Jump to content
Sign in to follow this  
ŠVABO

06.10.2013.

Recommended Posts

19:00 Čukarički - Crvena Zvezda, Additional Asian Handicap, tip: Crvena Zvezda -1.5 @ 3.00, bet365, 8/10

 

Danas se na Banovom Brdu u Beogradu igra mali gradski derbi između Čukaričkog i Crvene Zvezde, a moj tip je da će Zvezda da pobedi sa dva gola razlike. Zvezda bi tako sa tri nova boda došla do drugog mjesta na tabeli i sa samo bod manje od vodećeg Partizana koji je sinoć kiksao kod kuće sa 0-0 protiv Javora iz Ivanjice. Na tabeli je Čukarički trenutno na drugom mjestu sa 14 bodova (4 pobjede, 2 remija i 1 poraz uz gol razliku od 7-3), dok je Zvezda na trećem mjestu sa 13 bodova (4 pobjede, 1 remi i 2 poraza uz gol razliku od 14-8).

 

Čukarički je novajlija i povratnik u Jelen Super Ligu Srbije, a najbolje godine su imali 1997 i 1998 kada dolaze i do plasmana u tadašnji InterToto Cup. Ovu sezonu su otvorili dosta dobro sa dosta tvrdom igrom. Slavili su u prve tri prvenstvene utakmice koje su igrali u Beogradu nad Radom 1-0, Slobodom iz Užica 1-0 i OFK Beogradom sa 2-1. Zatim slijedi remi sa Vojvodinom 0-0 i pobjeda u Ivanjici nad Javorom sa 2-0, te remi sa Jagodinom 0-0 kod kuće. U posljednjem meču su u Kruševcu poraženi sa 1-2 od Napredka i može se reći da su u blagom padu forme jer nakon tri startne pobjede imaju jednu pobjedu i poraz, te dva remija. Igraju dosta tvrdo sa malo golova te je tako im gol razlika u 7 utakmica 7-3 dok kod kuće su igrali 3 meča i gol razlika im je samo 1-0.

 

Sa druge strane dolazi im Crvena Zvezda, najveći klub u Srbiji i vjerujem da će zbog broja navijača i atmosfere oni više biti domaćini na ovom susretu. Već su jednom kiksali u malom gradskom derbiju protiv Voždovca sa 0-1, te ne vjerujem da će Zvezda opet da kiksa pred svojim navijačima a pogotovo sad kada imaju priliku da sa pobjedom dođu na bod do prvog mjesta na tabeli i da imaju priliku da već u sljedećem kolu da na svom terenu da savladaju Novi Pazar i preteknu Partizan. Zvezda je u usponu forme i tako su u zadjne dvije utakmice dobili sa ukupnom gol razlikom 8-0 (kup meč sa Proleterom 3-0 i prvenstvo 5-0 nad Spartakom iz Subotice). Zvezda je u prvenstvu savladala ekipe Jagodinu 2-1, Napredak 1-0, Radnički 2-0 i Spartak 5-0 dok su remizirali sa Donjim Sremom 2-2 kod kuće i poraženi su na otvaranju sezone u Ivanjici sa 2-4 i od Voždovca sa 0-1.

 

Vjerujem da će Zvezda da slavi ali zbog bolje kvote uzimam da će biti to sa dva gola razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

18.30 Videoton FC - Ujpest FC, tip: Over 3.5 goals @ 3.20, bwin, 8/10

 

Na stadionu Sóstói u Székesfehérváru se sastaju ekipe Videotona i Ujpesta u 10 kolu mađarske NB I lige. Moj tip za današnji meč je da će biti više od tri gola jer je riječ o ekipama koje igraju otvoren nogomet i vjerujem da ćemo uživati u golovima večeras. Videton je nakon 9. kola trenutno prvi na tabeli sa 22 boda (7 pobjeda, 1 remi i 1 poraz), dok je Ujpest loše otvorio sezonu sa 10 bodova (2 pobjede, 4 remija i 3 poraza). Napadači Videotona su u devet mečeva dali 20 golova, što znači da daju po 2,22 gola po meču dok je Ujpest iako u dnu tabele dao 15 goloa u 9 mečeva ili u prosjeku daju po 1,67 gola po meču. Videoton ima prosjek od 2,89 gola po meču dok je prosjek kod Ujpesta na 3,22 gola po meču. Prvi strijelac Videotona je srbin Nemanja Nikolić sa 10 golova po čemu je najbolji stranac lige. videoton ima niz od 23 meča u ligi u kojima je dao barem po jedan gol. 

 

Videoton pamtimo po učešću u grupnoj fazi Europa Lige prošle godine u grupi sa Genkom, Baselom i Sportingom, dok su ove godine razočarali protiv Mladosti iz Podgorice u pretkolu Europa Lige gdje su ispali zbog gola u gostima (1-0 1-2). U prvenstvu su na domaćem terenu upisali svih 5 pobjeda nad ekipama Haladasa 2-0, Pecsi 5-1, Paksi 4-1, MTK 2-0 i Kecskemeti 1-0, tako da na svom terenu imaju gol razliku od 14-2 ili u prosjeku je to 3,2 gola po meču. Sa druge strane imamo Ujpest koji je lošije od očekivanog loše otvorio sezonu, te su tako na gostovanjima upisali pobjedu nad Pucskasom 2-1, remi sa Kaposvarom 2-2 te poraze od Diosgyora 0-2 i Ferencvarosa 1-3. Znači na gostovanjima ove sezone imaju gol razliku od 5-8 iz 4 meča ili prosjek od 3,25 gola po meču.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 431

Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: Dinamo - Rijeka
Tip para: 1
Tečaj: 1.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:45 Juventus - Milan.........1 @ 1.62

 

 

Pinnacle

 

 

Juventus nakon novog kiksa u ligi prvaka mora popraviti utisak u meču protiv jednog od najvećih rivala, Milana. To je, po prethodnim duelima, jako izgledan scenario jer je Milan u posljednjih 8 utakmica pobijedio samo jednom Staru Damu. Vecih problema sa sastavom u Juventusu nema, jedino Lichtsteiner i Vucinic nisu u opciji za utakmicu, ali Conte ima adekvatne zamjene, dok je kod Milana situacija malo "lošija". Najbolji igrač, Balotelli, je suspendovan, a adekvatne zamjene u Milanu nemaju. Forma nije najbolje ni kod jednih ni kod drugih, ali je sigurno da je Juve u boljoj formi. Evo i sastava za večeras:

 
Juventus (3-5-2): Buffon; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah; Tevez, Quagliarella
Klupa: Storari, Citti, Ogbonna, Motta, De Ceglie, Peluso, Padoin, Pogba, Llorente, Giovinco
 
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Constant; Poli, De Jong, Muntari; Montolivo; Robinho, Matri
Klupa: Amelia, Gabriel, Vergara, Emanuelson, Zaccardo, Iotti, Cristante, Nocerino, Saponara, Niang

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00 Marseille - PSG.........2 @ 1.95

 

 

Premier

 

 

 

PSG u meč ulazi kao favorit i kao ekipa koja treba da sa Monacom vodi mrtvu trku za naslov. Marseille je najozbiljniji kandidat za to treće mjesto. Dobro su otvorili šampionat, ali je jasno da oni ne mogu pratiti ritam koji je neophodan za titulu. Individualno, PSG je po meni mnogo jači i da je ova ekipa uigrana barem u pola koliko je individualno jaka, oni bi sa lakoćom dobijali ove utakmice. Ibrahimović je konačno počeo i da zabija. Nije igrao loše i na početku, imao je dosta proigravanja i dobrih partija, ali sad kad je i on počeo zabijati, PSG dobija lako i više se ne muči. Vjerujem da će i večeras dobiti na individualni kvalitet i da će nastaviti odličnu seriju rezultata. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

21:00 Nautico - Cruzeiro.......2 @ 1.66

 

 

Pinnacle

 

 

Ovo je duel trenutno najlošije i najbolje ekipe lige. Nautico je zakovan za dno sa samo 17 bodova, 8 manje od zone spasa i prilično dobrom formom, obzirom da nisu izgbili u posljednja 4 meča. Malo su se trgnuli iz letargičnog stanja u kome su bili u prvoj polovini šampionata. Cruzeiro se učvrstio na vrhu tabele, pomalo iznenadjujuće, ali oni ne posustaju. Imaju 56 bodova, 8 više od drugoplasirane ekipe i čak i utakmicu manje. Najboji su gosti lige i ja vjerujem da večeras mogu nastaviti svoj niz. U posljednjih 10 utakmica imaju 9 pobjeda i jedan remi, pa nije ni čudo što su ubjedljivo prvi na tabeli. Kvalitet ja jasno na njihovoj strani, jako dobro su uigrani i funkcionišu kao prava ekipa. Mislim da će do titule ove godine, a važnije je da će večeras dobiti Nautico, koji bi ipak svoje mjesto trebao tražiti u drugoj ligi.

Share this post


Link to post
Share on other sites
00:30, Blooming - Bolivar, Tip 1 @ 3.00, Unibet,8/10
 
Mec iz Bolivijske lige u kome se sastaju Blooming i Bolivar u 10-om kolu prvog dela ,,Aperture,,
Bolivijska liga je poznata po tome da domacini jako cesto pobedjuju jer osim publike i sudija na rezultat utice i nadmorska visina i kad se sastanu timovi sa razlicitih visina domacin je u velikoj prednosti.
Iako je Bolivar jedna od najjacih ekipa u Boliviji oni su zadnjih 8 meceva na ovom terenu sve izgubili i to je jedan od glavnih razloga zasto igram 1 ali i ukupna tradicija na ovom terenu je ubedljivo na strani Bloominga 18.2.6. a i pad kvote na domacina ima uticaj 
Blooming je osrednja ekipa koja mnogo bolje igra na svom terenu 
gde imaju ucinak 5 2 2 1 6 : 6 8
dok su u gostima sve meceve izgubili tako da na svom terenu moraju dati sve od sebe i da sto cesce pobedjuju da bi izbegli borbu za opstanak gde se nalaze na devetom mestu od 12 ekipa  ali i u tabeli Aperture su deveti.
Bolivar je cetvrti na tabeli sa ucinkom 9 5 2 2 23 : 9 (+14) 17
u gostima imaju ucinak 5 2 1 2 9 : 5  7
pobede u gostima su ostvarili protiv slabih ekipa Guabira i Real Potosi i oni takodje mnogo bolje igraju na svom terenu.
Dakle sve u svemu kvota je odlicna i vredi probati na manji ulog jer tradicija i domaci teren su na strani Bloominga iako je kvalitet na strani Bolivara ali  lige poput Bolivije, Perua, Kolumbije su takve da vecinom domacini pobedjuju a jos kad je ovako ogromna kvota vredi probati 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...