Jump to content
Sign in to follow this  
emir1983

24.10.2013.

Recommended Posts

01:00, Vasco - Goias, Tip 2 @ 2.65, Mozzart, 8/10
 
Mec iz Brazilskog kupa u kome se sastaju Vasco i Goias u cetvrtfinalu a ovo je je revans, u prvom mecu Goias je pobedio sa 2-1.
Vasco je klub koji ima veliku tradiciju u Brazilu ali ove sezone su jako losi i 8 kola pre kraja nalaze se ispod crte za opstanak jer imaju 3 boda manje od timova koji su u bezbednoj zoni i predstoji im grcevita borba za opstanak.
Upravo zadnji mec na svom terenu su igrali sa Goiasom gde su izgubili sa 2-0 golvima Rodriga i Huga i nakon tog meca navijaci su upali na trening i zapretili im da moraju ostati u ligi nakon cega su uspeli u derbiju sa Botafogom da izvuku 2-2 nakon 0-2 sto ih je trenutno izvuklo od navijackog gneva.
Iako pobednik kupa obezbedjuje ucesce u Copa Libertadores ipak im nije u prvom planu jer je do finala daleko a ako ispadnu iz lige bila bi velika bruka za takav klub.
Trener je naravno odlucio da sve glavne igrace postedi ovog meca i sansu ce dobiti uglavnom rezervisti jer je raspored paklen i igraju se mecevi svaka 3-4 dana 
golman Diogo Silva (zamenice ga Alessandro koji nije branio dugo), iz odbrane Nei , Jomar i Cris  , veznjaci Pedro Ken , Montoya i Marlone i napadac Willie ce sigurno izostati a jedino od bitnijih igraca ce igrati Junhinho koji ima suspenziju u prvenstvu ali on je vec star i tesko mu je da izdrzi tako paklen ritam meceva.
Goias je iznenadjujuce peti na tabeli jer je usao u ligu i ocekivalo se da ce se boriti za opstanak ali oni igraju odlicno i imaju samo 4 boda manje od Cetvrtog Botafoga koje vodi u copa libertadores ali u klubu zele da se bore za trofej kupa i da ga osvoje ako je moguce i trener ce danas poslati na teren prvu postavu odnosno tim koji je pobedio treci Atletico Pr sa cak 3-0 iako pravo da igraju imaju Amaral i David koji su za taj mec bili suspendovani ali njihove zamene su igrali odlicno.
Goias igra dobro u gostima 5.4.6 a nedavno su ih pobedili i u prvenstvenom mecu koji je Vascu bio mnogo bitniji i gde su nastupili kompletni tako da mislim da ce Goias i treci put u kratkom roku pobediti Vasco kojem je liga mnogo bitnija
Edited by rockytomas

Share this post


Link to post
Share on other sites
Copa Sudamerikana
03:00, Itagui Ditaires - Coritiba, Tip 1 @ 1.787, Pinnacle 8/10
 
Mec koji se igra u okviru osmine finala Copa Sudamericana u Kolumbiji i sastaju se Itagui Ditaries i Coritiba iz Brazila, u prvom mecu u Brazilu pobedili su Kolumbijci sa 1-0 i stoga je trener gostiju odlucio da u ovom mecu posalje rezervni tim koje ce voditi njegov pomocnik jer u Brazilskoj ligi im predstoji borba za opstanak koja im je mnogo bitnija jer 8 kola pre kraja imaju samo 4 boda vise od tima koji je ispod crte.
Coritiba u danasnjem mecu nece racunati na
Vanderlei (prvi golman 29/0), Júnior Urso(16/0), Leandro Almeida (19/0), Diogo Goiano (19/0), Gil ( 24/0), Alex (21/10 najbolji napadac), Robinho ( 26/4), Geraldo (17/2), Deivid (11/4).
u Kolumbiju je otputovalo samo 15 igraca od kojih samo nekoliko ima nastupe ove sezone
Goalkeepers: Vana and Bruno zone ;
Quarterbacks : Bonfim , Chico and Escudero ;
Sides : Iberbia and Victor Ferraz ;
Socks: Bottinelli , Dudu , Lincoln and Ze Rafael ;
Forwards: Bill , Keirrison , Janio and Vitor Junior .
Coritiba je u osminu finala usla nakon meceva sa Vitoriom sa kojom su izgubili sa 1-0 u gostima a pobedili ih na svom terenu isto sa 1-0 a na penale su pobedili sa 4-3.
Coritiba i u Brazilskoj ligi u gostima igra lose imaju ucinak 1.5.9. a u zadnjih 10 meceva samo u jednom mecu su izvukli bod a u svim ostalim mecevima su porazeni.
Sto se tice Kolumbijaca oni su morali da igraju kvalifikacije gde su u oba meca bili bolji od Peruanskog Juan Auricha sa 3-2 i 3-0 a u 16-tini finala su pobedili veliku River Platu sa 1-0 na svom terenu a u gostima su igrali 0-0.
U Kolumbijskoj ligi su osmi a na svom terenu igraju odlicno i imaju ucinak 4.1.2.
Mec se igra na 1.500 metara nadmorske visine sto ce biti jos jedna prednost za domacine uz publiku koja je vatrena i koja ce pruziti veliku podrsku svom timu.
Dakle sve u svemu domaci su u boljoj formi , prednost domaceg terena a gosti igraju sa rezervama i bez motiva, ocekujem sigurnu a moguce i ubedljivu pobedu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...