Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

17.09.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB01:10 CET (18/09/2013)Toronto Blue Jays - New York Yankees(Money Line)Pick: New York YankeesOdd: 2.09Bookie: Pinnacle SportsStake: 7/10Večeras se na Rogers Centre, (Toronto, Ontario ) igra meč između domaćih Blue Jaysa(68-81) i gostujućih Yankeesa(79-71)...Svakako razočarujuća sezona za Tor. u koju su ušli čak kao jedni od najvećih favorita i gosti su blizu tome da ostanu bez pleyofa ali šta im sesve dešavalo tokom sezone da su ostali biliu jednommomentu bez gotovo celog tima bili su već odpisani za doigravanje ali oporavak par sjajnih igrača kao i dolazak par kvalitetnih su ih ponovo vratili u igru i pored izgubljene serije od Red Soxa koji su ih počistili oni i dalje imaju realne šanse za pley of čak šta maltene sve zavisi od njih zaostaju 2.5 pobede ali imaju u zadnje četiri serije relativno lak raspored ako toga u opšte u MLB-u ima ali im i jedan od glavnih konkurenata Raysi dolaze na noge...Večeras na moundu za TOR: Dickey (12-12, 4.36) dok za NYY: Pettitte (10-9, 4.04) duel veterana iako je Dickey totalno nepredvidljiv mislim da ga mogu dohvatiti jel i bolje partije pruža na gostovanjima.Najveći problem Yenkija je upravo rotacija pičera gde su možda i najtanji i od vodećih bacača kad se najviše očekuje oni su totalno van forme zanimljivo da je Pettit još i najkonstantniji starter gostiju na zadnjih 6 izlazaka na mound ima sjajnu statistiku 3-0 2.13 era i na njegovom zadnjem startu sa Tor. je odlično odbacao čak 7 inn. bez i jednog rana u ubedljivoj pobedi -08/27/13  TOR 1 - NYY 7Taj meč je bio pre dvadesetak dana i nadam se da nešto bar slično može i večeras da pruži.Hiterski iako i Tor. ima dobrih udarača ipak je tu prednost na strani Yenkija.Yednostavno Yenkiji nemaju puno više prostora za greške svaki poraz ih miljama odaljuje od pley ofa ako dobiju ovu seriju a ja verujem da mogu bili bi bliži doigravanju.Dajem im u ovoj seriji još poverenje  koje nadam se da neće prokockati!!!Uzimam ML na Ynkeese...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB
02:40 CET (18/09/2013)
Colorado Rockies - St.Louis Cardinals(Money Line)
Pick: St.Louis Cardinals
Odd: 1.77
Bookie: Marathonbet
Stake: 8/10


Večeras se na Coors Field, (Denver, Colorado) igra mečizmeđu domaćih Rockiesa(69-82) i gostujućih Cardinalsa(87-63)...
Svakakako izuzetno bitna serija za goste kao i sve do kraja koji su u mrtvoj trci sa Piratima za divizisku titulu.
Sinoć su sebvi dozvolili luksuz da izgube i nisu iskoristili kiks Pirata ali večeras mislim da to sebi neće dozvoliti.
Večeras na moundu za COL: Juan Nicasio (8-7, 4.58)dok za STL: Joe Kelly (8-4, 2.78) ja bi ovde dao prednost mladom Kellyu koji baca sjajno.
I hiterski iako su Rockiesi uvek silni kući ipak Cardinalsi imaju mnogo kvalitetniji lineup.
Kkako bilo ja večeras uzimam Cardinalse ML....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tampa Bay Rays - Texas Rangers

Po meni večeras je ovo pobijeda Texasa koji u zadnje vrijeme igra očajno i večeras ih očekuje dobra momčad Tampa Bay. Radi se o veoma dobroj ekipi koja u prosjeku postiže većinom poene iznad granice, dok to Texas ne čini baš ovo sezone. Texas je u nizu već od pet poraza i ovo večeras mogla bi biti prekretnica u njihovoj igri. Da bi vratili sampouzdanje, dat će sve od sebe i ovaj meč bi mogao lagano da ode na momčad iz Texasa. Sretno...

Edited by baki30

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...