Jump to content
Sign in to follow this  
Dinno

10.10.2013.

Recommended Posts

17:00, Hungary U21 - Austria U21, tip vise od 2,5 gola @ 1.91, William Hill, 7/10U grupi 4 se nastavljaju kvalifikacije za U21, a sastaju se Madjarska i Austrija. Madjarska je odigrala dva meca i ima maksimalan ucinak od 6 bodova uz gol razliku 6:2. Pobijedili su kod kuce BIH sa 4-1, dok su u gostima pobijedili Albaniju sa 2-1. U ovoj grupi je Spanija apsolutni favorit, dok za to drugo mjesto koje vodi u razigravanje konkurise vise ekipa, izmedju kojih se bore i Madjarska i Austrija i obje selekcije imaju realne sanse za to.Austrija je odigrala tri meca ima takodjer 6 bodova uz gol razliku 5:6. Od Spanije su dozivjeli debakla kada su izgubili sa 6-2, dok su pobijedili BIH i Albaniju. Ovo im je odlicna prilika da se protiv izravnog konkurenta za to drugo mjesto domognu pobjede i tri boda koja ce im mnogo znaciti u daljim kvalifikacijama.Ove dvije selekcije su se sastajale do sada dva puta i oba puta je slavila Austrija sa 3-1 i 2-0. Mislim da ce na ovom mecu ponovo biti golova, a ja se nadam da ce ih biti najmanje 3. Uz to mislim da ce i obje selekcije postici barem po jedan gol. Sretno!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Mozzart
Broj para iz kladionice: 6083 
 
Vrijeme odigravanja: 15:00
Naziv para: Croatia M17-BiH M17
Tip para: 1-1
Tečaj: 3.100
 
Ev. dobitak: 8.100
Ev. gubitak: 3.100
 
Croatia M17 ce pobijediti i na poluvremenu i na kraju utakmice

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 18:30
Naziv para: SC Paderborn 07 - SC Wiedenbruck/Total Goals Scored
Tip para: over 3,5
Tečaj: 2.100

 

:uredu:   2-2

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 20:00
Naziv para: UnionOlim-Cibona Zagreb
Tip para: 1X
Tečaj: 1.750

 

:nije:   47-74

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: PinnacleBroj para iz kladionice:Vrijeme odigravanja: 18:30Naziv para: Paderborn (Ger) - Wiedenbruck (Ger)Tip para: Over 2,5 goalsTečaj: 1.510Ev. dobitak: 6.510Ev. gubitak: 1.510

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 1313

Vrijeme odigravanja: 18:00
Naziv para: Bosna i Hercegovina U19 - Švedska U19
Tip para: 2
Tečaj: 1.550

Ev. dobitak: 6.550
Ev. gubitak: 1.550

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30, Španija (21) - Bosna i Hercegovina (21), tip: Bosna i Hercegovina ne daje gol, @1.65, 8/10, bwinU pitanju je kvalifikacioni meč mladih selekcija iz grupe 4, Španija će dočekati Bosnu i Hercegovinu. Trenutn su Španci prvi sa šest bodova i gol razlikom 10:2, dok je bosanskohercegovačka selekcija na četvrtom mjestu sa tri boda iz tri meča. Španci su lagano pobijedili Austriju i Albaniju sa po četiri gola razlike (6:2, 4:0), dok je ekipa Vlade Jagodića pobijedila Albaniju u Zenici 4:1, a preostala dva meča protiv Mađarske i Austrije su izgubili. Prošla generacija U21 selekcije je bila dosta bolja od ove, a polahko se čini da selektor gubi konce u vođenju ove ekipe, tako da je i Izvrsšni odbor FSBiH iskazao nezadovoljstvo rezultatima koje postiže ova selekcija. Pred ovaj meč sa favoriziranim Špancima Vlado Jagodić je imao problema, jer su se povrijedili Zakarić i štoper Špikić, a odbrambeni igrači banjalučkog Borca Runić i Subić nisu uspjeli da otputuju u Španiju zbog problema u prevozu. Ipak, to pokazuje koliko problema ima ova ekipa, a pozvani igrači su pretežno iz domaće lige, dok nema "stranaca" tipa Hajrovića, Bešića i Atajića. S druge strane, malada selekcija Španije je izuzetno jaka sa nekoliko već jakih igračkih imena tipa Munian iz Bilbao, Carvajal i Morata iz Real Madrida. Mislim da ovdje nema sumnje ko će pobijediti, ali ja igram da Bosna i Hercegovina neće zabiti gol, jer ekipa uopšte nije kao nekada, ova generacija mi ne ulijeva povjerenje da to može uraditi najboljoj mladoj selekciji Evrope.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: Premier
Broj para iz kladionice: 64 
 
Vrijeme odigravanja: 21:00
Naziv para: Cork City-Shelbourne
Tip para: 2
Tečaj: 4.700
 
Ev. dobitak: 9.700
Ev. gubitak: 4.700

Share this post


Link to post
Share on other sites

20:30 Spain U21 - BiH U21 (tač. rez.).......ostali @ 1.50

 

 

Supersport

 

 

NAPOMENA: Bar jedan tim treba postići 3 ili više golova da tip prođe!

 

 

Španija je jako dobro startala ove kvalifikacije sa dvije ubjedljive pobjede u prve dvije utakmice. U gostima su dobili Austriju sa 6-2, pa kod kuće Albaniju sa 4-0. Sad je na redu Bosna i ne bi me iznenadio još jedan sličan rezultat.

 

Bosna je odlično startala kvalifikacioni ciklus pobjedom nad Albanijom 4-1, ali su onda doživjela dva neugodna poraza, u  gostima kod Madjarske 4-1 i onda kod kuće poraz od Austrije sa 0-2. Taj je poraz uzdrmao ekipu i vjerujem da su ove kvalifikacije izgubljene i da će do kraja biti niz loših partija ekipe koju vodi Vlado Jagodić. 

 

Jedna zanimljivost: prema portalu transfermarkt.de, mlada reprezentacija Španije vrijedi 113 miliona eura (Muniain, Morata, Carvajal....), a za nju mahom igraju igrači iz Barcelone, Real Madrida, Atl. Madrdia i Ath. Bilbaoa. Sa druge strane, vrijednost mladih reprezentativaca BiH je oko 4 miliona eura!

Edited by MysticAladin

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...