Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

19.10.2013.

Recommended Posts

Baseball, MLB22:30 CET (19/10/2013)Boston Red Sox - Detroit Tigers(Money Line)Pick: Boston Red SoxOdd: 1.86Bookie: MarathonbetStake: 7/10U finalu A.L. u 6 meču se na čuvenom Fenway Parku,( Boston, Massachusetts) sastaju domaći Red Soxi(3-2) i gostujući Tigersi(2-3)...Prva meč lopta za Red Soxe koju mislim da moraju da iskoriste jel sam siguran da nikako nebi voleli da se serija rešava u sedmom meču gde bi na moundu protiv sebe imali jednog Verlandera ako bi došlo do 7 meča onda bi sigurno znao na koga ću igrati!!!!Duel na moundu kao i u 2 meču u seriji kada sam takođe bio na Red Soxima koji su tada uz dosta sreće ali i loših odluka Menadžera Tigersa okrenuli meč i dobili sa 6-5 i ispostavilo se preokrenuli seriju na svoju stranu.Za Red Soxe na moundu Clay Buchholz, RHP Postseason stats 0-0, 6.17 ERA dok za Tigerse Max Scherzer, RHP  Postseason stats 2-0, 2.25 ERA...Iako Buchholz  u pley ofu zasad nepruža očekivane partije ipak iza sebe ima fantastičnu sezonu bio je izuzetno dominantan i pre povrede a i nakon povratka iako je bio dugo odsutan ima i dobru statistiku sa Tigersima u zadnje vreme iako je na zadnjem startu dohvaćen očekujem da u ovom izuzetno bitnom meču konačno pokaže svoj nesumnjivo veliki kvalitet.Sa druge strane Scherzer pičerkoji je iako veoma dobro odradio pley of kao i sezonu pa i taj drugi meč kada je odbacao odlično prvi put na Fanweyu ipak u karijeri ima negativan skor sa Bostonom i najgoru eru od svih timova i biće uz to još pod ogromnim pritiskom jel Tigersi nemaju više mesta za loš dan...Hiterski oba tima su sjajna iako je malo toga viđeno u toj seriji od njih posebno su malo toga uradili hiteri Red Soxa imali su samo dva dobra inn. u čak 5 mečeva zaista jako malo za prvi napad A.L po ranovima drugi po AVG-u i peti po HR očekujem da konačno jedan meč urade i oni dobar posao...Sigurno večeras Tigerse čeka paklena atmosfera na čuvenom  Fenway Parku od takozvane Red Sox nacije!!!Uzimam Red Soxe ML...!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
American Football, NCAA
18:20 CET (19/10/2013)
Missouri Tigers-Florida Gators(Total Points)
Pick: Under 45.5
Offered at: @1.81  (Pinnacle Sports)
Stake: 6/10


