Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

10.09.2013.

Recommended Posts

bet365  21:00
Island-Albanija-1@2,3 :uredu:

 

Zašto?Island ima mnogo kvalitetnih igrača koji igraju u dobrim klubovima poput Ajaxa, AZa, Heerenveena, Tottenhama, Kopenhagena, Cardiffa.
Islandski klubovi su igrali vrlo dobro ove godine na europskim natjecanjima. Islandska reprezentacijaj je uspjela reiizirati 4-4 u gostima kod Švicarske, koja je ranije uspjela pobijedit i Brazil!.Island će igrati kod kuće, dok je Albanija uglavnom na domaćem terenu momčad.sa boljim igrama  Oni bi trebali pobijediti jer imaju bolje igrače te su u boljoj formi
Edited by snježana

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrijeme odigravanja: 20:30
Naziv para: Cyprus - Slovenia
Tip para: over 2,5 gola
Tečaj: 2.250

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:15, Slovačka - Bosna i Hercegovina, tip: X2, @1.40, 8/10, bet365Ekipa Safeta Sušića poražane je u Zenici od slovačke prije tri dana minimalnim rezultatom 1:0, ali mislim da se to večeras neće ponoviti. Meč se igra u Žilini, gdje će Bosna i Hercegovina imati podršku više od polovine prisutnih koji će biit na toj utakmici. Podrške neće nedostajati, a vidjet ćemo kako će igrači reagovati na to. Mislim ipak pozitivno, bez obzira na taj poraz u Zenici koji je malo potresao reprezentaciju. Selektor Sušić je promašio sa taktikom ne postavivši zadnjeg destruktivnog veznjaka, a na toj poziciji je igrao samo Medunjanin koji slabije obavlja defanzivne zadatke. Zato je svaka kontra Slovaka bila opasna, a iako je Sušić rekao kako ništa neće mijenjati, ja se nadam da je to samo trik za slovačkog selektora, jer pitanje je da li će ista taktika uroditi plodom. Prvi susret ovih ekipa bio je prvi zvanični i za slovačkog seletora Kozaka koji se odlično snašao na svom debiju, odlično je skautirao reprezentaciju Bosne i Hercegovine što mu se naravno vratilo pobjedom i povratkom Slovačke u borbu barem za drugo mjesto. Remi ne vjerujem da odgovara nikome večeras, ali ne znači da ga neće biti. Ipak, mišljenja sam da Džeko i drugovi neće dozvoliti da budu poraženi dva puta od Slovačke u samo tri dana, vjerujem da će pristup biti znatno bolji, ozbiljniji i da Bosna i Hercegovnina neće biti poražena u ovom meču.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prepisujem od Dinno-a;

 

Vrijeme odigravanja: 18:00

Naziv para: Gyirmot  -  Ajka

Tip para: over 2,5 gola

Tečaj: 1.520

 

:icon_eek:

 

Pametno prepisujes i drago mi je da ljudima poimazem pri izboru  :48thumbsup:  :icon_biggrin:

 

42. minut 1:2  :icon_razz:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 6804

Vrijeme odigravanja: 03:40
Naziv para: Paraguay-Argentina
Tip para: 2
Tečaj: 1.700

Ev. dobitak: 6.700
Ev. gubitak: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

03:00, Brazil - Portugal, Tip para: Over 3.5 Goals @ 2.80,Bet-at-home, 8/10  :uredu: 


Prijateljski mec reprezentacija koji se igra u Americi a sastaju se Brazil i Portugal
Prijateljski mecevi su idealnoi za igru na golove jer nema rezultatskog opterecenja i vise se posvecuje paznja napadu i uigravanju akcija nego sto se pazi na odbranu a naravno ovakvi mecevi sluze i da se publici prikaze sva lepota igre a obe ekipe su poznate po napadackoj igri.
Brazil je pre pšar dana igrao prijateljski mec sa Australijom i pobedio sa 6-0 gde su strelci bili Jo dvaput, Neymar, Ramirez,Pato i Gustavo.
Brazil je obe godine odigrao dosta utakmica prijateljskog karaktera jer ne ucestvuju u kvalifikacijama a racunajuci i Kup Konfederacije na 14 meceva 11 su bile 3+ a 6 su bile sa 4 ili vise golova.
Portugal je igrao manje meceva 4 u kvalifikacijama i 3 prijateljske od toga 3 su bila sa 4 ili vise golova a zadnji mec u kvalifikacijama sa Severnom Irskom koja ne vazi za neku efikasnu ekipu zavrsen je sa 4-2 za Portugal.
Jedina mana je sto veceras nece igrati Ronaldo za Portugal ali bice to prilika za ostale igrace da se pokazu dok su Braizilci u punom sastavu i imaju motiv da jos jedno0m prikazu golgetersku festu.
Sve u svemu ocekujem jedan otvoren mec sa dosta golova u obe mreze 

Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...