Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

13.09.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB01:10 CET (14/09/2013)Boston Red Sox - New York Yankees(Money Line)Pick: New York YankeesOdd: 2.25Bookie: MarathonbetStake: 6/10Večeras se na čuvenom Fenway Parku,( Boston, Massachusetts ) igra meč između večitih rivala domaćih Red Soxa(89-59) i gostujućih Yankeesa (79-68)...Iako Red Soxi su ubedljivo prvi ali nisu još i teoretski obezbedili prvo mesto iako su jako blizu ali svakako i da jesu dali bi sve od sebe da Yenkijima zadaju udarac jel svakakoda sa njima bi najmanje voleli da se satanu u pley ofu.Sa druge strane Yenkiji koji su da nisu upropastili dva meča protiv Red Soxa i umesto da tu seriju dobiju sa 3-1 oni su izgubili 3-1 da je bilo kako jetrebalo ova serija bi dobila još veću dimenziju ali i ovako izuzetno bitna za Yenkije koji su dobili seriju sa direktnim konkurentima Bal.sa 3-1 i večeras ulaze sa serijom od 3 pobede u borbi za wild card zaostaju samo 1 pobedu za Raysima ali čak 6 timova konkuriše za pley of i moraju dobiti ovu veoma tešku seriju.Večeras na moundu za BOS: John Lackey (9-12, 3.48) dok za NYY: Hiroki Kuroda (11-10, 2.99) iako Kuroda ne baca sjajno kao sa početka sezone ipak bi njemu dao blagu prednost i pre pet dana je odbacao sa Bos. dobar meč i nadam  se i vbečeras da može biti dobar.Iako Lackey igra konačno jednu dobru sezonu ja još nemam poverenja u njega i mislim da ga Yenkiji mogu dohvatiti.I hiterski bi dao prednost gostima koji u meč ulaze u gotovo najjačem sastavu dok Bos. sa par rezervista.Bost.-1. Dustin Pedroia ® 2B2. Shane Victorino (S) RF3. David Ortiz (L) DH4. Mike Carp (L) 1B5. Daniel Nava (S) LF6. Jarrod Saltalamacchia (S) C7. Stephen Drew (L) SS8. Will Middlebrooks ® 3B9. Jackie Bradley Jr. (L) CF   N.Y.Y. -1. Curtis Granderson (L) CF2. Alex Rodriguez ® DH3. Robinson Cano (L) 2B4. Alfonso Soriano ® LF5. Lyle Overbay (L) 1B6. Eduardo Nunez ® 3B7. Ichiro Suzuki (L) RF8. Brendan Ryan ® SS9. Chris Stewart ® CPo meni večeras je na Yankeese veliki valu kvota je sjajna i ja moram da ih uzmem ML...!!!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB02:10 CET (14/09/2013)Minnesota Twins - Tampa Bay Rays(Money Line)Pick: Tampa Bay RaysOdd: 1.64Bookie: MarathonbetStake: 8/10

 

 

Večeras se na Target Field, (Minneapolis, Minnesota ) igra meč između domaćih Twinsa(63-82) i gostujućih Raysa(79-66)....Raysi su u najgorem mogućem trenutku ušli u lošu formu nekako su uspeli da protiv Red Soxa izbegnu METLU iako nisu ni imali sreće ali jednostavno ovu seriju moraju da dobiju jel po svemu su mnogo kvalitetniji od protivnika koji je odavno izgubio sve šanse za pley of prodali su i jednog od najboljih udarača drugi im je na DL-u a treći je večeras na klupi.Večeras na moundu za MIN: Kevin Correia (9-11, 4.30) dok za TB: Chris Archer (8-7, 3.19) ja bi ipak ovde dao prednost mladom Archeru.O Correi sam već puno pričao jedan prosečan pičer možda će se neko setiti(ako iko čita moje analize!!!) da sam na startu sezone kad je imao strašnu statistiku posle 3/4 meča imao je eru ispod 2 rekao sam ako na kraju mu sezone bude ispod 4 da kapu skidam no došlo je sve na svoje i njegov prosek između 4/5 era mislim da ga hiteri Tampe moraju dohvatiti.Dok Archer koji je izuzetno počeo sezonu malo je u zadnjih mesec dana u padu forme ali svakako se radi o talentovanom bacaču i nadam se da protiv ovako oslabljene Min. mora da odbaca solidno.I hiterski svakakako ogromna prednost za Tampu i po meni sve sem sigurne pobede Tampe bi bilo veliko iznenađenje i uzimam pobedu Tampe za jak ulog...!!!!

Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...