Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

01.10.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB02:00 CET (02/10/2013)Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds(Money Line)Pick: Cincinnati RedsOdd: 2.24Bookie: MarathonbetStake: 7/10U okviru Wild Card meča N.L. se sastaju domaći Piratesi i gostujući Redsi u meču u kojem pobednik odlazi u pley of...!!!Čim sam video postavljene kvote nisam mogao da verujem da se Piratesi toliko favorizuju a konstantno još pada kvota na njih mislim da je to igra Vegasa i navlačenje ljudi jel očekujem sutra mnogo izjednačenije kvote.Mislim da je ovako favorizovanje Pirata i iz razloga što su počistili Redse za vikend u seriji u Cin. ali to nema nikakve veze jeste da nije prijatno doći na najbitniji meč u sezoni sa serijom od 5 poraza ali jednostavno u ovakom mečapu bi svaki put uzeo Redse posebno po ovakoj poklon kvoti ma kako se meč završio.Na moundu za PIT: F. Liriano 16-8 | 3.02 dok za CIN: J. Cueto 5-2 | 2.82 ja bi ovde dao svakako prednost Cuetu.Poznatoje moje nepoverenje u Liriana koje je prokockao u zadnjih dve sezone iako ove sezone baca daleko bolje i ima dobru sezonu morao bi tako nešto da ponovi i sledeće da bi promenio mišljenje.Uz toon u karijeri sa Redsima ima jako lošu statistiku 0-3 3.70 nema on toliko ni lošu statistiku koliko ima loš suport što se nadam da će biti i večeras slučaj.Sa druge strane Cueto fantastičan mladi bacač koji iz sezone u sezonu napreduje imao je nesreću da je ove sezone veći deo bio povređen ali oporavio se odbacao dva meča sa sqamo jednim dozvoljenim ranom.Impresivna je njegova statistika protiv Pirata 13-4  uz izuzetnu eru 2.37 i ove sezone u dva starta dozvolio je samo 1 ran Piratima.I statistika u zadnjih 12 njegovih startova u Pit. je fenomenalna Redsi su odneli čak 9 pobeda.I hiterski iako su se i Pirati pojačali ja bi svakako dao prednost Redsima iako njihovim glavnim udaračima baš neodgovara levoruki bacač ali i poredtoga oni dosta dobro udaraju protiv levorukih pičera.Po meni u mečapu je možda samo mala prednost bulpen Pirata ali i on je totalno zakazao u zadnjih mesec dana koji ih je možda i koštao diviziske titule.Iako igraju pred svojom publikom mislim da to Piratima nije neka prednost jel je poznato da često kući imaju problema sa ranovima a i u prethodnoj seriji pre deset dana u Pit. Redsi su odneli pobedu -09/22/13  PIT 3 - CIN 11  09/21/13  PIT 4 - CIN 2  09/20/13  PIT 5 - CIN 6Upravo u prvom duelu je starter bio Liriano...Kako bilo po meni je ML na Redse ogroman value i ja ću ih uzeti....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

:28nhl: :28nhl: :28nhl:  ICE TO BE BACK!!!  THE NHL IS BACK!!! :28nhl: :28nhl: :28nhl:

 

Za sve nas ljubitelje hokeja na ledu (čitaj: američkih sportova), danas je poseban dan, u otvaranju nove sezone NHL na rasporedu su tri utakmice:

01:00, Montreal Canad.-Toronto ML

02:00, Chicago-Washington Capit.

04:00, Edmonton-Winnipeg Jets.

 

Moram naglasiti da je uoči sezone, liga "redizajnirana", imamo 4 divizije:

ISTOČNA KONFERENCIJA - ATLANTIC I METROPOLITAN

ZAPADNA KONFERENCIJA - PACIFIK I CENTRAL

http://www.nhl.com/ice/teams.htm?navid=nav-tms-main

 

Nadam se da ćemo imati i puno dobitnih tipova/pickova, pa će praćenje najbolje hokejaške lige svijeta biti užitak više. SRETNO!!!

 

Uzbuđenja neće nedostajati, zato jedva čekam noćas, da cijeli taj cirkus krene!!! Vamooooossssssssssss!!! :28nhl: :28nhl: :28nhl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...