Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

17.09.2013.

Recommended Posts

20:45 Liga prvaka, Benfica - Anderlecht

Tip: Gost daje gol

Kvota: 1.85

Kladionica: Supersport

 

Benfica ove sezone igra igra dobro i tek su 5. u prvenstvu nakon 4 kola dok je Anderlecht 4. ali sa jako efikasnim napadom jer su 7 kola dali 26 gola.Benfica je od 1 utakmica ove sezone uključujući prijateljske u svakoj primila gol dok Anderlecht daje po 4 i 5 golova i vjerujem da mogu dati barem 1 ako ne i više. sretno

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Liga prvaka, Real Sociedad - Šahtar

Tip: Gost 2+

Kvota: 2.95

Kladionica: Unibet

 

Šahtar je odlična ekipa koja svake godina daleko dogura u europi dok Španjolci nemaju europskog iskustva.Lako su prošli Lyon koji ove godine ne igra dobro kao ni oni jer u prvenstvu nisu pobijedili ni slabašni Levante.Šahtar je opet uložio puno novca na mlade Brazilce što se do sada pokazalo dobrim potezom.Doveli su Brazilskog reprezentativca Bernarda i još neke igrače i vjerujem da mogu napraviti odličan rezultat u Španjolskoj. sretno

Edited by dejan55

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Interwetten
Broj para iz kladionice:

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Galatasaray Istanbul - Real Madrid
Tip para: 3 or more
Tečaj: 1.700

Ev. dobitak: 6.700
Ev. gubitak: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: ManUtd-B.Leverkusen
Tip para: 1
Tečaj: 1.850

 

:uredu:   4-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet 

 

Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Real Sociedad - Shakthar Donetsk
Tip para: 1
Tečaj: 2.250

 

:nije:   0-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 507 
 
Vrijeme odigravanja: 20:45
Naziv para: Plzen-Man.City (hen.1:0)
Tip para: h2
Tečaj: 2.900
 
pobjeda gosta sa 2 ili vise golova razlike

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Viktoria Plzen - Manchester City, Total Goals, tip: Over 3.5 goals @ 3.00, William Hill, 8/10

 

Večeras počinje nova sezona Lige prvaka u nogometu a na stadionu Doosan Arena u Plzenu sastaju se nogometaši prvaka Češke, Plzena i engleski Manchester City. Moj odabir za večerašnji meč je da će biti četiri i više golova na meču jer obje ekipe znaju da odigraju jako napadački sa dosta golova.

 

Viktoria Plzen je ekipa koja je osvojila 65 bodova u zadnjoj sezoni Češke lige i tako po prvi put postala prvak Češke Republike. Godine 2011 su došli do grupne faze Lige prvaka jer su izbacili ekipe armenskog Pyunika 4-0 5-1, Rosenborga sa 1-0 3-2 i Copenhagena sa 2-1 3-1. U grupnoj fazi Lige prvaka su igrali sa BATE Borisovim 1-0 1-1, Milanom 0-2 2-2 i Barcelonom 0-2 0-4. Takmičenje su nastavili u Europa Ligi gdje ih je izbacio Schalke sa 1-1 1-3 nakon produžetaka. Prošle godine su počeli sa kvalifikacijama za Europa ligu gdje su pobjedili gruzijski Metalurg Rustavi sa 3-1 2-0, poljski Ruch Chorzow 2-0 5-0, te teškom mukom belgijski Lokeren 1-2 1-0. U grupnoj fazi Europa Lige su igrali sa portugalskom Academicom 3-1 1-1, Hapoelom iz Tel Aviva 2-1 4-0 i Atletico Madridom 0-1 1-0. U nokaut fazi su se sastali sa Napolijem 2-0 i 3-0, te ih je na kraju izbacio Fenerbahce sa 0-1 1-1 u 1/8 finala Europa lige. Svoj put do Lige prvaka ove godine su započeli na svom terenu protiv prvaka BIH, Željezničara te su slavili sa 4-3 i u Sarajevu sa 2-1, slijedi prvak Estonije Nomme Kalju kojeg su deklasirali sa 4-0 6-2 u dva meča. Posljednja prepreka im je bio prvak Slovenije, Maribor kojeg su savladali sa 3-1 i 1-0. U češkom prvenstvu su trenutno drugi sa omjerom od 6-2-0 i gol razlikom od 21-6 iz 8 mečeva. Znači u domaćoj ligi imaju prosjek od 3,375 golova dok u pretkolima Lige prvaka su u šest mečeva imali gol razliku od 20-7 ili u prosjeku je to 4,50 gola po meču.

 

Sa druge strane imamo Manchester City, ekipu koja je među top 5 u svijetu i koja ima ambicije da sa novim trenerom Pellegrinijem i novim igračima Negredom, Jesusom Navasom da osvoje Ligu prvaka i Premier Ligu. Igraju napadački nogomet sa dosta golova, te su u Premier Ligi upisali omjer 2-1-1 i gol razliku 8-3. Znači u svakom meču u prosjeku daju po 2 gola. Osim ove dvije ekipe u grupi su još Bayern iz Munchena i CSKA Moskva i realno govoreći ovo bi trebalo biti najlakše gostovanje City-a ove sezone u Ligi prvaka. Plzen im jako ranjivu odbranu što je najbolje pokazao prvak BIH Željezničar koji im je na istom ovom stadionu postigao 3 gola iz jako malo prilika. Vjerujem u pobjedu City-a ali i da domaćin trba dati barem jedan gol. City je zadnjih godina jako loše igrao Ligu prvaka i nisu mogli proći grupu i vjerujem da će sa 3 boda iz prvog kola rasterećenije dočekati meč sa Bayernom kod kuće u 2. kolu.   

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...