroyo (13-10, 3.66) dok za STL: Shelby Miller (12-9, 3.13)
Arroyo je pičer od koga se u karijeri svakako mnogo više očekivala ali on to nije ispunio samo na trenutke to pokaže.
Dok protiv Cardinalsa u karijeri ima katastrofalnu statistiku 8-16 4.70 nadam se ni večeras da neće biti sjajan jel na zadnjem startu pre mesec dana upravo isto na Ball Parku su isti bili starteri tada je Aroyo izdržao na moundu samo 3 inn. i dozvolio čak 7 ranova u porazu od čak -

08/02/13  CIN 3 - STL 13

Upravo na tom meču je strter bio i Miller koji je odbacao sasvim solidno 5inn. dok u karijeri na dva starta sa Redsima ima 1-0 2.45 eru nadam se i večeras solidnom njegovommeču uz dobar suport batera.
Svakako težak meč možda i za izbegavanje ali ja po ovakoj kvoti moram uzeti Cardinalse ML u većini kladionica je kvota u padu po meni bi trebale kvote da su izjednačene što će do kraja možda i biti!!!
Kako bilo ja uzimam pobedu Cardinalsa ML...!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

SAN DIEGO-S.FRANCISCO manje od 7.5 @1,75 :nije:

00:40 supersportOvo je borba dvije momčadi koje su do sada dosta loše. Za domaćine će zaigirat ljevak Eric Stults (8-12, 3,81 ERA), koji vjerojatno nije mogao dočečekati da zaigra  pred domaćom publikom. Njegov ERA na Petco Park je odličan 2.63. U posljednjih šest igara kod kuće počinje igru i nije dopustio više od tri staze, a ne postoji razlog zašto on ne bi mogao to učiniti i danas.

Gosti će se pokušati osloniti na svog najboljeg Tima Lincecuma (8-13, 4,38 ERA) koji je bio sjajan u posljednje igre u Arizoni - Nijednom nije dopustitio optrčavanje tijekom šest inninga. To je bila druga pobjeda u nizu. Zadnji put je igrao u San Diegu, on je tu napravio za baseball povijesno bacanje ostvarivši strikeout od 13 batters

U zadnjih 13 utakmica na Petco Parku Linecum ima prosječno 6-3 i 2,22 ERA.San Francisco ima samo 3.58 runova u posljednjih 10 utakmica, dok su Padersjoš gori s prosječnih 2,95.Sve navedeno upućuje na manje od 7,5 runova

 

molim vas da se ne smijete mojim izrazima koje koristim :77tooth:

Edited by snježana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sjajna analiza za jednu damu   :50yes:  i pik je :48thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...