Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

010.10.2013

Recommended Posts

18;30,Richard Berankis - Steve Darcis , tip  2 ,@1.62, expekt, Darcis  na domacem terenu  u Monsu igra sa  Richard Berankisom  ,mladim Litvancm (23 god)  koji je na 131 mestu  ATP liste.berankis je na americkoj  turneji pruzao  solidne partije sve do  US opena gde je izgubio vise nego lako  od Novaka Djokovica (0-3)gde je osvojio  samo  5 gema u  3 seta.Na zadnja tri  turnira je ispadao  u prvom kolu. U Petange je ispao vec u drugom kolu sa 2:0 od Kamkea,u Saint Petersburgu u prvom kolu od Rosola i u Orleansu takodje u prvom kolu od Marchenka.Steve Darcis je na 167 poziciji  ATP karavana i  6 godina stariji i iskusniji od danasnjeg protivnika.Ni on se ne moze pohvaliti nekim velikim rezultatima na tvrdoj podlozi.I on je gotovo  sve meceve  na ovoj  podlozi  gubio u prvom kolu. Svakako  najveci uspeh  mu  je to sto je letos na travi   ,na Wimbledonu  izbacio  Rafaela Nadala.Njih dvoje su  dosada odigrali  dva meca  ,oba na tvrdoj podlozi i oba je Darcis dobio  sa 2-1.prednost mu  dajem   i  zbog domaceg terena kao i medjusobnih duela.

 

:icon_eek:

Share this post


Link to post
Share on other sites

20.00 o. rochus - gicquel 1 2.02 unibet 8/10

 

Meč dveh veteranov, ki zelo rada igrata v dvorani, pravzaprav imata na podlagi - plastiki najboljše rezultate, za rochusa je tole domač turnir i od lanske sezone brani tukaj polfinale, kjer ga je premagal de scheeper, ki je letos že odjadral domov. V prid  mojega picka je dejstvo, da v medsebojnih dvobojih vodi rochus s 3-1, na podobni podlagi, pa je rezultat 2-0 za rochusa. francoz je moral prejšnji teden predati dvoboj 2.kola turnirja v orleansu - se pravi doma, proti stepaneku, in dvomim, da bi se lahko porihtal v tako kratkem času. Na atp lestvici je sicer francoz višje , zato tudi taka kvota nanj.

 

2012 Rennes challenger Rochus 2   3 6 7     QF Gicquel 1 6 1 62     2010 Auckland Gicquel 2   6 6       1R Rochus 0 3 2       2009 France - Championship Rochus 2   1 7 6     7R Gicquel 1 6 6 4     2008 Bastad Rochus 2   6 6       1R Gicquel 0 3 4    

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...