Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

17.10.2013.

Recommended Posts

American Football, NFL
02:25 CET (18/10/2013)
Arizona Cardinals - Seattle Seahawks(Handicap)
Pick: Seattle Seahawks-5.5
Odd: 1.88
Bookie: Pinnacle Sports
Stake: 6/10


Večeras se na University of Phoenix Stadium, (Glendale, Arizona) igra meč između domaćih Cardinalsa(3-3) i gostujućih Seahawksa(5-1)...
Iako u zadnje vreme Arizona igra solidno nesumnjivo da su Seahawksi večeras favoriti svakako jedni i od najvećih favorita u N.L.
Ari. sam gledao ceo meč kad su igrali pre dve nedelje kući sa Car. iiako su pobedili bilo je to jedno veliko mučenje posebno u napadu koji je tek u drugom delu nešto više uradio ali dobrim delom zahvaljujući greškama Car.
Napad predvodi QB C. Palmer koji iako ima podlogu mislim da više nikad neće igrati na onom nivou iz Bengalsa pre povrede.
Jako puno greši ima čak 11 INT i samo 7 TD ima dve sjajne hvatačke opcije L. Fitzgerald i M. Floyda kao i trkač R. Mendenhall  ali svi će imati veoma težak zadatak jel Seahawksi imaju jednu od najboljih ako i ne najbolju odbranu u ligi posebno kroz vazduh.
Dok je odbrana Arizone sasvim solidna posebno su dobri protiv trčanja.
Sa druge strane Seahawksi tim koji je sve prošle godine iznenadio ali radi se o izuzetno mladomtimu sjajno selektovanom sa fantastičnom odbranom koja je i svakako najveća snaga tima poklekli su u Indianapolisu ali sumnjam da tako nešto je u stanju Arizona.
Dok je napad sasvim solidan koji predvodi mladi QB R. Wilson  izuzetno pokretljiv malo greši i često se probija i trčanjem ima dosta sasvim dobrih hvatačkih opcija koristi prilično čak 6 hvatača 4 WR i 2 TE ali najajča snaga napada je sjajno trčanje gde su drugi u ligi tu je fenomenalni RB M. Lynch.
Jednostavno u gotovosvim segmentima je Seatle uprednosti i uzimam ih u hendikepu...!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: Philadel(TiK)-Pittsburgh (1. trećina ili kraj)
Tip para: 2
Tečaj: 1.850

Share this post


Link to post
Share on other sites
Baseball, MLB 02:00 CET (18/10/2013) Detroit Tigers - Boston Red Sox(Money Line) Pick: Detroit Tigers Odd: 1.85 Bookie: Marathonbet Stake: 6/10  

Večeras se na Comerica Park,( Detroit, Michigan ) igra se meč između domaćih Tigersa(2-2) i gostujućih Red Soxa(2-2)... Peti meč u seriji koji može biti i presudan  jel ukoliko Tigersi dobiju Red Soxi iako na svom Fanwey Parku igraju naredna dva meča ali teško bi dobili oba meča u kojimaće za Tigerse startovati dva najbolja pičera iz rotacije isto tako ukoliko bi Red Soxi dobili meč Tigersi bi teško dobili dva meča na Fanweyu ali otom potom u svakom slučaju izuzetno bitan meč. Realno ova serija je trebala već da se završi jel su Tigersi bili bolji na sva četiri meča dok su se Red Soxi spasili čudom u drugom meču malo i srećom ali i velikom greškom menadžera Tigersa jel je Liland preuzeo na sebe krivicu za taj poraz jel imali su 5-1 u 8 inn. ali izuzetno loš odabir pičera u toj izmeni posebno kad je Big Papi stao na home plat da nisu ušli sa LHP što je bilo logično isto tako taj poraz je povukao tim u apatiju i u trećem meču trgli su se i dobili sinoć i večeras bi to morali da potvrde jel u protivnom će teško stići do WORLD SERIES..!!! Večeras na moundu za Anibal Sanchez, RHP Postseason stats 1-1, 4.35 ERA dok za Jon Lester, LHP Postseason stats 1-1, 1.93 ERA svakao dvoboj odličnih pičera. Sanchez je posle lošeg prvog meča u pley ofu što je*ilo pomalo i očekivano odbacao izuizetan meč na Fanwayu što je možda i najteže u Baseballu večeras je na njemu velika odgovornost i motiv da se pokaže i pred domaćom publikom u izuzetno bitnom meču ali na takim mečevima se i dokazuju pičeri i ovo je njegova prilika iako mu neće biti lako ipak je prosto neverovatno koliko su hiteri Red Soxa nemoćni pred starterima Detroita da u 4 meča nisu uradili gotovo ništa. Dok sa druge strane svakako sjajni Lester koji baca dobro ali i veliki problem suport batera koji bi mogao i večeras da se desi. Hiterski iako su oba tima dobra ipak je mala prednost na strani Tigersa koji su mnogo više dosad pokazali.Jedina prednost Red Soxa je kvalitetniji bulpen. Ja bi ipak dao prednost Tigersima i uzeću ih ML....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...