Večeras se na Memorial Stadium at Faurot Field,( Columbia, Missouri) igra meč između domaćih Tigersa(6-0) i gostujućih Gatorsa(4-2)...
Na ovom meču sam prvo hteo da igram na pobedu Tigersa ali kako se na prošlom meču povredio vođa igre QB J. Franklin koji gotovo sigurno neće biti naterenu od toga sam odustao i odlučio samse na under poena koji mi se sad čini veoma izvesnim neću ići sa jačim ulogom samo iz razloga što je po difoltu NCAAFB overaški ali ipak ovde mi sve vuče na Under poena.
Iako su Tigersi  do sada veoma efikasni ipak u ovom duelu mislim da će tako nešto jakoteško postići pa čak i da startuje prvi kvoterbek jel će naspram sebe imati po meni najbolju odbranu u NCAA Fudbalu...
Inače bez QB Frenklina sigurno je da će se težište igre dobrim delom premestiti na napad po zemlji i na igru kraćih pasova ali i protiv igre kroz vazduh i po zemlji odbrana Gatorsa je izvanredna i jako teško Tigersi mogu do velikog broja poena.
Dok iako je odbrana Tigersa lošiji deo tima ipak naspram sebe će imatijedan prilično limitiran napad gostiju a da mogu da igraju i odbranu pokazli su na gostovanju kod Buldogsa ostavivši ih u prvom poluvremenu na samo 10 poena a na kraju na 26 a na primer Buldogsi su jednom LSU dali preko 50 poena.
Sa druge strane Gatorsi koji se već godinama oslanjaju na zaista paklenu odbranu da imaju samoosrednji napad mislim dabi se prošetali ligom ali uparvo je to njihov najveći problem.
Napad sad predvodi od povrede Jeff Driskel sad je QB Tyler Murphy koji takođe kao i prethodnik je ispod prosečan negreši puno što je bitno.
Napad se oslanaj dobrim delom na trčanje mislim da će to biti slučaj i na ovom meču i očekujem rovovsku borbu sa obe strane sadosta trčanja i samim timi više potrošenog vremena.
A sad malo o odbrani Gatorsa koji su statistički 3 odbrana u celom NCAAFB ali po meni su njjača odbrana jel igraju sa najjačim timovima jel su članovi najjače SEC Konferencije .
Izvanredni su i protiv passigre gde su 152.0 (2nd) dok su i po zemlji izvanredni 83.3 (4th) dovoljno je da kažem da su jednog LSU-a ito u  Louisiani limitirali na samo17 poena timu koji igra po mnogima možda i najbolji ofanzivni Fudbal u svojoj istoriji.
Jednostavno zbog svega mislim da je ova granica previsoka još nešto prošle sezone su igrali na Floridi i meč je bio izuzetno tvrd gde je palo samo 21 poen -

11/03/12  MIZZ 7 - FLA 14

Uzimam Under 44.5 na meču...!!!
Edited by Crni

Share this post


Link to post
Share on other sites
American Football, NCAA
02:00 CET (20/10/2013)
Clemson Tigers-Florida St. Seminoles(Money Line)
Pick: Clemson Tigers
Offered at: @2.50(Pinnacle Sports)
Stake: 6/10


Noćas se u derbi meču u NCAAFB na Memorial Stadium, (Clemson, South Carolina) igra meč između domaćih Tigersa(6-0) i gostujućih Seminolesa(5-0)...
Duel dve vrhunske ekipe članovi Atlantic Coast Conference prvi Tigersi su inače No.3 dok su Seminolesi No.5 rankirani tim i oba se još trenutno nalaze u projekciji za njviši Bowl pa možda i za sam BCS Discovery Bowl iako su gosti postavljeni kao favoriti i to prilični ja ću dati prednost domaćinima i uzeću ih ML po sjajnoj kvoti koja mislim da će ići dole čak mislim da su Tigersi trebali biti i favoriti...!!!
Tigersi su krenuli sjajno sezonu i napad igra fantastično i odbrana je dosta dobra.
Napad predvodi sjajni QB Tajh Boyd ima tri fantastične hvatačke opcije Sammy Watkins,Adam Humphries,Martavis Bryant dok po zemlji je napad nešto slabiji predvodi ga Roderick McDowell ali tu je QB Tajh Boyd koji dosad ima 5 TD trčanjem.
Dok odbrana jesasvim solidna ne dozvoljavaju protivnicima puno poena posebno su dobriprotiv pas igre.
Sa druge strane gostujući Seminolesi zasad igraju sjajno i napad koji predvodi QB Jameis Winston kao i odbrana koja se kotira veoma visoko i protiv trčajnja i protiv pasa.
Ali je zasad teško njihovu pravu snagu proceniti jel nisu igrali ni sa jednom jakom ekipom ivečeras je njihov pravi test.
Inače igra se na stadionu koji zovu Dolina Smrti sa preko 81000 gde su Tigrovi gospodari.
Čak i tradicija ide njima apsolutno na ruke Florida nije pobedila više od 10 godina tamo pet uzastopnih pobeda Tigrova u Dolini Smrti.
Jednostavno ovo moram uzeti kaoko god da se završi uzimam Tigerse ML...!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...