Jump to content
Sign in to follow this  
pimpbeckham

26.10.2013.

Recommended Posts

23:00, Albany Devils-Portland Pirates, tip: Portland konačan ishod, @1.96, Unibet, 6/10

 

AHL, Times Union Center - Albany, NY

 

Večeras sam odlučio prognozirati utakmicu Istočne konferencije između Devilsa (NHL affiliate New Jersey Devilsa) i Piratesa (NHL affiliate Phonix Coyotesa). Kod domaćina ću računati i na možebitni umor, jer iako su sjajno ušli u sezonu, ovdje se ipak radi o trećoj utakmici u 4 dana. Gosti su tek u petoj utakmici u novoj sezoni upisali pobjedu, iako kvalitetom zaslužuju puno više. Moj izbor je pobjeda Portlanda.

 

Albany ima 5-2 omjer pobjeda i poraza uz 21:14 gol-razliku. U nizu Devilsi imaju 3 pobjede, od kojih je posljednja ona sinoćnja nad Hartfordom od 4:3 (strijelci: Hoeffel, Matteau, Merrill, Timmins). U ekipi više nema Matta Andersona i Zalewskog, koji su u prošloj sezoni upisali kombinirano 84 poena, čime je izgubljena ofenzivna širina. Ipak u redove Devilsa pristupili su Reid Boucher (1 gol+5 asistencija, došao iz OHL-a), Stefan Matteau (1+0) i veteran povratnik iz Anaheima Rod Pelley (0+1), koji bi kroz sezonu trebali biti nadopuna Joeu Whitneyu (5+5), Timminsu (4+5),kapetanu Timu Sestitou (2+0), Merrillu (2+4) i Harriju Pesonenu (0+2). Naravno očekuje se i napredak mladih igrača, pa Devilsi računaju puno više, od 12-tog mjesta u Konferenciji iz prošle sezone. Ako ostanu na okupu, vidim ih u playoffu. Sinoć su nadpucali Hartford (29-26) s time da su gosti jako slabo koristili igrača više (1/6), a budući Devilsi večeras igraju treću utakmicu u 4 dana, vjerujem u njihov umor,  više isključenja, a to će Portland znati kazniti.

 

Piratesi su prije 3 dana upisali 4:2 gostujuću pobjedu upravo protiv Hartforda, s kojima je sinoć igrao Albany. Sastav još nije uigran, pa je početak sezone donio nevolje treneru Rayu Edwardsu, jer 12:16 gol-razlika i 1-4 omjer je ispod razine ekipe. Piratesi su zato Hartford u XL Centreu zadržali na 20 udaraca, a prema suparniku uputili 10 više, i zasluženo slavili. Večeras imaju prednost od dva dana odmora u odnosu na Devilse i očekujem nastavak pobjedničke forme. Svakako je veliki hendikep bio odlazak kapetana iz prošle sezone, Alexandrea Bolduca, koji je bio drugi strijelac ekipe, a sada je u redovima St. Louis Bluesa. Na golu je također došlo do promjene, Chad Johnson je otišao u Boston Bruinse, a njega će zamijeniti Mark Visentin i Mike Lee. Ofenzivu će predvoditi Andy Miele (5+3), Chris Brown (1+3), Jordan Szwarz (2+1) i  Tobias Rieder (2+1). Ako Brenden Walker ne bude u „kojotima“ vjerujem da će Portland kao i lane izboriti playoff. Prošle sezone Piratesi su zabili 230 golova i uz Syracuse i Springfield bili među najefikasnijim ekipama Istoka. Večeras im dajem prednost u Times Union Centreu.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo jedan tiket Amerike, malo jači, pa da vidimo:

 

23:00, Albany-Portland Pir., tip: 2, @2.40

23:00, Toronto-Rochester Amer., tip: 1, @1.90

01:00, TampaBay-Buffalo Sabres, tip: 1, @1.80

01:00, UticaCom-Hamilton Bull., tip: Hamilton ki, @1.85

01:00, Boston Bruins-N.J.Devils, tip: Boston ki, @1.45

02:00, Chicago-Minnesota Wild, tip: Chicago ki, @1.52

---------------------------------------------------------------------

@33.46, supersport

Share this post


Link to post
Share on other sites

23:00, Toronto Marlies-Rochester Americans, tip: Toronto konačan ishod, @1.58, Unibet, 8/10

 

AHL, Ricoh Coliseum - Toronto, ON

 

