Jump to content
Sign in to follow this  
Zizu

08.09.2013.

Recommended Posts

19:00,NFL

Jacksonville Jaguars-Kansas City Chiefs

tip 2

kvota 1,55

7/10,Bet 365

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:00,NFL

Jacksonville Jaguars-Kansas City Chiefs

tip KC Chiefs - 6,5

kvota 2.20

4/10,Bet 365

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parlay!American Football, NFL19:00 Tennessee Titans @ Pittsburgh SteelersMatch Winner - Pittsburgh Steelers @ 1.3719:00 Oakland Raiders @ Indianapolis Colts Match Winner - Indianapolis Colts @ 1.22222:25 Arizona Cardinals @ Saint Louis Rams Match Winner - Saint Louis Rams @ 1.48Offered at: 2.478 MarathonbetStake: 4/10

Share this post


Link to post
Share on other sites
American Football, NFL
19:00 CET (08/09/2013)
Indianapolis Colts - Oakland Raiders(Handicap)
Pick: Indianapolis Colts -9.5
Odd: 1.81
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se na Lucas Oil Stadium, (Indianapolis, Indiana) igra meč između domaćih Coltsa i gostujućih Raidersa...
Iako nisam ljubitelj velikih hendikepa ovo večeras moram da odigram uzeću granicu od -9.5 na Coltse što nije svakako malo ali mislim i ostvarivo.
Prošla sezona je bila sjajna za Coltse 11-5 i ispali su u borbi za wild card od budućih Šampiona Ravensa neverovatan preokret posle užasne 2011 gde su imali kriminalnih 2-14 i pokazali da su u Indianapolisu može igrati dobar Fudbal i bez Meninga!!!
Svakako da se i ove godine najviše očekuje od vođe napada QB A. Lucka koji je u svojoj prvoj sezoni pokazao svoj nesporni kavalitet i prebacivši čak 4374y u prvoj sezoni je zaista fenomenalno uz 23 TD  i svakako se od njega ove sezone očekuje jako puno iskusniji je ima dosta hvatačkih opcija pre svih tu je sjajni Reggie Wayne kao i mladi T. Hilton.
Dok po zemlji uz mladog V. Ballarda koji je bio dosta dobar u svojoj prvoj sezoni tu je i pojačanje iz Giantsa sjajni RB A. Bradshaw. Pojačan trkački deo samo može još da olakša posao Lucku jel će protivničke odbrane morati da se mnogo više posvete i odbrani po zemlji u svakom slučaju Coltsi su još kvalitetniji i iskusniji što se nadam da će i pokazati.
Odbrana je svakako slabiji deo tima ali i od njih očekujem da zaigraju na višem nivou.
Sa druge strane Raidersi prošle sezone užasnih 4-12 Raiders nacija po meni ni ove sezone nemože da očekuje puno bolje pomeni su možda i slabiji nego prošle sezone.
Mnogo novca i nade oni polažu u odbranu koja ima svakako potencijala ali im rezultati nisu toliko sjajni jel jednostavno je napad toliko loš da odbrana igra bez predaha što nemogu da izdrže dugo na visokom nivou.
Napad je doživeo par promena ali sumnjam da i ove sezone mogu nešto više opet se mnogo očekuje od  RB D. McFadden koji je prošle sezone upao u sivilo ekipe samo mizernih 3.3y po noišenju imao problema i sa povredama ali i užasne igre OL...
Po vazduhu promena QB Terrelle Pryor će zasad biti starter iakomu je ovo treća sezona ima samo 1 start u karijeri prošle sezone na tri meča 155y 2 TD i 1 INT uz jako loš procenat od samo 46.7 i on je veliki znak ? ali sumnjam da može nešto veliko da napravi.
Coltsi sjajno igraju kući prošle sezone 7-1 uz 6 vezanih pobeda dok Oak. užasan van CRNE RUPE 1-7...
Po meni je sve večeras na strani Coltsa i uzimam njihovu pobedu u hendikepu....!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

19:05 Cleveland Indians - NY Mets (5 innings).......1 @ 1.73

 

 

Marathon

 

 

Skoro da nije ni bitno ko baca za Indianse večeras. Oni imaju veliki motiv, zaostaju samo 1 pobjedu za Tampom koja drži WILD card, dakle jedno mjesto za play off-om. Za Indianse koji su odličnoj formi, 5 pobjeda u posljednjih 6 utakmica u kojima su njihovi bacači imali ERA od samo 2.35, večeras baca Salazar koji je svoj posljednji meč odigrao odlično 1. septembra, kad nije dopustio nijedan run protivnicima.

 
Za Metse baca kamikaza Matsuzaka. Kamikaza zato što i on i njegova ekipa gube kad on baca. Tri nastupa, tri poraza. ERA 10,75. Katastrofa. Inače, Metsi su ga angažovali jer im se povrijedio Mejia pa su morali popuniti rupu u rotaciji, inače je mogao u penziju komotno, niko ga neće! Cleveland bi trebao lagano do pobjede i očekujem da imaju prednost nakon 5 inninga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

American Football, NFL19:00 CET (08/09/2013)Pittsburgh Steelers - Tennessee Titans(Team Total)Pick: Tennessee Titans Under 18Odd: 1.90Bookie: MarathonbetStake: 5/10Tennessee Titans manje od 18 ako daju 18 poena tip je VOID!Večeras se na Heinz Field, (Pittsburgh, Pennsylvania) igra meč između domaćih Steelersa i gostujućih Titansa....Ovde ću zaobići igru na pobednika meča iako mislim da će to biti Steelersi već ću uzeti Under poena gostiju granica je 18 po meni za njih teško dostižna!!!Da krenem od onoga što me na toinavodi je a to je ČELIČNA odbrana Pit. koja je godinama zaštitni znak Pit.Iako je za ČELIČNE prošlagodina razočaravajuća 8-8 ipak dobar deo sezone bez Big Bena i stuba odbrane T. Polamalua nisu ni mogli blje.I pored toga je odbrana ČELIČNIH bila po brojkama daleko najbolja u ligi kroz vazduh 1 sa dopuštenih samo 185.2 (1st) dok po zemlji 2 u ligi sa dopuštenih 90.6 (2nd).U ovu sezonu ulaze bez nekih značajnijih problema u odbrani i nadam se već na startu njihovoj sjajnoj igri.Sa druge strane napad Titansa priličnološ prošle sezone tek 26 u ligi  kroz vazduh 207.7 (22nd) dok po zemlji 105.4 (21st) iako je to na terenu izgledalo bolje to je najvećim delom u drugom delu prvenstva kad su i koristili veliki deo dobijenih lopti greškama protivničkog napada što se nadam da večeras neće biti slučaj.Vođa napada mladi J. Locker koji je prošle sezone imao na 11 mečeva 2176  y 10 TD ali i 11 INT sumnjam da može da ima impresivnu sezonu nema sjajnih napadačkih opcija dok po zemlji je tu RB C. Johnson koji je kvalitetan ali sumnjam da može večeras puno jel Pit. gotovo ni jednom igraču nije dopustio više od 100y jako dugo a posebno na Hainz Fildu..Kako bilo ja uzimam Under poena Titansa.....!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 15189

Vrijeme odigravanja: 02:05
Naziv para: Cincin.(1.in.)-LA Dodgers
Tip para: X ( 1. inning )
Tečaj: 1.600

Ev. dobitak: 6.600
Ev. gubitak: 1.600

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...