Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

09.10.2013.

Recommended Posts

Hockey, NHL
02:00 CET (10/10/2013)
Calgary Flames - Montreal Canadiens(ML)
Pick: Montreal Canadiens
Odd: 1.82
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se u Scotiabank Saddledome,( Calgary, Alberta) igra meč između domaćih Flamesa(1-0-2) i gostujućih Canadiensa(1-1-0)...
Kanadski derbi u kojem ću ja dati prednost Canadiensima i uzeti ih ML...!!!
Najveći minus mom betu je tradicija da Canadiansi nisu pobedili u Calgaryu gotovo 12 god. od  Jan. 5, 2002. i pobede 4-2 u tom periodu su odigrali 6 mečeva 0-6-0 ali tradicije postoje da se ruše imislim da su sads najbliži tome jel nesumnjivo imaju kvalitetniji tim.
Flamesi već godinama nisu u vrhu čini mi se da ove sezone su možda i najmanje kvalitetni no vreme će pokazati.
Odbrana je na startu sezone katastrofalna na golu je Joey MacDonald iako prošlesezone nije bio toliko loš ovu je otvorio jako loše prosek od 3.93 GAA i jako nizak procenat odbrana 0.867 %SV ipak jedan sasvim prosečan golman. Odbrana dosta spora i neiskusna i nečudi što su startovali u tri meča sa čak 13 primljenih golova.
Napad me je malo i iznenadio što su dali čak 12 golova iako su po meni zaista dosta skromni imaju par solidnih igrača ali bez neke veće zvezde na startu su bez čak dva centra mladog C M. Stajan i iskusnog C M. Cammalleri svakako priličan hendikep na i ovako slab roster.
Sa druge strane slavni Canadiansi najslavniji i najpopularniji Hokejaški tim na Svetu čak 24 puta uzeli titulu ali armija je gladna uspeha jel čekaju na trofej "LORDA STENLIJA" još od 1993 i od te titule počinje vladavina Američkih timova što Kanađanima jako teško pada jel su oni tvorci ove sjajne igre.
Canadiansi su me zaista prošle godine prijatno iznenadili igrali su fenomenalno i svi su se nadali da mogu možda i do kraja ali su zaustavljeni u pley ofu.
Najveća snaga tima je sjajna uigranost linija agresivnost dosta čvrsta odbrana koja je prošlesezone bila i vrlo  efikasna.
Odbranu čini dosta kvalitetan kadar i iskusan na čelu sa iako mladim ali i već dosta iskusnim golmanom Carey Priceom dok je tu i sjajna zamena Peter Budaj .Iako Price ne prolazi sjajno protiv Calgarya nadam se ako bude na golu da će biti na visini.
Odbranu predvodi veoma iskusni Andrei Markov tu je i mladi P.K. Subban zanimljivo da su njih dvioca prošle sezone dali čak 21 gol (10 i 11) iako je sezona bila skraćena a takom efikasnošću mogu da se zadovlje i mnogi ofanzivci.
Napad kako kaže kapiten Brian Gionta ima dosta kvalitetne tri linije tu su Brian Gionta,Daniel Briere ,Tomas Plekanec ,Max Pacioretty,Lars Eller...
Jednostavno mislim da je došlo vreme da Canadiansi odnesu bodove iz Calgarya i uzimam ih ML...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Unibet
Vrijeme odigravanja: 02:00
Naziv para: St Louis Blues - Chicago Blackhawks (total goals by home team - P 1)
Tip para: over 0.5
Tečaj: 1.650

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bejzbol - MLB
02:00h St.Louis Cardinals - Pittsburgh Pirates(Money Line)
Tip: St.Louis Cardinals
Kvota: 1.63
Pinnacle Sports 8/10


Večeras na Busch Stadium, (St. Louis, Missouri) igra se meč između domaćih  Cardinalsa(2-2) i gostujućih Piratesa(2-2)..
Odlučujući 5 meč gde pobednik ide u Finale NL na duel sa Dodgersima ja bi ipak večeras dao prednost Cardinalsima i uzeću ih ML...
Pirati su imali sjajnu sezonu ali mislim dasu svoju šansu propustili u 4 meču i da večeras na čuvenom Buschu je sve na strani Cardinalsa.
Večeras na moundu za STL: Adam Wainwright (1-0, 1.29) dok za PIT: Gerrit Cole (1-0, 1.50) oba pičera sjajno odradila svoje mečeve ipak ja dajem prednost Wainwrightu koji je ipak iskusniji i mislim da će pritisak na mladom Coleu mu biti najveći protivnik.
I hiterski bi ipak dao prednost Cardinalsima koji izlaze u najjačem sastavu -

 1 M. Carpenter (L) (2B)
2 C. Beltran (S)  (OF)
3 M. Holliday ®  (OF)
4 M. Adams (L) (1B)
5 Y. Molina ®  ©
6 J. Jay (L) (OF)
7 D. Freese ®(3B)
8 P. Kozma ®  (SS)
9 A. Wainwright ® (P)

Uzimam pobedu Cardinalsa ML na meču....!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...