Jump to content
Sign in to follow this  
perolozac

28.09.2013.

Recommended Posts

20:15 Alba Berlin - Brose Baskets tip ispod 155.5 kv 1.85 bwin ulog 4/10 

Pokušaću sa ovim njemačkim superkupom.

 

Sastaju se dvije ekipe koje idu poprilično različitim smjerovima. naime Alba je dosta rotirala, mjenjala igrače i još uvjek je u fazi uigravanja ekipe i prvljenje nekih kvalitetnih kretnji, mislim da će im trebati dosta vremena da se uigraju...tako je uostalom i njihov trenr izjavio...i bio je donekle kritički raspoložen, nije zadovoljan bojem izgubljenih lopti.

iako su istina pobjedili u 4 navrata od zadnjih 5 izdanja. Medjutim takodje u 4 slučaja radilo se o underima, bez većih problema..pogotovo je bio upečatljiv poslednji mec kada su stali sa Pinarom na mizernih  63 -59. 

izgleda da im napad ne funkcioniše idealno. 

 

ekipa izgleda ovako po pozicijama: 

PG Zackary Wright , John GoldsberrySG Anton Gavel ,Jamar Smith

SF Casey Jacobsen,Rakim SandersPF Sharrod Ford, MarkotaC Maik Zirbes,Philipp Neumann

 

 

Brose je sačuvao kostur ekipe i suvjereno je odigrao pripremni period, zadnjih 5 utakmica samo jednu nije rješio u svoju korist. Nisu imali sreću sa Veličkovićem koji će morati pauzirati dva mjeseca, a doveden je Markota koji doduše vjerovatno neće startati za početak ali očekuje se da večeras zaigra malo. Ovde ulaze objektivno kao favoriti za 3,4 poena jer su daleko uigraniji i Alba nije tp ekipa kao što je nekada bila za Njemačke uslove i vjerujem da će brose ući u meč ozbiljno da im skine skalp.

 

Cjenim da će Obradović(trener albe) pokušati da dovede utakmicu u sporiji ritam jer tu ima daleko više šanse za pobjedu, bar je do sada to uspjeo sprovesti u djelo te su u zadnje 4 utakmice čak tri puta nadigrali Brosea.

Ove dvije ekipe, ove godine odmjerili su snage tri puta u dva slulčaja je bio under u pitanju, mada je došlo do odredjenih rotacija u timu Albe ipak je trener ostao isti i vjerujem da neće mnogo ni sada odudarati od svoje igre i da će meč biti u slkladu sa prošlogodišnjm tradicijjom.

Edited by perolozac

Share this post


Link to post
Share on other sites

03:00 Canada W vs Cuba W TIP :Canada W -5.5 (PRVO POLUVRJEME) kv 1.85 ULOG 8/10 mozzartbet.com Došlo je do same završnice šampionata amerike za žene. Dakle ulog je ogroman i ja očekujem maksimalan pristup sa oba dvije strane. Volim igrati ovakve mečeve jer znam da nema kalkulacija, popuštanja...štimanje bih takodje trebalo biti isključeno iz ove priče.Zanimljivoove dvoje ekipe su igrale pre dva dana i pobjedila je Kanada nakon 40 minuta sa poprilično solidnom razlikom od +13-baš kolika je i večeras postavljena margina, medjutim stvari nisu tada išle baš glatko. Kanada je loše otvorila utakmicu i izgubila prvu četvrtinu(to im i jeste jedini poraz i prvoj četvrtini), tako da su morali ganjati rezultat veći dio tekme, polvrjeme su dobili sa + 2....naime Kanada je i pored ubjedljive pobjede strepila i dosta se kockala sa svojim šansama, ali to je bio meč u grupnoj fazi, a sada je ulog daleko veći i ozbiljniji, očekujem maksimalana angažman, a u takvoj situaciji oni redovno otvaraju utakmice sa velikom razlikom.Razlika u kvaliteti se vidjela prošli njihov meč tu nema sumnje, samo ga treba materijalizovati..osim toga Portoriko je u polufinalu napravio senzaciju i izbacio Brazilke na kvotu 7,5, vjerujem da se dosta psihički i fizički ispraznio..ispunili su svoj cilj i vjerujem da im poraz neće baš teško pasti koliko bi to bilo u slučaju Kandae..U polufinalu su kanadjanke dobile Portoriko u prvoj četvrtini sa +13 poena, u grupnoj fazi takodje su pobjedjivali dvocifrenim razlikama svoje protivnike! Večeras takodje očekujem da silovito otvore utakmicu. Smatram da su daleko kvalitetnija ekipa i iskusnija od Portorika. Kanada je ekipa koja trenutno igra najbolju košarku na prvenstvu, bez poraza su i došli su po zlato ovdje. Vjerujem da ga i uzimaju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...