Ovo ću kratko prokomentirati, a moj pick je pobjeda Toronto Marliesa, koji na svom ledu dočekuju ekipu Rochestera. Prije nekoliko dana prognozirao sam sličan kanadsko-američki sudar. Nadam se da ću večeras imati puno više sportske sreće i pogoditi s izborom za ovu utakmicu. Dvoboj je ovo u Zapadnoj konferenciji/North division, gdje Marliesi imaju 4-2 omjer pobjeda i poraza uz 20:15 gol-razliku, a gosti 3-3 omjer uz 19:23 gol-razliku. Toronto je posljednju utakmicu izgubio od Rockforda s 2:3 (imali vodstvo 2:0, iako je imao bolji omjer udaraca na gol (24-20), ali i slabiju iskorištenost powerplaya (0/3). Toronto je izrazito domaćinska momčad i ne vjerujem da će dopustiti dva poraza za redom u Ricoh Coliseumu. Rochester je sinoć u izuzetno napetoj utakmici, izgubio produžetak u Hamiltonu. Utakmica je bila napadački orijentirana s obje strane (32-30 omjer udaraca na gol u korist Hamiltona), vidjeli smo puno brzog klizanja, jednu „fajtersku“ utakmicu (11 isključenja). Mislim da će to ostaviti traga na Americansima, i da će teško parirati svježim Marliesima. U Ricoh Coliseumu tradicija međusobnih dvoboja apsolutno je na strani Toronta, u posljednjih deset susreta omjer je 9-1 za domaćina, uz 35:18 gol-razliku. Po meni sve je na strani Toronta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sport: College Football
Game: Troy Trojans @ Western Kentucky Hilltoppers - Saturday October 26, 2013 4:00 pm
Pick: 1 unit ATS: Western Kentucky Hilltoppers -10 (-109)
 

October 26, 2013, comes in Sun Belt action as Troy battles Western Kentucky. Troy is 2-3 its last 5 games and is at the end of a brutal scheduling spot, playing its 5th road game in 6 weeks. The Trojans are 7-18-2 ATS in their last 27 conference games. Troy has all kinds of trouble on defense giving up 33.7 ppg (107th in the nation). The Trojans are 2-8-1 ATS in their last 11 games following a S.U. win. Western Kentucky has great balance on offense, averaging over 200 yards rushing and passing. They've won 3 of 4 games and the Hilltoppers are 21-8 ATS in their last 29 games overall. And the Troy Trojans are 1-4 ATS in their last 5 meetings. Play Western Kentucky.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB,(World Series) Game 302:05 CET (27/10/2013)St. Louis Cardinals-Boston Red Sox(Team Points)Pick: St. Louis Cardinals Over 3.5Odd: 1.943Bookie: Pinnacle SportsStake: 7/10Večeras se na Busch Stadium,( St. Louis, Missouri ) igra treći meč World Series između domaćih Cardinalsa(1-1) i gostujućih Red Soxa(1-1)....Cardinalsi su napravili brejk i sad se igra tri vezana meča na Bushu gde bi dao malu prednost domaćinu dobrim delom i zbog toga što Bos. gubi jednog hitera DH i svakako da to mnogo više odgovara domaćinu.Ali ja bi večeras preskočio igru na pobednika meča i uzeo bi over 3.5 na Cardinalse po meni je ta margina trebala da bude 4 i nerazumem konstantno forsiranje undera na ovom duelu.Večeras na moundu za Bos. Jake Peavy Postseason stats  0-1, 8.31 ERA on mi nikako ne uliva poverenje da može da bude sjajan na Bushu protiv njega sam igrao isto i na Tigerse i prošlo je ekspresno!!! Uz to Bos. je svakako danas u odbrani u infil. slabiji jel da bi Ortiz bio u igri igraće prvu bazu.Hiterski Cardinalsi su svakako veoma opasni po najavama večeras bi trebalo lineup da izgleda ovako -1 M. Carpenter (L)  (2B)2 C. Beltran (S)  (OF)3 M. Holliday ® (OF)4 M. Adams (L) (1B)5 Y. Molina ® ©6 D. Freese ® (3B)7 J. Jay (L)  (OF)8 P. Kozma ®  (SS)9 J. Kelly (P)   Mislim da bi  Cardinalsi mogu da prebace večeras ovu granicu koja sjajno plaća i ja uzimam Over 3.5....!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...