Jump to content
Sign in to follow this  
c4nton4

25.10.2013.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport
Broj para iz kladionice: 14653 
Vrijeme odigravanja: 01:00
Naziv para: Pittsburgh(TiK)-NYIsland (1. trećina ili kraj)
Tip para: 1
Tečaj: 1.500
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hokej - NHL 

03:00h Colorado Avalanche - Carolina Hurricanes

Tip: 1H (-1.5) 

Kvota: 2.65 

SportingBet

Tip koji je vredan da se uzme odmah jer ocekujem veliki pad na kvote. Nekoliko kladionica su vec krenuli da ih ruse.

Colorado je samo jednom porazen u dosadasni tok NHL-a od Detroita, iako su bili bolji tim na terenu ali jednostavno nisu imali dovolno srece u realizaciju. Odnos udarca je bio duplo veci u njihov odnos ali uzalud. Veoma dobar organiziran roster, samo 12 primenih golova do sad. Defanziva radi besprekorno, golman Varlamov je u sjajna forma sa naverovatnih 1.68 GAA sa 95% SV.

Carolina dolazi porazena sa Minnesota sa sinocnog duela, prilicno izmoreni. Jedan od bithih igraca u rosteru Ward (golman) je povreden, Murphy je jos uvek rookie, Khudobin je pod znak pitanje a ne verujem da ce Peters dva puta sa redom biti megu stativama za dve veceri. LW Skinner takodje se povredio sinoc, upitan je za ovaj duel, sa 3 gola i 6 assisentcije je najkorisni igrac kod Hurricanes.

Idem danas na stranu domacina, ocekujem njihova pobeda u ovog duela.

Sretno! 

Posted Image
 
 
Edited by Catalonec4ever

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hockey, NHL01:30 CET (26/10/2013)Florida Panthers - Buffalo Sabres(Money Line)Pick: Florida PanthersOdd: 1.72Bookie: Pinnacle SportsStake: 7/10Večeras se na BB&T Center,( Sunrise, Florida)igra meč između domaćih Panthersa(3-6-1) i gostujućih Sabresa(1-9-1)...Dvoumio sam se na ovom meču dali da igramunder golova Sabresa ali sam se ipak odlučio za ML na Pantherse.Panthersi iako nemaju sjajne rezultate na početku sezone moje je mišljenje da oni su mnogo bolji tim nego što to rezultati pokazuju i mislim da igraju sve bolje.Kući su pobedili jednog od najvećih favorita Pingvine sa čak 6-3 dok iako u zadnja tri meča kući imaju 2 poraza ali bili su veoma dobri protiv jednog sjajnog Bos. 2-3 i zadnji meč poraz od Chi. 2-3(SO) ali tek nakon penala i pobedili su takođe kvalitetnu Minn. sa 2-1 pokazuju da mogu ravnopravno da se nose sa najboljim timovima lige.Tim je sastavljen od mladsih i iskusnih igrača koji igraju jedan veoma otvoren Hokej na svakom meču pokušavaju da budu dominantni lošiji deo tima je svakako odbrana na golu je mladi Jacob Markstrom koji nebrani sjajno ali mislim da se radi o boljem golmanu nego što to sttistika pokazuje već da dobrim delom on trpi zbog stila igre Pantersa.Dok je u napadu tima sastavljen od nekoliko sjajnih mladih igrača kao i par iskusnijih ali dosta mlad napad koji igra strašno agresivno iako zasad nisu efikasni u svojim redovima imaju Tomas Fleischmann ,Tomas Kopecky ,Kris Versteeg ,Jonathan Huberdeau ,Shawn Matthias ,Scottie Upshall ,Marcel Goc mislim da napad poseduje sasvim solidan kvalitet i da će igrati sve bolje.Sa druge strane Sabresi koji su sezonu otvorili katastrofalno i već sam pričao o njima zaista izgledaju jako loše nema tu ni previše kvalitetnih igrača čak i Miler brani sve lošije jel je odbrana stalno na udaru.Gledao sam ih sa Bostonom i zaista jako tužno ekstremno su neefikasni i ako su Bostonu dali dva gola toje bukvalno bilo slučajno jedan gol od odbitka od klizaljke kojeg su sudije priznale iako je bio diskutabilan i drugi gol koji je išao na račun golmana Bos. koji je debitovao u tom meču.Mislim da će teško se nositi sa agresivnim domaćinom.Uzimam Pantherse ML....!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...