Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

25:10. 2013.

Recommended Posts

18:30 Austrija 2.liga, Horn - ParndorfTip: Domaćin 2+Kvota: 1.80Kladionica: Betcity

Edited by dejan55

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: Unibet

 

Vrijeme odigravanja: 18:00
Naziv para: Istra 1961 - Slaven Belupo
Tip para: 1
Tečaj: 2.250

 

:nije:   1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 18:00
Naziv para: Argent(17)(2,5)-Kanada(17)
Tip para: vise
Tečaj: 1.500

 

:uredu:   3-0

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal,
Algeria League division 2
15:00 CA Batna - ES Mostaganem
tip: 1
kvota: 1.90 Bet365
ulog: 8/10 
 
Danas u okviru 9.kola Alžirske druge lige u fudbalu , na stadionu 1. novembar u Batni sastaju se CA Batna i ES Mostaganem. Posle osam odigranih kola Batana se nalazi na 10. mestu sa 10 bodova,od toga na svom terenu su osvojili 7 iz tri utakmice ( dve pobede i jedna neresena - bez poraza) uz gol razliku 3:1,a i ta jedna neresena je bila protiv MSP Batna (gradski derbi). sa kojim dele zajedno isti stadion. 
Mostaganem se nalazi na poslednjem 16.  mestu sa samo 4 boda , tri manje od pretposlednjeg. Kao gosti su osvojili samo 1 bod iz 4 utakmice , uz gol razliku 2:10. Inače u zadnje 4 prvenstvene utakmice ( dve kod kuće i dve sa strane ) ne da su samo sve izgubili , nego ni gol nisu dali. 
CA Batna je klub koji je prošle sezone ispao iz prve lige, tako da su im ove sezone želje da se i tamo vrate . Najčešće su u prelazu izmedju prve i druge lige. 2010. su recimo ispali iz prve lige , ali su došli do finala nacionalnog kupa. Pa su tako kao drugoligasi sledece sezone igrali u CAF kupu ( gde su ispali u preliminarnoj rundi). Sa druge strane Mostaganam je 2008. se plasirao u drugu ligu i od tad su uvek negde u gornjem delu tabele druge lige, a prošle sezone su imali samo 2 boda manje od mesta koje je vodilo u viši rang. Ove sezone su vrlo loše  krenuli ,pa verujem da će to fudbaleri Batne iskoristiti i nastaviti svoj dobar niz na svom terenu. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
češka  gambinus Liga
 18:00 Dukla Prague - Ostrava
Tip para: 1
Tečaj: 1.57 Unibet
ulog : 10/10
 
Utakmica 12.kola Češke prve lige izmedju Dukle iz Praga i Ostrave. Dukla je dosad igrala u omeru 3-5-3 gol razlika 13:11, dok su na svom terenu igrali 2-3-1 gol razlika 9:5 . Ostrava je igrala 3-3-5 , gol raylika 13:25 .,a kao gosti 0-2-3 , gol razlika 4:15.  Ako ovde na ovu statistiku Ostrave kao gosta dodamo da prošle sezone su od 15 utakmica na strani osvojili samo 5 bodova, dovoljno govori da im gostovanja baš i ne prijaju. 
Što se tiče izostanaka , Dukla može se reći da ih tako reći nema, jer neće igrati igrač sredine terena Berger,koji ne igra već neko vreme , pa će čak morati možda i na operciju. Sa druge strane trener Ostrave ima dosta više problema  , igrač sredine  Droppa , koji je odigrao sve utakmice do sad neće igrati zbog kartona, dok napadač Petrus ,igrač sredine Sichor  i odbrambeni Dedić, neće igrati zbog povrede, ako tome dodamo i Engelmanna  trenutno najboljeg strelca ekipe, koji je na poyajmici bas iz Dukle došao u Ostravu, pa neće danas igrati , jer je takav bio dogovor uprava prilikom pozajmice.
Tako da pored svega teško će moći danas da pariraju fudbalerima Dukle , koji žele da se dobrom igrom i pobedom opravdaju navijačima za poraz u prošlom kolu od gradskog rivala Sparte, od koga su izgubili sa 3:0. Koji će tim trener Ostrave izvesti verujem da ni on sam nije siguran, ali zato se zna ko će najverovatnije započeti utakmicu od igrača Dukle:
Rada - Romera, Vorel, Štetina, Vrzal - Malý, Gedeon, Marek Hanousek - Néstor Albiach , Pospěch , Mareš .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...